kalp atışı zayıf demişler yardım

pamuk34seker

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2012
383
32
318
İstanbul
kızlar öncelikle rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herşeyin hayırlısı olsun haklarımızda arkadaşım 7 haftalık hamile bugün doktora gitti bebeğini ultrasonda görememiş dr alttan muayene yapmış çok ufak daha kalp atışlarıda zayıf demiş böyle durumda olupta bebeğini kaybeden yaa bebeğine kavuşan varmı hiç ?

kızlar öncelikle rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin herşeyin hayırlısı olsun haklarımızda arkadaşım 7 haftalık hamile bugün doktora gitti bebeğini ultrasonda görememiş dr alttan muayene yapmış çok ufak daha kalp atışlarıda zayıf demiş böyle durumda olupta bebeğini kaybeden yaa bebeğine kavuşan varmı hiç ?

Okuyunca gerildim çünkü aynı olay ilk hamileliğimde başıma geldi kalp atışı duyamamıştık 11. haftaya kadar bekledik bi gelişme olurmu dıye ama malesef sonlandırık hamıleliği :( bir kaç hafta daha sabredip beklemekten başka yapacak bişey yok o zamana kadar netleşir ama bebek sağlıklı değilse tutunamıyor zaten. ben çok uzulmuştum ama herşey Allah tan .en hayırlısını vermesı için dua etmek lazım .bunun yanı sıra 8. haftada kalp atışı duyanlarda var bende ozamanlar çok araştırmıştım .
ama arkadaşın uzulmesın eğer olumsuz bışey olursa en azından bebeği oluyormuş tekrar hamıle kalır.ben 3 ay korundum 4. ay hamıle kaldım .
İnşallah guzel haberler alır .ama olumsuz bışey olursa aklında bulunsun :17:

canım arkadaşın adına sana geçmiş olsun. ben de yaşadım aynı şeyi, ilk hamileliğimdi, 8 haftalık diye gittim ilk gidişimde 6+3 günlük olduğnu öğrendik üstten ggöremedi dr alttan baktı gördük fakat kalp atışı zayıf dedi, belki geç döllenme olmuş olabilir bekliyelim biraz dedi, sonraki hafta gittiğimde kalp atışlarını duyamadık, hala aynı haftadaydı gelişimi durmuş :( çok zor Allah yaşayanlara bir daha, yaşamayanlara da yaşatmasın inşaallah. maalesef kürtaj oldum ve alındı bebeğim...

Okuyunca gerildim çünkü aynı olay ilk hamileliğimde başıma geldi kalp atışı duyamamıştık 11. haftaya kadar bekledik bi gelişme olurmu dıye ama malesef sonlandırık hamıleliği :( bir kaç hafta daha sabredip beklemekten başka yapacak bişey yok o zamana kadar netleşir ama bebek sağlıklı değilse tutunamıyor zaten. ben çok uzulmuştum ama herşey Allah tan .en hayırlısını vermesı için dua etmek lazım .bunun yanı sıra 8. haftada kalp atışı duyanlarda var bende ozamanlar çok araştırmıştım .
ama arkadaşın uzulmesın eğer olumsuz bışey olursa en azından bebeği oluyormuş tekrar hamıle kalır.ben 3 ay korundum 4. ay hamıle kaldım .
İnşallah guzel haberler alır .ama olumsuz bışey olursa aklında bulunsun :17:

çok sevindim sizin adınıza, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah. yukarda yazdığım gibi ben de kaybettim. bu siteden bir sürü şey okudum, ilk adetimi oldum, ikinci den sonra korunmayı bırakcaz Allah ın izniyle, maaşallah hemen hamile kalmışsınız, inşaallah ben de beklemeden hamile kalırım ve sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıklı bir çocuğumuz olur inşaallah. Allah a emanet olun

rabbim hayırlısını versin artık ne diyim çok sağolun kızlar bilgilendirmeniz için hamile olanllara kucağına almayı olmak isteyenlere kısa zamanda evlat nasip etsin inşallah:nazar:

canım arkadaşın adına sana geçmiş olsun. Ben de yaşadım aynı şeyi, ilk hamileliğimdi, 8 haftalık diye gittim ilk gidişimde 6+3 günlük olduğnu öğrendik üstten ggöremedi dr alttan baktı gördük fakat kalp atışı zayıf dedi, belki geç döllenme olmuş olabilir bekliyelim biraz dedi, sonraki hafta gittiğimde kalp atışlarını duyamadık, hala aynı haftadaydı gelişimi durmuş :( çok zor allah yaşayanlara bir daha, yaşamayanlara da yaşatmasın inşaallah. Maalesef kürtaj oldum ve alındı bebeğim...

çok sevindim sizin adınıza, allah tamamına erdirsin hayırlısıyla birlikte inşaallah. Yukarda yazdığım gibi ben de kaybettim. Bu siteden bir sürü şey okudum, ilk adetimi oldum, ikinci den sonra korunmayı bırakcaz allah ın izniyle, maaşallah hemen hamile kalmışsınız, inşaallah ben de beklemeden hamile kalırım ve sağlıklı bir gebelik geçirir ve sağlıklı bir çocuğumuz olur inşaallah. Allah a emanet olun

doktorun onerdiği süreden sonra hemen başlamalı çünkü rahim buna hazırken hamile kalmak daha kolay oluyomuş.eskiler bebek kaybedince diğer bebeğin bacağı içerde derler:1:
Bizim bu yaşadığımız olayı yaşayan okadar çok kişi varki başıma gelince anladım.hayırlısıyla inşallah senden de guzel haberler alırız allah hayırlı evlatlar versin :16:

Back
X