• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp kırdım :(

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Kızlar gerçekten büyük bir derdim var. Bir çıkar yol bulamıyorum Erkek arkadaşımla sorunlarımız var bazen benden kaynaklı bazen ondan. Herşey iyi giderken birden ufak bir sebepten tartışıyoruz mesela. Birkaç gün öyle soğuk oluyoruz sonra devam ediyoruz böyle böyle iki sene oldu. Yine geçen gün tartıştık kavga ettik ama bu sefer onu çok kırdım çok üzdüm pişmanım yardım edin fikir verin nasıl alabilirim gönlünü. Şu an memleketinde mesajla özür diledim o da üzgün emoji attı başka bişi yazışmadık ısrar etmemek adına başka bişi yaZmadım biraz zaman geçsin dedim ama sanırım herşey bitti artık çok üzgünüm. Fikir verin lütfen

Bence aradan birkaç gün geçince arayıp telefonda özür dileyin yüzyüze görüşüp halletmek isteyin

Adam çok kırılmış yalniz cümleyi bırakın kelime bile yazmayacak kadar.
Ne dediniz ki bu kadar kırıldı?
Ağır konuştum baya aslında o da hoşa gitmeyecek laflar etti bana zaten o an söyledim ağzımdan gitti

Siz özrünüzü dileyin, pişmanım diyin, bazen sinirle hepimizin ağzının ayarı kaçabiliyor. gene de ne kadar sinirli olursanız olun belaltı vurmayın, sakinleşmeyi bekleyin.

Detay ver ki anlayalım ilişkiniz imkanli mi imkansiz mı?
Giyim konusunda uyarıda bulundu zaten sürekli rahatsız bu konuda ben de çok açık giyinmiyorum ama işte yine uyarıda bulundu. Konuya dinden girdi filan derken konuşma kötüye gitmeye başladı ve alevlendi. Şeytansın filan gibi bişi demeye başladı ben o anda koptum zaten sinirlendim işte saydırdım bişiler

Giyim konusunda uyarıda bulundu zaten sürekli rahatsız bu konuda ben de çok açık giyinmiyorum ama işte yine uyarıda bulundu. Konuya dinden girdi filan derken konuşma kötüye gitmeye başladı ve alevlendi. Şeytansın filan gibi bişi demeye başladı ben o anda koptum zaten sinirlendim işte saydırdım bişiler

O zaman siz haklısınız geri adım atmayın derim. Şeytansın ne demek yahu ciddi saçmalamış. Siz de haddşnş bildirmişsiniz. Bu şekilde sınırları aşmaması gerektiğini öğrenmiş olur. ne saygısız bir insan bu böyle.

Sizi sindirmeye çalışıyor.
Isteklerini dini kullanarak yaptırmaya çalışıyor.
Yapmazsanız "şeytansınız" çünkü.

Bravo. Dinimize yazık, gerçekten. Başka kışkırtma metodu bulsaymış keşke.
Siz niye özür diliyorsunuz?!
Kim olsa böyle saygısız bir tavırda sinirlenir anormal çünkü.

Kızlar gerçekten büyük bir derdim var. Bir çıkar yol bulamıyorum Erkek arkadaşımla sorunlarımız var bazen benden kaynaklı bazen ondan. Herşey iyi giderken birden ufak bir sebepten tartışıyoruz mesela. Birkaç gün öyle soğuk oluyoruz sonra devam ediyoruz böyle böyle iki sene oldu. Yine geçen gün tartıştık kavga ettik ama bu sefer onu çok kırdım çok üzdüm pişmanım yardım edin fikir verin nasıl alabilirim gönlünü. Şu an memleketinde mesajla özür diledim o da üzgün emoji attı başka bişi yazışmadık ısrar etmemek adına başka bişi yaZmadım biraz zaman geçsin dedim ama sanırım herşey bitti artık çok üzgünüm. Fikir verin lütfen
2 yillik iliskide sevgili kisisinin üzgün emoji yollamasi manasini en iyi siz verirsiniz aslinda ya..
Dinlenmek istiyor iki taraf icinde belki.
Çok bogulmussa biraz nefes alma alani olustursun ayni sekilde siz de..
Sonra yine devam ask denizinde bogulmaya:dondurma:

Back
X