• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalp kırdım :(

Kızlar gerçekten büyük bir derdim var. Bir çıkar yol bulamıyorum Erkek arkadaşımla sorunlarımız var bazen benden kaynaklı bazen ondan. Herşey iyi giderken birden ufak bir sebepten tartışıyoruz mesela. Birkaç gün öyle soğuk oluyoruz sonra devam ediyoruz böyle böyle iki sene oldu. Yine geçen gün tartıştık kavga ettik ama bu sefer onu çok kırdım çok üzdüm pişmanım yardım edin fikir verin nasıl alabilirim gönlünü. Şu an memleketinde mesajla özür diledim o da üzgün emoji attı başka bişi yazışmadık ısrar etmemek adına başka bişi yaZmadım biraz zaman geçsin dedim ama sanırım herşey bitti artık çok üzgünüm. Fikir verin lütfen
Konuyuda acıklasaydınız keşke daha ıyı cevaplar slabılırdınıs

O zaman siz haklısınız geri adım atmayın derim. Şeytansın ne demek yahu ciddi saçmalamış. Siz de haddşnş bildirmişsiniz. Bu şekilde sınırları aşmaması gerektiğini öğrenmiş olur. ne saygısız bir insan bu böyle.
Evet o saçmaladı ama benim verdiğim tepki de fazlaydı öfkemi kontrol edemediğim için bağırıp çağırmalar oldu sesler yükseldi. Tabi öncesinde de böyle çok kavgalarımız oldu bi birikim var ama oldu işte üzgünüm

Şeytansindan ağır sensin şeytan mi dediniz. Valla adam sizin giyiminize müdahale için din kullanıyor. Şeytansin diyen birine karsi hic suçlu hissetmem. Sanırım siz memlekete iletişimi koparmamak için özür filan dilemeyi düşünüyorsunuz.
O konuda hatalı evet ben kendi tepkimin fazla olmasından pişman oldum. Çok öfkelendim ve baya sesim yükseldi.

Evet o saçmaladı ama benim verdiğim tepki de fazlaydı öfkemi kontrol edemediğim için bağırıp çağırmalar oldu sesler yükseldi. Tabi öncesinde de böyle çok kavgalarımız oldu bi birikim var ama oldu işte üzgünüm
Boşver iyi etmişsin geri adım atma. Senle konuşurken giyim tarzın belliydi, bunu da bilerek konuştu. Bir gün değiştirmek istersen sen istediğin için olmalı, 2 günlük herifin haddi değil.

Kızlar gerçekten büyük bir derdim var. Bir çıkar yol bulamıyorum Erkek arkadaşımla sorunlarımız var bazen benden kaynaklı bazen ondan. Herşey iyi giderken birden ufak bir sebepten tartışıyoruz mesela. Birkaç gün öyle soğuk oluyoruz sonra devam ediyoruz böyle böyle iki sene oldu. Yine geçen gün tartıştık kavga ettik ama bu sefer onu çok kırdım çok üzdüm pişmanım yardım edin fikir verin nasıl alabilirim gönlünü. Şu an memleketinde mesajla özür diledim o da üzgün emoji attı başka bişi yazışmadık ısrar etmemek adına başka bişi yaZmadım biraz zaman geçsin dedim ama sanırım herşey bitti artık çok üzgünüm. Fikir verin lütfen
Hersey bitti artik cok uzgunum fikir verin lutfen ? Konuyu tam olarak anlamamakla beraber bir küs bir barışık iki sene gecmis ama aynı evin icinde bir ömür gececegini sanmıyorum Allah ikinizinde yolunu açık etsin 🤷

Sana örtünmediğin için şeytan diyen adam, dininin ne kadarını yaşıyor?
Evet ben de bu şekilde ona cevap verdim ve konu büyüdü dayanamadığım noktada büyük tepki verdim ağzımdan kötü sözler çıktı bağırıp çağırdım kendimi tanıyamadım

Giyim konusunda uyarıda bulundu zaten sürekli rahatsız bu konuda ben de çok açık giyinmiyorum ama işte yine uyarıda bulundu. Konuya dinden girdi filan derken konuşma kötüye gitmeye başladı ve alevlendi. Şeytansın filan gibi bişi demeye başladı ben o anda koptum zaten sinirlendim işte saydırdım bişiler
Bu iliskiden hayir gelmez
ne açıklar tanıdım dinine düşkün ne kapalılar gördüm yoldan çıkmış. Bir adam birlikte oldugu kadina bu yakistirmayi yapiyorsa.. Hickimseden çekmedik namuslu görünen namussuzlar kadar. Siz yolunuza bakın herkesin icini Allah bilir kimse kimseyi kiyafetiyle yargilayamaz bu dusuncedeki insandan kimseye hayir gelmez

Hatalı iseniz ve uzakta ise mesajla değil arayarak özür dileyin ve haksız olduğunuzu söyleyip af dileyin. Mesajla özür samimiyetsiz

Giyim konusunda uyarıda bulundu zaten sürekli rahatsız bu konuda ben de çok açık giyinmiyorum ama işte yine uyarıda bulundu. Konuya dinden girdi filan derken konuşma kötüye gitmeye başladı ve alevlendi. Şeytansın filan gibi bişi demeye başladı ben o anda koptum zaten sinirlendim işte saydırdım bişiler
Hoş olmamış söylediği ama baştan beri beklentisi bu muydu? Bundan haberiniz var mıydı? Eğer varsa ve zamanla olur kendimi alıştırayım gibi açık kapı bıraktı iseniz beklentisi zamanla sabrını zorlamış olabilir. Sonradan kapalı birini istediğine karar vermişse buna hakkı yok. Beğenmiyorsa bitirmeli o noktada. Laf söyleme hakkı yok

Şeytansın ne demek ya sevgilinin ruh sağlığı bozuk sal gitsin onu

Hoş olmamış söylediği ama baştan beri beklentisi bu muydu? Bundan haberiniz var mıydı? Eğer varsa ve zamanla olur kendimi alıştırayım gibi açık kapı bıraktı iseniz beklentisi zamanla sabrını zorlamış olabilir. Sonradan kapalı birini istediğine karar vermişse buna hakkı yok. Beğenmiyorsa bitirmeli o noktada. Laf söyleme hakkı yok
Evet başta söylemişti ama benim kapalı olmadığımı biliyor ve ben de kapanırım zamanla filan gibi bi algı yaratmadım hiç bir zaman. Aslında onun istediği tamamen kapanmam değil bazen açılır ya degaje filan dikkat etmemi bekliyordu ben de dikkatli biriyim zaten öyle aşırı açık denmez yani.

Sizi seytan diye nitelendirmekten imtina etmeyen birinden mi ozur dileyeceksiniz?

Agzim acik kaldi. Kendinizi bu kadar dusurme cabaniz niye?

Bende eşimi kırmıştım tabi yatakta birbirimize arkamizi dönüp yatmistik. Sonra baktim hataliyim geriye dönmeden ayağını dürttüm. "Affedeceksen özür dileyecem, yoksa dilemicem boşuna gitmesin " dedim. O geriye döndü "Aaaa ne demk sen lutfedeceksin de ben affetmicem olacak iş mi ben kimim ki? " dedi ve barıştık 🤗😂 Yalvar yakar olmayın özür dilerken bile agirliginiz olsun.

Ben atlamisim yeni gördüm size şeytan demiş! Msj falan atmayin ne özrü???

Siz şeytansanız, kendisi de şeytana uyan günahkar oluyor o zaman. Uymasın madem şeytana? "Ben şeytanım, şeytanlığımı yapıyorum, peki sen ne yapıyorsun" diyemedin mi?

Sevdiğini iddia ettiğin birine sinirle de olsa kötü söz söylemeyi bir tek ben mi normal bulamıyorum acaba... Ki hakaret, küfür bunlar zaten kesinlikle olamaz. Üzgünüm, her ikinizin de ilişkinize bakışını doğru bulamadım. Tartışma dediğin kişiliğe, onura, haysiyete değil, fikirlere yönelik gerçekleşir.

Back
X