• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamera koymak yasal mı?

Güncelleme yapacağım konuyu. İlçe amirlerim yarın okula değil ilçeye gitmem gerektiğini söylediler. Etraflıca konuşup haklarında şikayette bulunup görevlendirme isteyeceğiz.
çok üzüldüm konunuza Allah yardımcınız olsun
inşallah en kısa sürede görevlendirmeniz çıkar

İdarenin. Olmadığı Bi okulu ilk kez duydum açıkçası
sadece öğretmeni idarecisi değil hatta boyacısı hizmetlisi ve üstelik kalorifercisi(soba)
sadece doğuda değil batıda şehre on dk mesafede bile var bu okullar
konu sahibi allah kolaylık versin

Çocuğu böyleyse ailesi nasıldır kim bilir adî leş insanlar. Doğurup doğurup deyimi yerindeyse sokağa fırlatıyorlar. Sonrasında da devletin oraya hizmet için gönderdiği asker polis öğretmenin başına bela oluyorlar.

Konu sahibi nasılsın son durum nedir umarım kötü bir durum yaşanmamıştır 🙏
Allah razı olsun merak ettiniz. Hiçbir sorun yaşanmadı. Bugün koruma vardı bütün gün yanımda, içim rahatladı açıkcası. Veli çocuğunu da okula göndermemiş. Hiç kimseyle muhatap olmadım.

Çocuğu böyleyse ailesi nasıldır kim bilir adî leş insanlar. Doğurup doğurup deyimi yerindeyse sokağa fırlatıyorlar. Sonrasında da devletin oraya hizmet için gönderdiği asker polis öğretmenin başına bela oluyorlar.
Zaten aile yüzünden çocuk bu halde. Çok haklısınız maalesef 😕

Bugün hiçbir sorun yaşanmadı zaten korumalarla birlikteydik tüm gün. Çocuk da okula gelmedi, ilçe milli eğitimi aradım onay bekliyorlar bakalım. Olana kadar darlayacağım
Sağ salim çık bu süreçten inşallah kapat kulaklarını gerekiyorsa hiçbir şey duyma korktu desinler cesareti yok desinler ne derlerse desinler hepsi allah rahmet eylesin demelerinden iyidir

Sağ salim çık bu süreçten inşallah kapat kulaklarını gerekiyorsa hiçbir şey duyma korktu desinler cesareti yok desinler ne derlerse desinler hepsi allah rahmet eylesin demelerinden iyidir
Kesinlikle böyle düşünüyorum ben de. Burnum yere düşse eğilip almam, hepsiyle mücadele edeceğim diyordum fakat her idealist karakter bir cahilin elinde ölüyor eninde sonunda 😕 İnşallah kurtulurum burdan da başka bir şey istemiyorum. Çok teşekkür ederim 💖

Kesinlikle böyle düşünüyorum ben de. Burnum yere düşse eğilip almam, hepsiyle mücadele edeceğim diyordum fakat her idealist karakter bir cahilin elinde ölüyor eninde sonunda 😕 İnşallah kurtulurum burdan da başka bir şey istemiyorum. Çok teşekkür ederim 💖
Merhaba hocam nasılsınız ne yaptınız

Merhaba hocam nasılsınız ne yaptınız
Merhabalar. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için 😍 Henüz bir gelişme yok. Eşimin kurumu tarafından onaylanmadı. Eğer kabul olsaydı ilçe değişikliği yapacaktık, olmadığı için de ilçede boş kadro bekliyoruz. Sanırım ara tatilden sonraya kaldı. Bu süreçte hiçbir sorun yaşamadım zaten hala korumalarla okula gelip gidiyorum.

İnşallah herşey gönlünüzce olur huzurlu güvenli ortamda çalışma hayatına devam edersiniz inşallah rica ederim 🥰🥰

Back
X