Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

magicat

tam zamanlı anne
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2014
5.099
18.180
248
Yurtdışında bazı ülkelerde olan bir kural var. Bir evde bir pedofil varsa kapının önünde yazıyor. Bu evde pedofil var diye.

Bizde de yazsın. Hepimiz bilelim. Şu anda siz burada bu yazıyı okurken belki de kapı komşunuz pedofil ve çocuğunuza şeker vs verip kandırmaya çalışıyor. Bilmiyoruz. Mune nasıl yaparız. Bir kampanya başlatabilir miyiz?

İşte az da olsa ceza aldıkları an kapının önünde yazı olsun. Bilelim. Dehşete kapılıyorum. 21 aylık kızım var.

Düşünsenize adam bu sokakta yaşıyor. Daha önce hüküm giymiş ve kimse bilmiyor. Bilselerdi belki o 3.5 yaşındaki kız şu anda hayatta olacaktı.

Hamilelik dolayisiyla cok hassasim ve ana habee bultenlerini izlemiyorum uzun zamandir. Bugun tesaduf eseri bu olayi instagramda okudum. Allahim kanim cekildi. Nasil kotu oldum. Cocuga ayri agladim annesine ayri. Ben bunkadar uzulduysem annesi ne aci cekiyordur simdi diye. Hakettigi cezayi bile almayacaktir eminim. Birakin kapisinda yazmasini hakettigi cezayi alacagindan suphe duyar oldum nasil bir donemde yasiyoruz.

İşte herkes dertli. Ama burada yazmakla çözülmüyor. Tehlike her yerde olabilir. Nasıl bunu meclise vs iletebiliriz?

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Lütfen polemik yaratmayalım da konu kapanmasın...

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Resmen saçmalamışsınız !
Bu konuya dini karıştırırarak sabote etmeyin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…