Yurtdışında bazı ülkelerde olan bir kural var. Bir evde bir pedofil varsa kapının önünde yazıyor. Bu evde pedofil var diye.
Bizde de yazsın. Hepimiz bilelim. Şu anda siz burada bu yazıyı okurken belki de kapı komşunuz pedofil ve çocuğunuza şeker vs verip kandırmaya çalışıyor. Bilmiyoruz. Mune
nasıl yaparız. Bir kampanya başlatabilir miyiz?
Hamilelik dolayisiyla cok hassasim ve ana habee bultenlerini izlemiyorum uzun zamandir. Bugun tesaduf eseri bu olayi instagramda okudum. Allahim kanim cekildi. Nasil kotu oldum. Cocuga ayri agladim annesine ayri. Ben bunkadar uzulduysem annesi ne aci cekiyordur simdi diye. Hakettigi cezayi bile almayacaktir eminim. Birakin kapisinda yazmasini hakettigi cezayi alacagindan suphe duyar oldum nasil bir donemde yasiyoruz.
Hele ki o insan musvettesinin param yok kadinlarla birlikte olamiyorum deYisi kulagimdan silinmiyor. Bahanesi buymus. Parasi yokmus kadinlarla birlikte olamiyormus. Allahim sen sabir ver bizlere
İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Süpersiniz !
Bende bi evlat sahibiyim ve artık gelecekten korkuyorum..
Bütün kalbimle destekliyorum umarım kadınlar kulübü üyeleri bu konuya kayıtsız kalmazlar
İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır