Ya öyle sprey boya ile filan değil resmi bir yazı. Altında devletin kurumlarının logosu olan ciddi bir yazı. Sadece bu evde pedofil yaşamaktadır. Diye yazacak. Ve o yazının orada durup durmadığı kontrol edilecek.Ceza verilsin ceza.. Kapıya yazı asmak çözüm olur mu bilmiyorum çünkü bu ülkede birine kinlenince direkt kapısına yazı asabilecekler geliyor akla.. İdam cezası gelsin, iğneyle idam edilsinler.. onun öncesinde de hadım edilsinler.. bir caydırıcılığı olsun..
Muge anli anlatti orda duydum muhyemelen arastirilmistir. Hem niye abarti olsunki bu zor bisey degilki milletin adli kaydi belli oturdugu yer belliYOK yaaa oyle bisey biraz da abarti olmus psikiyatrik falansa evet zaten duyulmus olabilir diyecem ama calisiyosan Sabah cikip aksam giriyosn komsulardan haberin olmuyo bile
Kimbilir benim sokakda ne deliler varda bilmiyorum
ama delisi bile saygili adamlarin
Alnına dövme yapılmalı. Pedofili diye. Gerçi ben yağlı kazığa oturtma taraftarıyım ama.Keşke pedofil, tecavüzcü, tacizci insanların alnına damga basilsa da sokakta da tanisak.
Ya öyle sprey boya ile filan değil resmi bir yazı. Altında devletin kurumlarının logosu olan ciddi bir yazı. Sadece bu evde pedofil yaşamaktadır. Diye yazacak. Ve o yazının orada durup durmadığı kontrol edilecek.
Bilmiyorum ama ciddi bise olmaliki boyle bise yapilmaliMuge anli anlatti orda duydum muhyemelen arastirilmistir. Hem niye abarti olsunki bu zor bisey degilki milletin adli kaydi belli oturdugu yer belli
Alnına dövme yapılmalı. Pedofili diye. Gerçi ben yağlı kazığa oturtma taraftarıyım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?