Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

Amerika'nın sadece belli eyaletlerinde var bu uygulama. Kapıya yazı asılmıyor da, telefon uygulaması sayesinde mahallede oturan sapıkların kim olduğunu görüyorsun.
Türkiye ve az gelişmiş ülkelere bu uygulamanın gelmesinin imkanı yok maalesef. Çok isterdim olmasını ama sapıkları koruyan bir düzenimiz var. tecavüz ve tacizin azalması için olan yasaları bile meclisten geçirmeyen bir hükümete sahibiz.

Ya öyle sprey boya ile filan değil resmi bir yazı. Altında devletin kurumlarının logosu olan ciddi bir yazı. Sadece bu evde pedofil yaşamaktadır. Diye yazacak. Ve o yazının orada durup durmadığı kontrol edilecek.

Muge anli anlatti orda duydum muhyemelen arastirilmistir. Hem niye abarti olsunki bu zor bisey degilki milletin adli kaydi belli oturdugu yer belli

Yinelemekte, gerekirse hepiniz öğrenene, dikkat edene, saygı duyana kadar tekrarlamakta yarar var.

Burası bir kadın paylaşım platformu, bu platformun hiçbir siyasi ve dini görüşü yoktur, bu sebeple "Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır."

Rica ediyorum konuya, dini veya siyasi bir içerik girilmesin.

Kampanya konusuna gelirsek, önce kanunların ve cezaların düzenlenmesinde yarar görüyorum, bugün taciz, tecavüz, pedofili gibi suçlara verilen cezalar yeterli değil, zanlılar değil mağdur yargılanıyor resmen, kadına bizler dahi cinsiyet ayrımcılığı yapıyoruz, önce zihniyeti, sonra yasaları ve cezaları düzeltmeliyiz.
Bugüne kadar çok imza kampanyaları yapıldı, ne kadar etkili oldular bilemiyorum lakin artık yasa koyucular kadınları dinlemeli, kadınların sorunlarını göz ardı etmemeli, mail yağmuruna tutarak maillerini mi kilitlersiniz, ne yaparsınız fikrim yok ama büyükler sesimizi duymak zorunda.

Kapılarına pedofili yazılır mı bilmiyorum ama tecavüz, taciz zanlıları, pedofiller kesinlikle toplumdan tecrit edilmeli.

Burayı her fırsatta kopyalayan medya, gülüp dalga geçmek yerine bu konuları haber yapın da kadına destek olun, kadın toplumların oluşmasına katkı sağlıyor çünkü.

Hadım bile bazen bana onların yararına olacakmış gibi geliyor. Sapıkları yıldıracak cezalar, utançlar olmalı. Yani adam elini kolunu sallaya sallaya bunu bu kadar kolay yapmamalı. nasıl olsa bana bir şey olmaz mantığıyla

Devlet bunu yapacağına ceza versin hepsine.
Mantıksız değil ama neden aramıza dönsünler ki ben sapıkların ölene kadar hapishanede kalmaları gerektiğini düşünüyorum.Hapishanede de köle gibi çalıştırılmalı hepsi,hiçbir merhamet gösterilmemeli.

Muge anli anlatti orda duydum muhyemelen arastirilmistir. Hem niye abarti olsunki bu zor bisey degilki milletin adli kaydi belli oturdugu yer belli
Bilmiyorum ama ciddi bise olmaliki boyle bise yapilmali
Sahsen Avrupanin baskentinde yasiyorum boyle bise yasamadim ve duymadim diyorum belki cok ciddi bise olacakki oyle olmali
Allah yavrularimizi korusun boylelerinden masum bebeleri cocuklari insanlari

amerika mesela en iyi örnek sayılabilir. Zamanında tecavüz, taciz en yaygın olan yerdi. Artık önünü alamayınca, cezalar kat kat arttı. cezaların çoğu toplum önünde utandırmaya yönelik, iş bulamamasına yönelik olmaya başladı. İlk olarak, tv reklamlarından; filmlerden yararlandılar. Bu hapishanelerde bu adamlara tecavüz olayı misal, oradan gelme bir hadisedir.
Şimdi çocuk parkına işemenin bile cezası var.

Alnına dövme yapılmalı. Pedofili diye. Gerçi ben yağlı kazığa oturtma taraftarıyım ama.

Bence bu tarz sapıklar tıpta kadavra olarak falan kullanılsın.
Veya hayvanlar üzerinde deney yapan kozmetik firmaları varya. Onlar zavallı hayvanlar yerine bu sapıkları kullansın.
Bari bir konuda işe yaramış olurlar.

bence kapılarına değil alınlarına yazılsın,çekip vuralım iki kaşlarının ortasından..
okadar kinliyimki okadar nefret doluyum ki
elime birini geçirsem etlerini kopara kopara öldürebilirim

amerikanın bazı eyaletlerinde, kanadada, kazakistanda, avrupada polonya, çek cumhuriyeti, ingiltere, isveç, danimarka gibi birçok gelişmiş ülkede asyada çin ve kazakistanda kimyasal hadım uygulanıyor, tabi ki beraberinde normal hapis cezasını çekiyor, bazı ülkelerde idam ediliyor.

bizde, bu mahluk yeğenini taciz edip 1.5 yıl yatıp çıkmış işte, eğer o zaman hadım edilse, daha caydırıcı bir ceza alsa topluma salıverilmese şimdi minik melek yaşıyor olacaktı. bizdeki sistem baştan çürük, ceza almaları için çocuklarımızı ya diri diri yakmaları, ya boğarak öldürmeleri, ya doğramaları gerekiyor, taciz tecavüz tek başına caydırıcı ceza için yeterli görülmüyor, bu kadar kıymetli işte insan hayatı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…