- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
:) saçmalamışmıyım olacaklar bunlar ne yapılır ne yapılacak hakim cezasını verecekResmen saçmalamışsınız !
Bu konuya dini karıştırırarak sabote etmeyin !
Lütfen polemik olmasın. Görüşünü bildirmiş o da...bu ne demek böyle???
Dinlerinden haberleri yok :)Lütfen polemik olmasın. Görüşünü bildirmiş o da...
İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Hadim edeceksin hadim soysuz herif.Hele ki o insan musvettesinin param yok kadinlarla birlikte olamiyorum deYisi kulagimdan silinmiyor. Bahanesi buymus. Parasi yokmus kadinlarla birlikte olamiyormus. Allahim sen sabir ver bizlere
İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır
Yahu çalıştığım için seyredemedim. Cidden böyle mi diyor?Hele ki o insan musvettesinin param yok kadinlarla birlikte olamiyorum deYisi kulagimdan silinmiyor. Bahanesi buymus. Parasi yokmus kadinlarla birlikte olamiyormus. Allahim sen sabir ver bizlere
YOK yaaa oyle bisey biraz da abarti olmus psikiyatrik falansa evet zaten duyulmus olabilir diyecem ama calisiyosan Sabah cikip aksam giriyosn komsulardan haberin olmuyo bileYurt disinda mahallenizde pedegojik rahatsiLigi olanbiri var diye herkese ozel mesaj gidiyormus keske ulkemizdede olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?