Kampanya başlatalım. Pedofillerin evinin önünde yazı olsun

yetiskin bir kadına yapılan taciz tecavuz olayında bile yapan kisiyi savunan insanlar var yok kadın acık giyindi haketti diye boyle boyle daha buyuk igrenclikler turedi musemma gosterilcek seyler degildi en basından diyoruz..boyle igrencliklere bahane bulan herkese oyle bir agız burun dalacakları saftları kayacak.. benim yigenim aynı yaslarda insanın yuregi kaldırmıyor boylelerini gorunce vahsilesiyorum inanılmaz derecede en buyuk iskencleri yasatarak gebertmeleri gerek yaratık bunlar

ne yapılır bilmiyorum ama bir şeyler yapılması lazım artık daha kaç canın gitmesi lazım?

Bir kereden bişey olmaz diyenleri göndermekle eğitimle çözülür yoksa benim dinimde epilasyon aleti reklamları dağıtılamaz diye silah çekilir dinime uygun değil diye şortlu kız dövülür pedofil artar

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır

Ancak bu kadar saçma bir yorum olabilirdi

Madem inanmiyorsun, insanların değerleri hakkında bu kadar futursuzca konuşma

Bunu yazdım da ne oldu? Zerre bilgin yok İslam hakkında.ki burda arkadaş çözüm arıyor sen kel alaka bisey yazmissin bu ne yanı ne???

Keşke olsa. Hatta hepsini toplayıp bir yere kapatsalar bunların. Aramıza karışmasalar. Allah bin türlü belasını versin utanmaz,ahlaksız herifin. Elime verseler boğarak öldüreceğim ki haberi yarım yamalak okudum,detayını okumaya dayanamıyorum,yüreğim kaldırmıyor. Minnacık bebek ya :-( Bebek.

Evinin onune yazi asmak yerine kisirlastirsinlar. Hadim etsinler, hastaneye kapatsinlar.

Ama aslinda ne hissettigimi sorarsan bence yazi asilmasi yanlis.

Onun yerine malum yerinden kapiya asacaksin, orada geberip gidecek. En guzeli.

İslami kanun diye tutturanlarda öyle bir düzende 8-9 yaşında kızları nikah yaptım diye 2. 3. karının üstüne getirirler tecavüz etme ama nikah kıy mantığı islamda pedofil sevaptır

KİB

Bi de, Bi ara durum mesajın " Rahman Kuran'ı öğretti " idi ya, evet Rahman öğretmiş ama , sen öğrenemeyen kısımda kalmışsın.

Hele ki o insan musvettesinin param yok kadinlarla birlikte olamiyorum deYisi kulagimdan silinmiyor. Bahanesi buymus. Parasi yokmus kadinlarla birlikte olamiyormus. Allahim sen sabir ver bizlere
Yahu çalıştığım için seyredemedim. Cidden böyle mi diyor?
Allah bin belasını versin. Bi de bunları hapiste senin benim vergilerimle besleriz.
Yuhhh ya.

Yazı asacağımıza kendilerini assak çok daha güzel olur.
"beni polise vermeyin" diye böğürüyordu lanet herif. Bence de polise değil mağdur aileye vermeli böylesini, onlar bakmalı icabına.

Valla bir kampanya, topyekun bir hareketlenme başlamalı orası kesin ama bu yazı asmakla mı olur idam için direnmekle mi bilemedim

Yurt disinda mahallenizde pedegojik rahatsiLigi olanbiri var diye herkese ozel mesaj gidiyormus keske ulkemizdede olsa.
YOK yaaa oyle bisey biraz da abarti olmus psikiyatrik falansa evet zaten duyulmus olabilir diyecem ama calisiyosan Sabah cikip aksam giriyosn komsulardan haberin olmuyo bile
Kimbilir benim sokakda ne deliler varda bilmiyorum
ama delisi bile saygili adamlarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…