Kamu spotu filmi hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Diyanetin 300 bin küsür liraya çektiği kamu spotu filmini izlediniz mi, kadın kocasının önüne önce çay getirip koyuyor sonra kek, diyanet bunu kadının görevi olarak söylüyor, medeni toplumlarda hayat müşterek olduğu için iş bölümü yapılır, kadının erkeğe çay kek getirmesi görev değil nezakettir. Erkek de kadına getirebilir.

Buna "kadının görevi" diye bakarsan, o medeniyet olmuyor işte.
Siz ne düsünüyorsunuz.

Haklısın kesinlikle madem kamu spotu yapacaklar oradaki kadını hizmet etmesi gereken kişi olmadığını da vurgulasın
Spotun tek doğru yanı gerçekten eşinin yüzüne bakmayan, telefonu elinden düşmeyen evli erkek dolu..

Ben de eşimin önüne kek ve çay getiriyorum.
Modern toplumlarda da kadın eşine masa hazırlıyor, kek getiriyor.
İçeriginde ben bir sıkıntı göremedim.
Telefonla degil eşinle ilgilen demiş.
O halde elinden telefonu düşmeyen kadını reklam malzemesi olarak kullansalar ve erkek eşine çay ve kek getirse oturup önce ne alaka ulan diye bir düşünür onu da eleştirir dururduk.
Nasıl mı ?
Yahu kadınların elleri sürekli telefonda mı ne alaka derdik.

polemik oldugu nerden belli. reklamin maliyeti bile yazilmis. sacma sapan modernlik adi altinda harcanan milyonlar hic haber olmaz, gundeme gelmez. ama ne zaman ki isin icinde din diyanet var hemen maddiyati gundeme getiriliyor. net olarak polemik icin acilmis. baska aciklamasi yok

Anlattığı şey o değil ki.
Vurgu ona yapılsa tamam.
Eleştirecekseniz diyanet gibi birçok kitap, dergi, yayın vs var bu şekilde.

Haram olsun boyle sacma birsey icin benden aldiklari vergiler.
Kadin evde bile sokaga cikmis gibi takmış basortusunu. Kendi evinde bile rahat degil. Soyle bir tepeden baglamamis basortusunu-ev hali giyinmemis. Grandtuvalet hazir hizmet icin.
Adama cay, adama kek... bir de adamdan ilgi dileniyor. Bu mu yani?
Ben de izlerken uyuz oldum

İyi de pijama giydirip, fittoz baglatıp ev haline göre reklam filmi çektiklerinde daha mı gerçekçi gelecekti ki ?
Filimlerde bile evlerinin içinde abiye ile gezen hatunlar görmedik mi ? :)
Ya da gıda temalı çekilen reklam filimlerinin kaç tanesinde ev haliyle dolanan kadınlar gördük ki ?

Ben de eşimin önüne kek ve çay götürüyorum. Eşim de benim önüme getiriyor gerektiğinde, reklami izlerken rahatsız olmadım o yüzden.

Bu reklam üzerinden meclise önerge verilmesi enteresan geldi asıl banada.

Genelde biz kadinlar yapiyoruz bunu yani ama esimde cay doldurur getirir tabiki. Reklamda bu sekilde olmas benim gozume batmadi herseyin altindan bisey cikarmaya calisanlar asiri tepki veriyor sadece.

ne kadar haklısın ama yok erkek ya o herşeyi kadın yapmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…