- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Adamda gömlek , pantalonla oturuyor reklamda yani başörtünün o şekilde yapılmış olması nasıl bir rahatsızlık verdi size. Başörtülü biri olarak arkadan saçma sapan tepeden bağlanmış görüntüde beni rahatsız ederdi mesela. Herkesin gönlüne göre reklam yapmaları pek mümkün değil. İlgi konusu da yalan mı, onlarca konu okuyoruz burada, bu reklam çoğu evde yaşanıyor malesef ilgi konusunda.Haram olsun boyle sacma birsey icin benden aldiklari vergiler.
Kadin evde bile sokaga cikmis gibi takmış basortusunu. Kendi evinde bile rahat degil. Soyle bir tepeden baglamamis basortusunu-ev hali giyinmemis. Grandtuvalet hazir hizmet icin.
Adama cay, adama kek... bir de adamdan ilgi dileniyor. Bu mu yani?
Ben de izlerken uyuz oldum
Yüzlerce reklam varken gelip diyanetin reklaminda takılmış olmalarıAdamda gömlek , pantalonla oturuyor reklamda yani başörtünün o şekilde yapılmış olması nasıl bir rahatsızlık verdi size. Başörtülü biri olarak arkadan saçma sapan tepeden bağlanmış görüntüde beni rahatsız ederdi mesela. Herkesin gönlüne göre reklam yapmaları pek mümkün değil. İlgi konusu da yalan mı, onlarca konu okuyoruz burada reklam çoğu evde yaşanıyor malesef ilgi konusunda.
Takınılmaması enterasan olurdu sanırım. Çünkü diyanet bu, es geçilmemesi gerek.Yüzlerce reklam varken gelip diyanetin reklaminda takılmış olmaları
Konu reklam değil zaten din ..Takınılmaması enterasan olurdu sanırım. Çünkü diyanet bu, es geçilmemesi gerek.
Beles la
Siz farkli bir taraftan bakiyor olabilirsiniz.Reklam filminde hizmet olmadığını anlamak niye bu kadar zor kadın aşağılanmamış ki sanki hiç kimse eşine babasına abisine gelen misafirine çay kek ikram yapmıyormuş gibi
Çağımızın hastalığı telefonu bırakalım eş çocuklarımızla ilgilenelim
Bu konu polemik çıkaracak gibi
Diyanete göre normal bence. İslamiyetteki kadının görevleri ile paralel o reklamdaki mesaj da.Diyanetin 300 bin küsür liraya çektiği kamu spotu filmini izlediniz mi, kadın kocasının önüne önce çay getirip koyuyor sonra kek, diyanet bunu kadının görevi olarak söylüyor, medeni toplumlarda hayat müşterek olduğu için iş bölümü yapılır, kadının erkeğe çay kek getirmesi görev değil nezakettir. Erkek de kadına getirebilir.
Buna "kadının görevi" diye bakarsan, o medeniyet olmuyor işte.
Siz ne düsünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?