• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kamudan istifa etmek

İstifa etmeni kesinlikle onermem,maddi imkanlarin elverisli degilse..
Tayin veya K.t isteyebiliyorsan ilk etapta onu dene derim.
Gerci haziran ayinda yazmissin ama mevcut durum devam ediyorsa etme derim.
Eski kurumum da saatlerce calistirirlardi.Sozde 8 saat en az 12 saat olurdu.
Ayrica mesai falan da hak getire..
Aman derim,iyi dusun derim.

İntihar edecek ne olabilir ki? Bekarlık falan demişsiniz, burada ada çok bekar var hiçbirine bekarsin diye zulüm yapılmıyor. 😳😳😳

Kadrolu olarak üniversite kadrosuna atanmistim, kpss tercihiyle. Acikcasi hayalim boyle bir meslek degildi, maddi kaygilarla tercih yapmistim. 10 ay calistim. Ortam cok guzeldi cok rahattim, memlekette ailemin yanindaydim. Çalıştigım surenin tamaminda nisanliydim. Kazandigim parayi evliligim icin harcama sansim oldu. Esim de devlrt memuru, tayin açısından bircok sorun yasayacaktik. Onun sık sık tayini çıkıyor ve bir kez ayarlasak, bir sonrakinde yine sorun olacak, ayri yasamamiz gereken donemler falan olacakti. Bu da asla kabul etmeyecegim bir seydi. Maddi kaygiyla baslamistim zaten, maddi problemimiz de olmadığı icin ve de memlekette kalmak istemediğimiz icin 10 ayin sonunda dugunumden hemen önce istifa ettim. Etraftakiler cok soylendi, bari asaletin tasdik olsaydi, cocuk olana kadar calissaydin vs vs. Ama brn bu meslekte kendi ilerimi zaten gormedigim icin onemsemedim. 3 sene oldu istifa edeli. Mutluyum

Aynı şartlarda işinizin olmadığını düşünün maddi anlamda daha kötü hissedersiniz.Hep çok iyi şartlarda çalışmıyoruz. Bunları söylemek elbette bizim için çok kolay yaşayan maruz kalan sizsiniz ama bu durum hep böyle devam etmeyecek. Sizi kötü hisettiren insanlar ömür boyu hayatınızda olmayacak. İç dunyanizda mutluluğu yakalamaya çalışın. Ruhunuzu guclendirecek olumlu dusunceler edinme yollarını araştırın. Duanın iyileştirici gücüne inanırım siz de inanıyorsanız bol dua edin kendinize. Her şeyin telafisi var ama ölümün yok... Umarım daha iyi hissedersiniz. :dua:
Iyı yapmıssın maddı durumu iyi olan kamudan memurluktan ıstıfa etsın tabıkı ıhtıyacı olan gorev yapsın

Back
X