Ücretsiz izin alınMerhaba arkadaşlar
Gerçekten çok çaresiz bir dönemimdeyim
Başlıktaki durum şuanki içinde olduğum hal
Bulunduğum kurum oldukça sıkıntılı bir yer ve ben ölü doğum izninden döndüğümde resmen planlı bir şekilde bana görev değişikliği yapmışlardı , o dönem zaten psikolojim berbat durumdaydı . Bunun üzerine biz bir şekilde birilerine ulaşıp yeni bir yer ayarlamıştık ilk etapta buna çok mutlu olmuştum fakat yeni başladığım yerde bir anda bana o kadar yüklendiler ki ben o strese dayanamayıp doktora gittim ve sakinleştirici bir ilaç istedim , fakat ilaç öyle bir yan etki yaptı ki bende hastaneye yatırılacak duruma geldim . Çok Özet geçmeye çalışacağım . Bu olayların miladı kasım ayı ve bu rahatsızlık sebebiyle bu kış nasıl geçti anlamadım .
Tabii hal böyle olunca ben kendim o son başladığım birimde duramadım ve evime 1 saat uzaklıkta berbat bir yere adeta kaçmak zorunda kaldım görevlendirmeyle.
Fakat artık tükendim kızlar , yapamıyorum , hayatımın hiçbir döneminde böyle hissetmedim.
Dünyanın sonu değil et istifa lafını duyup harekete geçmek istiyorum belki de .
Degisti 5 yilini dolduran memur en fazla 2 defa da kullanmak uzere 1 yil ucretsiz izin alabilir.doğum sonrası 2 yıl. onun dışında 10 yıl dolunca 1 yıl
süre 1 yıl amaDegisti 5 yilini dolduran memur en fazla 2 defa da kullanmak uzere 1 yil ucretsiz izin alabilir.
Aynen iyi oldu ama konu sahibi tup bebek surecinde hepsini kullanmis anladigim kadariyla.süre 1 yıl amaçalışma süresinin azalması iyi olmuş
Vallaha al raporunu , al psikolojik desteğini..sonrasına sonra bakarsınYok öyle bir kurum değil
Ah sirkencubinHiç bir şey senin sağlığından daha önemli ve birincil sırada değil. Kimselere dillendirmedim ama ben de kafamdan bir ara istifayı düşünmüştüm o kadar kötüydü ki psikolojim işe dönmek istemiyordum daha doğrusu insan içine çıkmak kalabalığa karışmak istememiştim. Bi de sürekli arıyorlardı halbuki beni merak ettikleri içindi o dönem işim sayesinde ben çok daha çabuk toparladım kafamı dağıttım. Bana iş arkadaşlarım çok destek oldular. Aslında yaşadıklarını biliyorlardır keşke sana da yardımcı olabilseler bu süreci biraz daha sakin huzurlu geçirebilsen.
Seni çok iyi anlıyorum benim de o dönem işimde sıkıntılar olmuştu ama kavga etmek bile iyi geliyordu bana kafamı boşaltıyordum çok salya sümük ağladığım oldu insan içinde . Tüm bınları hep destek diye düşündüm. Hatta saçma bir durum oldu birim yöneticim durumumu bilmiyormuş bu fırsat dedim kendim anlattım ifade ettim. Sana tavsiyem insanlara biraz olsun anlat yaşadıklarını ki senin durumunu bilirlerse yardımcı olmaya çalışırlar en azından bilmediğin iştir sana 3-5 anlatırlar ya da az olsun ucundan tutarlar belki.Ah sirkencubin
Destek olmak nerede onlar nerede . Serviste zaten 4 kişiydik tek bayan bendim . İkisi hiçbirşey demedi başsağlığı geçmiş olsun vs …
Ama İnan orası daha iyiydi benim için . Neden dersen neysem oydum orada . Asıl sıkıntı işte yeni yere geçince oldu. Çünkü zaten moral olarak dipteydim , ama düşünsene bir anda seni hiç tanımayan, yaşadıklarını bilmeyen 10 kişi , bir yandan hiç bilmediğin bir işi öğrenmeye çalışıyorsun daha doğrusu işleri …ve bu sırada normal davranmaya gülmeye , sohbet etmeye çalışmak …işte ne olduysa o zaman oldu zaten Aralık ayında . Tüm bunlar bende acayip bir baskı hissi yarattı , biraz gevşeyim diye başladığım ilaç zaten tepetaklak etti
Merhaba arkadaşlar
Gerçekten çok çaresiz bir dönemimdeyim
Başlıktaki durum şuanki içinde olduğum hal
Bulunduğum kurum oldukça sıkıntılı bir yer ve ben ölü doğum izninden döndüğümde resmen planlı bir şekilde bana görev değişikliği yapmışlardı , o dönem zaten psikolojim berbat durumdaydı . Bunun üzerine biz bir şekilde birilerine ulaşıp yeni bir yer ayarlamıştık ilk etapta buna çok mutlu olmuştum fakat yeni başladığım yerde bir anda bana o kadar yüklendiler ki ben o strese dayanamayıp doktora gittim ve sakinleştirici bir ilaç istedim , fakat ilaç öyle bir yan etki yaptı ki bende hastaneye yatırılacak duruma geldim . Çok Özet geçmeye çalışacağım . Bu olayların miladı kasım ayı ve bu rahatsızlık sebebiyle bu kış nasıl geçti anlamadım .
Tabii hal böyle olunca ben kendim o son başladığım birimde duramadım ve evime 1 saat uzaklıkta berbat bir yere adeta kaçmak zorunda kaldım görevlendirmeyle.
Fakat artık tükendim kızlar , yapamıyorum , hayatımın hiçbir döneminde böyle hissetmedim.
Dünyanın sonu değil et istifa lafını duyup harekete geçmek istiyorum belki de .
2009 Mart girişliyimEvet dünyanın sonu değil. Kaç yıllık memursunuz mumkunse önce ücretsiz izin alın sonra istifa edin
Elimde belli bir birikim var . Bunu kullanıp hisse senedi vs ile büyütüp finansal özgürlük sağlayabilir miyim bilmiyorum .
Aslında kafamda hep bu ihtimal olduğu için yaklaşık 1 yıl önce borsada ufaktan alım satım yapmaya başlamıştım . Kazandım da fakat çok mu hayalperestlik bilmiyorumEğitim almalısınız
İlk 1 2 yıl hic birsey bekleyemezsiniz
Kayıplarda yıkım çok büyük olur.
Ya bu işe başlayıp 1 yıl daha çalışın
2009 Mart girişliyim
Tabii sen de biliyorsun zaten 5510 a tabiyim
Aslında kafamda hep bu ihtimal olduğu için yaklaşık 1 yıl önce borsada ufaktan alım satım yapmaya başlamıştım . Kazandım da fakat çok mu hayalperestlik bilmiyorum
Aynen hani zaten eskisi gibi 20 yıl çalış emekli ol yada yaşı bekle gibi bir durum yok . 59 yaş maaş yaşı ve hesaplanma kriterleri çok farklı olduğu için sanırım bugünün parasıyla 2500 lira anca alırızOo çok kötü
Bende memurum
Kasımdan beri sağlığım düzelmedi.
Yakın zamanda izne ayrılacağım
Az çok benzer durumdayız.
Mesela şu an bacağım tutuk yarın 50dk yolu asla gidemem Dr a bile gidemem
8den beri eşim gelsene su verse tuvalete götürse diye bekliyorum
Kapıda anahtar var nasıl açılacak bilmiyorum
Ayrıca sapasağlam olsam da 11 yıl hizmetin üzerine 23 yıl çalışmak fikri hasta ediyor
Evet tazminat biraz emekle ornegin borsadan ztn gelir yillik minicik tazminat geliyorAynen hani zaten eskisi gibi 20 yıl çalış emekli ol yada yaşı bekle gibi bir durum yok . 59 yaş maaş yaşı ve hesaplanma kriterleri çok farklı olduğu için sanırım bugünün parasıyla 2500 lira anca alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?