Kamudan istifa

Evet herkes kendi normal hayat şartları normal sağlık durumları ile değerlendiriyor olayı .ben de bir zamanlar böyle değildim ki .

Evet herkes kendi normal hayat şartları normal sağlık durumları ile değerlendiriyor olayı .ben de bir zamanlar böyle değildim ki .
Zor zamanlar geçiriyorsunuz, kaybınız için çok üzüldüm, başınız sağolsun Hayatta her şey insanlar için, hepimiz kendimizce üzüntüler, sorunlar yaşıyoruz. 26 yıldır özel sektör çalışanıyım, baştan aşağı sorun dolu bir özel hayatım, tırnaklarımla söke söke aldığım bir de iş hayatım oldu. Sorunlara, mobbinge, adaletsiz kazanca rağmen işim benim için sığındığım liman oldu hep. Başardıkça güçlendim, sizde işinize sarılmayı deneyin, insanları boş verin artık, kendinize odaklanın, çalışarak iyileşin, bu arada terapi alın, çok faydası oluyor. Ama üç beş zibidiye yenilmeyin, kimsenin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin. Memleketin bu halinde kamudaki bir işi bırakmak çok akıllıca değil, kendinize inanın, başarabilirsiniz

Bu söylediğiniz çok doğru
Tam olarak üç beş zibidi
İnsanlıktan nasibini almamış ne oldum manyağı tipler . Adam lise mezunu , birine yamanmış vekaleten şube müdürü olmuş. Bu kişi son ayrıldığım yerdeki müdür . Ondan sonra kendi karısının çalıştığı birim yoğun diye benim olduğum birime aldırdı karısını ve ben oradan gönderildim karısı da bir güzel benim masama yerleşti … daha neler neler

İş hayati zordur maddi durumunuz iyiyse istifayi düşünün ama diğer türlü tekrar işe gireceksiniz sil baştan iyi düşünün

İş hayatında öyle mantıksız şeyler oluyor ki... Ama gün geliyor devran dönüyor, illa ki eden buluyor, siz yolunuza bakın, ruhunuzu iyileştirin, çok zor şeyler yaşamışsınız onların yanında bu insanlar ne ki...çabucak toparlanırsız inş, rabbim yüreğinize ferahlık versin

Sağlığınız hiçbişeyden önemli değil kendinizi çok zorlarsanız bu sefer daha uzun süre çalışamayacak duruma gelebilirsiniz. Ücretsiz izin alma şansınız varsa alın, bi an önce terapiye başlayın. Ücretsiz izin alma şansınız yoksa da istifa edin gitsin memurların memurluktan başka iş yokmuş kafası biraz garip. Ama en güzeli önce ücretsiz izin almaya karar vermeniz hızlı bir terapiye başlamanız olur en azından 3-4 seanstan sonra karar verirseniz daha saglikli olur.

Emin olun beterini yasadim gecmeyecek gibi geliyor ama geciyor destek sart, hem profosyonel destek hem de aile arkadas vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…