Günaydın kızlar haberdar etmek istedim sizi. Dün büyük bir tartışma yaşadık ama hiç bu şekilde olmamıştı evde ne var ne yok aldım abimin üstüne firlattim. Odasının camını indirdim atarım seni diye üstüne saldırdım gözüm döndü artık arabaya lanet olsun ama 1 senedir uğradığım haksızlık yediğim dayaklar baskılar gözümü döndürdü abartmıyorum 1 saat boyunca evde ne var ne yok parçaladım bas bas bağırıp. Televizyon duvara monteliydi onu bile söküp üstüne firlattim durumu siz tahmin edin annemin ödü patladı. Abim deseniz kendini odaya kilitledi ilk bi diklendi sonradan o da korktu dediginiz gibi ağır cinnet ise yarıyormuş tam elime evdeki buyuk boy çekici aldım arabanı parçalayacağım diye aşağı inerken gel allah belami versin arabayı vercem dedi kurana el bastı ama bu evde yaşamayacaksın dedi tamam dedim. 2 gündür anahtar bende pazartesi üzerime alıyorum abim bir seye tamam dediyse geri dönmez kolay kolay tamam demez ama deyince de dönmez. Neyse ben de iki gündür arabadayım ananemlerde kalıyorum. Gelişmeler sizin sayenizde 1 senedir ilk defa benim yönümde oldu size burada ne kadar çok teşekkür etsem dua etsem az resmen ağlayacağım allah hepinizden razı olsun.. pazartesi arabamı üzerime alınca size tekrardan haber veririm. Çok seviyorum hepinizi