Valla bu aslan burcu hep mi boyle muzur zorba olur okurken istemsizce güldüm Ayşe,abine kullandığın kelimelere zorba falan, komik degil durumun tabiki üzüldüm de ama abinde komiklik var özellikle sen ne kadar gerizekalisin tek birakcagimimi saniyorsun
Arabani parcalicam dediginde "intihar et beni yorma" gibi sözleri bence espri ben ciddiye almadim okurken ama sen daha iyi bilirsin tabiki
Benim 2 kiz arkadasim var abileri aslan burcu ve 32 yaşında o kadar muzur ki kizlara yapmadığı kalmadi ve bu araba meraki yüzünden doguya kadar gitti sirf bir arkadasinda var diye kendisi de aynisindan aldi. Daha sonra degistirdi. Rekabet var herhalde suanda 150 bin liralik aracı var ve babasina kizlara araba alma kizlara mal verme yarin birgun elin oglumu yiyecek diyormus

Kucukken kizlari döverdi de bir defa ben ayrdım
Kizlardan büyüğü gözüne kalem cekerdi ne lan bu kalem derdi catardi
Gorsen asla inanmazsin boyle olduguna baby face sempatik güleryüzlü ama nasil biri oldugunu biz biliyoruz işte anneannesine kadar muzurluk yapan bir insan. Kizlar cok cektiler o abiden bir tanesi evlendi ama hala kurtulamadi. Hamile şuanda bebegi kapıya asacakmış dogdugunda. Düşün yani çatlakligi ama hep espiri bunlar. Bence abinde esprili birisi o kelimeleri şakasına söylüyor ve bence seni seviyorda sevmese boyle kiskanmaz seni yalniz birakir ne hali varsa gorsun der..belkide senin araba kullanmani kiskaniyordur ufak yerde yasiyorum bende trafikte sağıma girenler kırmızı ışıkta bakanlar onume girenler kadinlara biraz askıntı olduklari bir gercek. Hic bu sekilde düşündün mu?
Tabiki yaptığı yanlış sen yarin bigun evlensen falan verir sana arabani
Oyle malina falan çökmez diye düşünüyorum
Senin ofkeni anliyorum kizginsin ama sonucta arabani satmiyor etmiyor istese satar boyle dusundunmu
Birde enayi mali falan da espri geldi bana ben aslan burcunu cok iyi bilirim