İki kere kan grubuma baktirdim 0+ cikti. Biryerde daha baktir kesinlessin.merhaba arkadaşlar. Bugün kan grubu öğrenmeye gittim 27 yıldır hiç lazım olmamıştı ama hamile olduğumu öğrenince doktorum istedi gittim sağlık ocağına bugun 0(+) çıktı ordaki hemşireye dedim imkansız olmaz çünkü annem A(+) babam AB(+) beni ilgilendirmez sen sıfırsın dedi sonra doktora gittim doktorda baban gitsin yeniden baktırsın dedi baba ya da anneden biri ab olursa 0 olunmaz imkansız dedi ama benim babam kalp ameliyatı oldu adama kan verdiler 55 senedir adam ab kesin yani dedikçe biz eminiz falan dediler tekrar yapmadılar ki iki damla sıvı sonuçta o kadar ısrara tekrayabilirdi . Sonra başka sağlık ocaına gittim orda A (+) çıktım şimdi hangisi doğru bilemedim 3uncuyu hastanede yaptrcam yarın büyük ihtimalle A grubuyum ama diyeceğim şu ki sizde güvnmeyin tek yerle kalmayın ya bunlara güvenip ıkıncıyı yaptırmasaydım ve dogumda kan lazım olsaydı insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı .
Üçüncüyü baktırdıktan sonra yanlış çıkan yeri sağlık bakanlığına şikayet et , ya sana bişey olsaydı öldürecekler sonrada ay pardon mu diyeceklerdi ben böyle şey duymadımmerhaba arkadaşlar. Bugün kan grubu öğrenmeye gittim 27 yıldır hiç lazım olmamıştı ama hamile olduğumu öğrenince doktorum istedi gittim sağlık ocağına bugun 0(+) çıktı ordaki hemşireye dedim imkansız olmaz çünkü annem A(+) babam AB(+) beni ilgilendirmez sen sıfırsın dedi sonra doktora gittim doktorda baban gitsin yeniden baktırsın dedi baba ya da anneden biri ab olursa 0 olunmaz imkansız dedi ama benim babam kalp ameliyatı oldu adama kan verdiler 55 senedir adam ab kesin yani dedikçe biz eminiz falan dediler tekrar yapmadılar ki iki damla sıvı sonuçta o kadar ısrara tekrayabilirdi . Sonra başka sağlık ocaına gittim orda A (+) çıktım şimdi hangisi doğru bilemedim 3uncuyu hastanede yaptrcam yarın büyük ihtimalle A grubuyum ama diyeceğim şu ki sizde güvnmeyin tek yerle kalmayın ya bunlara güvenip ıkıncıyı yaptırmasaydım ve dogumda kan lazım olsaydı insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı .
İki kere kan grubuma baktirdim 0+ cikti. Biryerde daha baktir kesinlessin.
Üçüncüyü baktırdıktan sonra yanlış çıkan yeri sağlık bakanlığına şikayet et , ya sana bişey olsaydı öldürecekler sonrada ay pardon mu diyeceklerdi ben böyle şey duymadım
184 tatlım , hiç gitme muhatap bile olma ne bi daha ayağına gideceksin direk şikayet et sağlık bakanlığı çok ciddiye alır böyle konularıannemle konuştum bugun oda aynı fikirde hatta benden daha sinirli üçüncüde A çıkarsa ki büyük ihtimal A çıkacak hem oraya gidip hemşireye bari bu kadar kesin konuşmayın insanları yanıltmayın diycem hemde şikyet etmeyi düşünüyorum nereye şikayet edebilirim 182yi arasam olurmu acaba.
184 tatlım , hiç gitme muhatap bile olma ne bi daha ayağına gideceksin direk şikayet et sağlık bakanlığı çok ciddiye alır böyle konuları
Evlenirken kan grubu kartı zorunlu, nasıl yaptırmadınız anlamadım.merhaba arkadaşlar. Bugün kan grubu öğrenmeye gittim 27 yıldır hiç lazım olmamıştı ama hamile olduğumu öğrenince doktorum istedi gittim sağlık ocağına bugun 0(+) çıktı ordaki hemşireye dedim imkansız olmaz çünkü annem A(+) babam AB(+) beni ilgilendirmez sen sıfırsın dedi sonra doktora gittim doktorda baban gitsin yeniden baktırsın dedi baba ya da anneden biri ab olursa 0 olunmaz imkansız dedi ama benim babam kalp ameliyatı oldu adama kan verdiler 55 senedir adam ab kesin yani dedikçe biz eminiz falan dediler tekrar yapmadılar ki iki damla sıvı sonuçta o kadar ısrara tekrayabilirdi . Sonra başka sağlık ocaına gittim orda A (+) çıktım şimdi hangisi doğru bilemedim 3uncuyu hastanede yaptrcam yarın büyük ihtimalle A grubuyum ama diyeceğim şu ki sizde güvnmeyin tek yerle kalmayın ya bunlara güvenip ıkıncıyı yaptırmasaydım ve dogumda kan lazım olsaydı insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı .
valla nikah işlemlerinde kan falan verdik ama hiç grubumu sormak aklıma gelmedi kan kartı falan vermediler neden merak etmedim bunca zaman oda benim sorumsuzlugum zatenEvlenirken kan grubu kartı zorunlu, nasıl yaptırmadınız anlamadım.
Annemi aradım annee ben sıfırmışımm babam kim Mügeye çıkcam annem şok tabii yeminler ediyo canım anam ..ben eminim sizden yanlışlık oldu kesin dedim bu kez annem durutmadı eve gelmiştim git tekrar başka yere yaptır benim içim rahat olsun diye :)Valla bu tedti bi erkek yaptırsaydı babam kim mevzusuna kadar uzaya bilir bi konuymus:)
Allah muhafaza o nedir ya ilk seferde dogru cıkmıyomu yani
Solüsyon lar sıkıntılı oluyor damlatıp bekliyoruz pıhtılaşırsa o gruptan. Demek ki ikisi de pıhtılaşmamış. Hastanelerde makineler bakıyor. Daha sağlıklı..
:)) valla benim aklımada neler geldi acaba dedim karıştım mı hastanede Paramparça dizisi gibiKüçükken annemle babam pozitifken ben negatifim evlatlığım diye hayal ederdim. Büyüyünce arayacağım onları derdim. Annem bebeklik fotolarını gösterdi de ikna etti beni..
sanırım bende aynı sorunu yasıyorum bıldıgım kadarıyla annem A (+) babamda AB(+)ama benımde kan grubum 0(+) cıktı anneme sorucam kan gruplarını kesın ogrenıcemm eger oyleyse tekrardan test yaptırıcamm saka gıbı hangı cagda yasıyoruzda boylee yanlıslıklar oluyorrmerhaba arkadaşlar. Bugün kan grubu öğrenmeye gittim 27 yıldır hiç lazım olmamıştı ama hamile olduğumu öğrenince doktorum istedi gittim sağlık ocağına bugun 0(+) çıktı ordaki hemşireye dedim imkansız olmaz çünkü annem A(+) babam AB(+) beni ilgilendirmez sen sıfırsın dedi sonra doktora gittim doktorda baban gitsin yeniden baktırsın dedi baba ya da anneden biri ab olursa 0 olunmaz imkansız dedi ama benim babam kalp ameliyatı oldu adama kan verdiler 55 senedir adam ab kesin yani dedikçe biz eminiz falan dediler tekrar yapmadılar ki iki damla sıvı sonuçta o kadar ısrara tekrayabilirdi . Sonra başka sağlık ocaına gittim orda A (+) çıktım şimdi hangisi doğru bilemedim 3uncuyu hastanede yaptrcam yarın büyük ihtimalle A grubuyum ama diyeceğim şu ki sizde güvnmeyin tek yerle kalmayın ya bunlara güvenip ıkıncıyı yaptırmasaydım ve dogumda kan lazım olsaydı insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı .
Ciddi ciddimi dediniz sakaylanmı:)Annemi aradım annee ben sıfırmışımm babam kim Mügeye çıkcam annem şok tabii yeminler ediyo canım anam ..ben eminim sizden yanlışlık oldu kesin dedim bu kez annem durutmadı eve gelmiştim git tekrar başka yere yaptır benim içim rahat olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?