kan grubu sorunu

baba ya da anneden biri ab ise kesinlikle 0 olmazmış sende mi sağlık ocağında yaptırdın ikinciyi tekrarlat kesinlikle valla dediğin gibi hangi çağda yaşıyosak malesef bu yanlışlılar oluyo ben üçüncüyü hatta abartıp dördüncüyüde yaptırcm :)

Üçüncüyü baktırdıktan sonra yanlış çıkan yeri sağlık bakanlığına şikayet et , ya sana bişey olsaydı öldürecekler sonrada ay pardon mu diyeceklerdi ben böyle şey duymadım
kan verirken sadece kan grubuna bakmıyorlar.
cross match denen bişey var.
alıcıyla vericinin kanlarını çaprazlarlar, zaten sıkıntı olursa direkt çıkar verilmeden.

Kızılay kan merkezinden baktırin kızlar en garantisi orası ve çabuk bakıyorlar.. Kan grubu kartınızı da alırsınız

hastanede yaptırdım bende hamıleyım dıye doktor testler yaptı sonucları aldım kan grubu 0(rh+) yazıyordu.. sımdı bu yazıyı okuyunca ıyıce aklımaa takıldı annemın aramasını beklıyorumm hemen sorucam.. eger ab ise anne veya babamdan bırı tekrardan yaptırıcamm.. kana ıhtıyacımızz olsa kesınn öldük yanii saka gıbı

Bir meslektaş buldum burada kendimeben de anestezi teknisyeniyim memur musunuz şu an

Evet doğru canim anne veya baba AB ise 0 imkansız..sadece A ya da B olabilirsin baktirdigin sonuca göre A Rh (+) doğrudur senin yine baktır istersen

O zaman bakanlığın kendisini kendisine şikayet edelim solüsyonla kan grubumu kaldı ben ilkokuldayken yapıyolardı onu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…