- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi merveeeeeeeee717
-
Sagolun.0.4luk clexane bide 100luk corasprin kullaniyordum her gunAllah analı babalı büyütsün inşallah adınıza sevindim inşallah bende kucağıma alırım hayırlı sağlıklı bir şekilde.. Doktorunuzun önerdiği tedavi nasıldı her doktorun farklı tedavisi
BEnimde iki kez kalp durması olayı sonucu kaybım var 6ve 8.haftalarda.şuan 6+2yim cuma kontrolüm var.siz umut oldunuz bana aynı tedaviyi uyguluyor doktorum.hangi gendeydi probleminiz.benim mthfr a1298c homozigot.ben de iğne vurmadan önce ve sonra buz koyuyorum morarmıyor tavsiye ederimHayirli olsun gebeliginz.ben de iki dusuk sonrasi ucuncu gebeligimde igne ile saglkli bir doğum yaptm iki aylik bebisim kucagimda suan:) ben bastan beri kendim vurdum ve gobek ccok yanip morardigi icin bacaktan vurdum.deneye deneye en az aciyan seklini buldum bacaktan hafif yanlardan yani daha etli yerden damarsiz yerden sokup coook hafif enjekte ettim siviyi yavas yavas.cikartinca da kenarlarina elimlevurarak masaj yaptm.dagittim yani sıvıyı inan hic morarmamaya basladi cogu.beze de olmadi.aylar sonra kesfettim kendi kendime ama buna sukur:)
BEnimde iki kez kalp durması olayı sonucu kaybım var 6ve 8.haftalarda.şuan 6+2yim cuma kontrolüm var.siz umut oldunuz bana aynı tedaviyi uyguluyor doktorum.hangi gendeydi probleminiz.benim mthfr a1298c homozigot.ben de iğne vurmadan önce ve sonra buz koyuyorum morarmıyor tavsiye ederim
Ah tecrübeli anneler bizden desteğinizi esirgemeyin. Sizlerden bunları duymak moral oluyor. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyütünBenim heterozigot idi ayrintisini hatirlamiyorum.ben de cok korku dolu gecrdim gebeligimi olumsuz tecrubelerden dolayi ama gecti gitti Allah ol derse oluyor.olumsuzu aklinizdan atin gebeligin tadini cikarin
Ah tecrübeli anneler bizden desteğinizi esirgemeyin. Sizlerden bunları duymak moral oluyor. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla huzurla büyütün
Bu sefer öyle yapmak istiyorum iki kayıptan sonraBenim heterozigot idi ayrintisini hatirlamiyorum.ben de cok korku dolu gecrdim gebeligimi olumsuz tecrubelerden dolayi ama gecti gitti Allah ol derse oluyor.olumsuzu aklinizdan atin gebeligin tadini cikarin
Aminnnn...Sizi o kadar iyi anliyorum ki...yakin zamana kadar ayni hisleri tasiyorduk.artk soyle dusunmeye baslamstm: sanirim bebegim olmucak bunu kabul etsem iyi olur,olcak diye bi kaide de yok olmayacaksa bu da benm sinavimdir.illa her ailede cocuk mu olmak zorunda.ama Allah kismet etti emanetini verdi bize.insaallah layikiyla buyuturuz sagolun siz de Allah isteyen herkese en hayirli zamanda nasip eder insaallah
Hayirli olsun gebeliginz.ben de iki dusuk sonrasi ucuncu gebeligimde igne ile saglkli bir doğum yaptm iki aylik bebisim kucagimda suan:) ben bastan beri kendim vurdum ve gobek ccok yanip morardigi icin bacaktan vurdum.deneye deneye en az aciyan seklini buldum bacaktan hafif yanlardan yani daha etli yerden damarsiz yerden sokup coook hafif enjekte ettim siviyi yavas yavas.cikartinca da kenarlarina elimlevurarak masaj yaptm.dagittim yani sıvıyı inan hic morarmamaya basladi cogu.beze de olmadi.aylar sonra kesfettim kendi kendime ama buna sukur:)
Merhaba arkadaşlar,
Bı sorun olacak.
Uzun uğraşlardan sonra doğal yolla gebe kaldım.
4+5 kese göründü.
Malum şu an bayram olduğu için kalp atımı için doktora pazartesi gideceğim.
Temmuzda genetik ve kan pıhtılaşma testi yaptırdımm sonuç Ekim'de çıkacak.
Bu arada sürpriz gebelik haberini aldık.
Daha önce 3 kere kanıma bakıldı kan pıhtılaşma sorunu gorulmedi. ( Bu testler sizin yaptırdığınız detaylı testler değil tüp bebek denemelerinde kan veriyoruz ya orda bakıyorlar pihtiya ve farklı şeylere o testler )
Hiç bir doktor genetik ve kan pıhtılaşma özel testini istemedi ben kendi ugraslarimla temmuzda yaptırdım.
Sorum şu kan testlerimle sorun olmadığı için aklıma takılan, sorun olan kişilerin doktor kanlarında sorun görüp mü kan pıhtılaşma testi istedi.
Yoksa normal kan testlerinde sorun olmaması önemli değil mi?
Merhaba arkadaşlar,
Bı sorun olacak.
Uzun uğraşlardan sonra doğal yolla gebe kaldım.
4+5 kese göründü.
Malum şu an bayram olduğu için kalp atımı için doktora pazartesi gideceğim.
Temmuzda genetik ve kan pıhtılaşma testi yaptırdımm sonuç Ekim'de çıkacak.
Bu arada sürpriz gebelik haberini aldık.
Daha önce 3 kere kanıma bakıldı kan pıhtılaşma sorunu gorulmedi. ( Bu testler sizin yaptırdığınız detaylı testler değil tüp bebek denemelerinde kan veriyoruz ya orda bakıyorlar pihtiya ve farklı şeylere o testler )
Hiç bir doktor genetik ve kan pıhtılaşma özel testini istemedi ben kendi ugraslarimla temmuzda yaptırdım.
Sorum şu kan testlerimle sorun olmadığı için aklıma takılan, sorun olan kişilerin doktor kanlarında sorun görüp mü kan pıhtılaşma testi istedi.
Yoksa normal kan testlerinde sorun olmaması önemli değil mi?
Benim düşüklerim var ama onlar sol tüpümün hidroselpens olması, rahim karın zarı yapisikligi, miyom ve kist olmasıydı.Ben düşük yaptıktan sonra kendim gidip yaptırdım canım kimsenin istemesini beklemedim açıkcası
Benim düşüklerim var ama onlar sol tüpümün hidroselpens olması, rahim karın zarı yapisikligi, miyom ve kist olmasıydı.
Ameliyat oldum sorunların hepsi giderildi.
Hiç bı doktor kah pıhtı testi istemedi.
Yaptırdım ama sonuç Eylül sonu Ekim başı gibi çıkacak.
Benim asıl sorum doktorun bu testi istediği kişilerin,
Kan testlerimle sorun görüp, ondan sonra mı özel olan kan pıhtılaşma testi istendi.
Ama normal kan testlerinde plt değeri var.Bu arada bütün normal kan testlerim normal benim alması yok yani kan pıhtılaşması ile normal kan testlerinin onlar rutin testler
Tamam ben sizi anlıyorum doğru ama normal kan testlerinde plt ye bakıyorlar.Diyorum ya bu sorun kan testlerinde görünen bir sorun değil olsa benim 2 düşüğümden önce benn gittim doktora yaptırırdı. Özel olarak istenen bir test ihtimal üzerine gidiyorlar anlayacağın 3. Düştükten sonra istenen bir test genelde bazı doktorlar istemeden corospine başlayabiliyor benm bir doktorum sonucu beklemeden garantiye alalım başka demişti ama sonra ben başlamadım tabiki sonucu görmeden sonucumu alıp kendi doktoruma gittim corospin gebe kalana kdr gebelikle birlikte iğneye başladık
Şöyle düşün kolun çatlak dıştan anlaşılmaz ağrın olur doktor krem verir zedelenme der bir diğeri çatlatan şüpheleri röntgen çektir der
Ama normal kan testlerinde plt değeri var.
Plt kan pıhtılasmasina yardımcı hucredir. Buna mutlaka bakılır.
Doktorlar normal kan testlerinde plt de sorun görüp mü istiyor. Özel pıhtı testini.
Tamam ben sizi anlıyorum doğru ama normal kan testlerinde plt ye bakıyorlar.
Plt kan pıhtısı yapan yardımcı hücre.
Aklima takılan bu plt değerinde sorun olup mu gönderiliyor bı kısım hasta özel teste
Yoksa sizde kendiniz baktirmissiniz, bende kendim gittim baktırdım.
Doktor tarafından yönlendirilen hastalarda doktor normal kan testi plt değerinde mi sorun görüp yönlendiriyor.
Tamam ben sizi anlıyorum doğru ama normal kan testlerinde plt ye bakıyorlar.
Plt kan pıhtısı yapan yardımcı hücre.
Aklima takılan bu plt değerinde sorun olup mu gönderiliyor bı kısım hasta özel teste
Yoksa sizde kendiniz baktirmissiniz, bende kendim gittim baktırdım.
Doktor tarafından yönlendirilen hastalarda doktor normal kan testi plt değerinde mi sorun görüp yönlendiriyor.
Peki ailenizde kan pıhtılaşma sorunu olan varmıydı gebeliğinde.He birde şu var ki kan pıhtılaşma testi denen olan gen testidir kan testiyle bakılan yüzeysel şeyle eş değer değil
Evet gen testi genetikle birlikte yaptırdık eşimle bana.He birde şu var ki kan pıhtılaşma testi denen olan gen testidir kan testiyle bakılan yüzeysel şeyle eş değer değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?