evettttt ismir ismir kyaka...sen geri gelcenmi buraya:))) ya sanırım doktor ben panik yapmıyım diye yaptırmıyo.. ya da zaten baktık sorun yoktur diye umarım yani öledir:Saruboceq: aslında baya iyi bir doktor ama ne biliyim yaaaaa...
canım tebrik ediyorum seni umarım bebişini kucağına alırsın herşey yolunda gider.hangi doktora gittin adı ne hangi üniversitedeydi kadın doğumcu dimiArkadaşlar nerdesiniz herkes nereye kayboldu ben dr.dan geldim. 4+6 günlük hamileymişim... kesesi oluşmuş ve iyi dedi. ilk iğnemi bugün vuruldum. dr. tavsiyesinde bulunabilirim izmirdekiler için. dr.bilgili ve tecrübeli. istediğiniz an ulaşabilirsiniz. hadi ama herkes nereye kayboldu.
Sevgili şencim , verdiğin bilgiler için çok teşekkürler...Ne öğrendiysen paylaşmışsın...Hani gitmiş kadar oldum , gerek kalmadı diyormuşum...Vakit ayırıp aydınlattığın için çok sağol....
Hematolog konusu bende de senin gibi oldu..Hep gitmek istedim , burada iyi bi doktor bulamadım...Ayrıca genelde tüm arkadaşlar kadın doğumcunun yönlendirmesi doğrultusunda hareket etti ve genellikle rutin herkese 0,3 lük ya da 0,4 lük doz veriliyordu...Lütfü hoca , sinan beksaç , bursadan osman develioğlu , diğer şehirlerden proflara giden arkadaşlara genellikle hep aynı doz iğne verildi...
Sülalin gebeliğinin yüksek doz kullanması gerektiği halde , kullanmadığı için bittiğini hematoloji tespit edince , hematoloğun gerekliğine kesin karar verdim ben...Şimdi eşim neden kadın doğumcumuz bizi baştan yönlendirmedi diyor...Ama ben haksızlık etmek istemiyorum , elindeki değerlere göre hematoloğun da aynı tedaviyi vereceğini düşünmüş olabilir...Sonuçta verdiği dozla sağlıklı bebek sahibi olan çok sayıda hastası var...Yalnız asıl iğnenin dozunu belirleyen testi hiçbinimiz yaptırmış değiliz , bu büyük eksiklik bence...
Ayrıca pıhtılaşma problemi , bizim için sadece gebelikte değil gebelik dışında da dikkat etmemiz bir konu...Dikkat edilmezse kötü sonuçları olabiliyor...Senin doktorun hayat tarzımızda yapmamız gereker değişiklikleri , dikkat etmemiz gerekenleri çok ayrıntılı açıklamış...Yani bi hematoloğa gitmemiz bu açıdan da çok iyi ve gerekli...
Verdiğin bilgiler , doktor tavsiyelerin için çok teşekkür ederim şencim...Çok işimi kolaylaştırdın çünkü hacettepeden ibrahim haznedaroğlunu düşünüyordum ...Hastanede özel muayene randevusu bile çok zor alınıyormuş galiba...O yüzden tavsiyen doğrultusunda senin doktoruna gitmeyi düşünebilirim...Yalnız 10 tüp kan verme olayı moralimi bozdu , çünkü beni kan tutuyor ve her kan verdiğimde bayılıyorum...Düşündükçe kötü oluyorum , kabus gibi...Umarım sıkıntılarımızın karşılığı iyi olur , ne diyelim...
Tekrar teşekkür ediyor , öpüyorum şencim...Kendine iyi bak , kızına da öpücükler...Sevgiler...
hee geri gelcem 8 sene sonra:çok üzgünüm: ama izinlerde gelicem tabi ozaman seni görmeyi cok isterim koca göbşnle:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3 belkim seni kıskanırım bellimi olur:jeyyar::CüvCüv:
bekleme bacım bekleme vakit nakittirdelikafadulden şaka biyana allahım en tez zamanda hayırlısıyla benm kızımdanda güzel bebekler nasip etsin hepinize:Saruboceq:sevgili celen bilgilerin için sanada çok teşekkür ederim. hele kızını gördükçe deli oluyorum beklemesem başlasam mı diyorum çok şeker çok tatlı allah size bağışlasın maşallah allah nazarlardan saklasın güzel kızını.
canım ya inşallah:)))) umarım bu sefer göbiş kocaman olur:CüvCüv: gezeriz birlikte. bu arada sana yakışır bir tane daha. bence hazır uykusuzluğa alışmışken ara vermeden devamkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar nerdesiniz herkes nereye kayboldu ben dr.dan geldim. 4+6 günlük hamileymişim... kesesi oluşmuş ve iyi dedi. ilk iğnemi bugün vuruldum. dr. tavsiyesinde bulunabilirim izmirdekiler için. dr.bilgili ve tecrübeli. istediğiniz an ulaşabilirsiniz. hadi ama herkes nereye kayboldu.
sağolun arkadaşlar, yeni gittiğim dr. bu işi biliyor :) benden önce giren hastasıda bizim gibiymiş önceden 5 düşüğü varmış be şimdiki 32 haftalık hamileymiş gördüm orada hastasınıda :)
şimdiki dr.um alsancak devlet hastanesinde Burak Ağca diye bir dr. Alsancakta muayenehanesi var. çok temiz ve düzenli. İstediğiniz saatte hemşireye ve bana ulaşın deyip telefon numaralarını verdiler. ilk iğnemide orada yaptılar ve nasıl vurmam gerektiğini gösterdiler. Umarım herşey güzel olur....
Heyet raporunuda bugün çıkardım. iğnelerimide alıcam...
Umarım hepimiz güzel haberlerle devam edeiz yolumuzaa
Herkese teşekkür ederim :)
sevgili selvihan senin hamileliğin nasıl gidiyor haç haftalık oldun sende mtfhr 677 ve 1298 heterezigottun sanırım şu anda hangi ilaçları kullanıyorsun
canım benim çok sağol şimdilik allaha çok şükür iyi gidiyor.şu an maşallah diyeyim gebeliklerimde ilk defa bu günleri gördüm 8+5 günlük oldum.ben hergün aynı saatte fraxiparin 0.3mg iğne uruluyorum becoziyme vitamin içiyorum.haftada üç gün de folbiol içiyorum.6.7.8.haftalarda çok fazla mide bulantısı ve kusmalarım olmuştu bu hafta biraz daha rahatım.hatta bu rahatlık bazen evham bile yapıyor.vallahi biz insanoğlu hiç rahat edemeyiz.sen nasıl sın peki neler yapıyorsun .
sağolun arkadaşlar, yeni gittiğim dr. bu işi biliyor :) benden önce giren hastasıda bizim gibiymiş önceden 5 düşüğü varmış be şimdiki 32 haftalık hamileymiş gördüm orada hastasınıda :)
şimdiki dr.um alsancak devlet hastanesinde Burak Ağca diye bir dr. Alsancakta muayenehanesi var. çok temiz ve düzenli. İstediğiniz saatte hemşireye ve bana ulaşın deyip telefon numaralarını verdiler. ilk iğnemide orada yaptılar ve nasıl vurmam gerektiğini gösterdiler. Umarım herşey güzel olur....
Heyet raporunuda bugün çıkardım. iğnelerimide alıcam...
Umarım hepimiz güzel haberlerle devam edeiz yolumuzaa
Herkese teşekkür ederim :)[/QUOTE
canım çok sevindim,heyet raporunu nasıl çıkardın devlet hastanesinden.hamile kalınca çıkardıklarını biliyorum ama benim elimde özelde yaptırdığım testler var hamile kalınca onlara bakıp mı çıkarcaklar yoksa onlarda tahlil yapıyor mu,ben daha önce 9 eylüle gitmiştim 3 düşük öncesi bu tahlilleri yapmadılar bana.şimdi hamile kalınca hastanelerde sürünmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?