Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

aysude artışlarını takip ediyorum maşallah......
Allahım tamamına erdirsin.....

feryad ??????naber ???sende mi dalgınsın bu ara......

amaaan kuzum feryad da şakayla gerçeği ayıracak kafa mı kaldı sen öyle sorunca yardımcı olayım hemen didim -tatlicadiarzu-
ahada öğretmenimin dağıttığı andır buuuu kaydirigubbakcemile3

ne olsun sıkıldım bu havalardan......bugün işe gidecektim yine çıkasım gelmedi evden.......ama yarın kesin gitmem gerek.....her yer simsiyah şu anda...kötükedihüso

anammmmmmm buda almış eline tırpanı ben çok korktum yaaa ağlıcam şimdi....ohaoldumsmile

aysude artışlarını takip ediyorum maşallah......
Allahım tamamına erdirsin.....

feryad ??????naber ???sende mi dalgınsın bu ara......

he gülüm bu günlerde benden de hayır yok size beni bırakın siz kendinizi kurtarın kafamçokkarıştı

süpersin arkadaşım:lepi:,gerçekten çok güzel yazmışsınvereliniortak.hiç bu yönde düşnmemiştim:uhm: şimdiye kadar.bunları da o kitaptan okuduysan hemen alıyorum ben bir tane...ağzına sağlık

beğenmene çokkk sevindim canım...evet ben burdaki kerkesten daha panik biriyim..ilk geldiğim hallerimi arkadaşlar bilir...ıoto pisliğe ağlıyordum...çok kötüydüm hem pimpirikli..ha bire araştıran bi tiptim..bu hafta bu kitabı okudum..ve bu düşüncelere sahip oldum...şimdi çok rahat ve huzurluyum..kitabı şiddetle tavsiye ederim canım...

canım doğru yapıyorsun 6+0 olduğunda 6 haftayı tamamlamış ve 7. haftaya girmiş oluyorsun. bu arada oğluşumu ismiyle yazdığın için teşekkür ederiz teyzesi çok sevindik :)
yani ben 13+1 olduğuma göre 14 haftalığım o zaman.
sonuyokcuğum haftaya beni 14 değilde 15 yazarsın oo zaman .anamm kuzucuğum bir anda büyüdü.maşallah.
işte bak sende de başladı panik.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok canım iiyidir bebiş.inan boşa stres oluyoz.ama için rahat etmezse sende benim gibi git bir göründe için rahatlasın.hemde bebişi görürsün.ohhhh 10 gün moral oluyor bana.sonra yine kurtlanıyom o ayrı.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohhh be..böyle olun işte...emine 1 duy sesimi..artık sende beni panikletemeyeceksin:)))))))artık panik tsma yok.(şimdilik dermişim):)))))
duydum canımmmmmmm.aman sen bana bakma ben senin gibi olayım.doğrusu sakinlik çünkü.kitabı ilk fırsatta alacağım.yayın evini yazarsan daha kolay aklımda kalıyorda.bilmiyorumkismile

canım hayırlı olsun bebişin.pıt pıtlarıda duymuşsun .maşallah kuzucuğuna.

allah razı olsun olsun ablandan.teşekkürlerimizi ilet canım...dua eden herkesin dilleri dert görmesin.mevlam herkesin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…