ahada öğretmenimin dağıttığı andır buuuu kaydirigubbakcemile3amaaan kuzum feryad da şakayla gerçeği ayıracak kafa mı kaldı sen öyle sorunca yardımcı olayım hemen didim -tatlicadiarzu-
ne olsun sıkıldım bu havalardan......bugün işe gidecektim yine çıkasım gelmedi evden.......ama yarın kesin gitmem gerek.....her yer simsiyah şu anda...kötükedihüso
aysude artışlarını takip ediyorum maşallah......
Allahım tamamına erdirsin.....
feryad ??????naber ???sende mi dalgınsın bu ara......
aysude artışlarını takip ediyorum maşallah......
Allahım tamamına erdirsin.....
feryad ??????naber ???sende mi dalgınsın bu ara......
inşalahh cümlesiyle birlikte cancan....
evet canım kesinlikle katılıyorum.. ben yaklaşık 6 aydır korunmuyodum sadece nisan da korundum arada... sonrada geçen ay boynum ağrıyor diye ilaç içtim ve bu yüzden korunuyoduk güyaaa ve ben garip bir biçimde hamile kalmışım... velhasıl korunuyodukya güya kafa rahat oluncada küt diye kalıverdimm...
canım o nasıl bi koruma yöntemiyse bize de söylesende belki bizde es kaza hamiş kalırız :)
evet canım kesinlikle katılıyorum.. ben yaklaşık 6 aydır korunmuyodum sadece nisan da korundum arada... sonrada geçen ay boynum ağrıyor diye ilaç içtim ve bu yüzden korunuyoduk güyaaa ve ben garip bir biçimde hamile kalmışım... velhasıl korunuyodukya güya kafa rahat oluncada küt diye kalıverdimm...
canım o nasıl bi koruma yöntemiyse bize de söylesende belki bizde es kaza hamiş kalırız :)
valla ddilek haklı aysudem bize de söyle yöntemi:)
kaydirigubbakcemile3 söyleyeyim formülünü hemen.... benim canım ciğerim bi ablam var yasemin, kendileri doktor olurlar.... ve benim terapistim... kendileri ile tanışcaksın ve hatun bi dua etcek o kadar... elini açar Allahım hissettirmeden gönder bebişi bu kuluna diye dua eder dururdu... tabi bende her karşına geçtiğimde genelde yanında kazara hamile kalanlar olurdu ve onlar gidince başlardım zırlamaya bu kazalar niye benim başıma gelmiyoooo diye... kadın bi dua etti oldu bittiii.... kaydirigubbakcemile3
valla ddilek haklı aysudem bize de söyle yöntemi:)
valla ne yalan söyliyim bildiğim tek şey var bu sıpalar ne zaman geleceklerine de ne zaman gideceklerine de yada ne zaman kalmaları gerektiğine de kendileri karar veriyor... velhasıl işin ucu yine dönüyor dolanıyor nasip kavramına geliyor... hayırlı zamanda gelsinler inşallah... bende hamile kalamadğım için kendimi çok hırpalıyodum ama hırpalamakla da olmuyomuş kuzularrr.. zamanı gelince oluyomuş...
yok canım özel değil...aysude ve gülüşün şu anda hissettikleriyle ilgili konuştuk...sonuç olarak gülüşe şunu dedim...bütün hamile arkadaşlara da diyorum..evet zor günler geçirdik..hatta bazılarımız çok çok zor günler geçirdi...evet korkularımız var...hemde çokkkk...kayıplarımız var...ama bunların hiçbirini...bu kadar stres ve üzüntüyü...karnımızdaki o küçük bedene yüklemeye hakkımız yok...o bize geldi...korkularımıza rağmen...stresimize rağmen..geldi....ve bizlere tutunmaya çalışıyor...bizim stresle ve korkuyla onları bu kadar erken zamanda yüzleştirme hakkımız yok...biraz düşününce ilk hamile olduğunuzda ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayın...şimdi bende hamile kalsam elbette gülüş ve aysude gibi hissedicem belki..ama kardeşleri gitti diye onada gidecek gibi davranmaya hakkımız var mı...sonucu kötü OLABİLİR diye..bu kadar onu üzmeye hakkımız var mı...bence yok...güzel düşünelim..ve mutluluğumuzu dibine kadar yaşalım...koşulsuz sevelim...sonunda sapasağlam doğacak olsalarda...yada bizi bırakacak olsalarda...dibine kadar sevip kollarımızı kocaman açıp hadi gelin meleklerimiz diyelim...ben teyzeleri olarak...burdaki bütün meleklere kollarımı kocaman açtım ve hadi gelin tsma teyzenize diyorum...gelin tosunumun kardeşleri diyorum:)
kaydirigubbakcemile3 söyleyeyim formülünü hemen.... benim canım ciğerim bi ablam var yasemin, kendileri doktor olurlar.... ve benim terapistim... kendileri ile tanışcaksın ve hatun bi dua etcek o kadar... elini açar Allahım hissettirmeden gönder bebişi bu kuluna diye dua eder dururdu... tabi bende her karşına geçtiğimde genelde yanında kazara hamile kalanlar olurdu ve onlar gidince başlardım zırlamaya bu kazalar niye benim başıma gelmiyoooo diye... kadın bi dua etti oldu bittiii.... kaydirigubbakcemile3
canım ablana söylesende tsma yle bide benim için dua etse :)
süpersin arkadaşım:lepi:,gerçekten çok güzel yazmışsınvereliniortak.hiç bu yönde düşnmemiştim:uhm: şimdiye kadar.bunları da o kitaptan okuduysan hemen alıyorum ben bir tane...ağzına sağlık
yani ben 13+1 olduğuma göre 14 haftalığım o zaman.canım doğru yapıyorsun 6+0 olduğunda 6 haftayı tamamlamış ve 7. haftaya girmiş oluyorsun. bu arada oğluşumu ismiyle yazdığın için teşekkür ederiz teyzesi çok sevindik :)
işte bak sende de başladı panik.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3of ya çokkk merak ettim çarşıya çıkabilsemmm gidip alacam, yaa beni eve hapsettiler kızlar siz işlerinizi yapıyorsunuz geziyorsunuz ama ben evdeyim, eşim annem babam herkes benden daha tedirgin, hele bendede var bugün gelenler geldi yine, akşamları gerliyordu top gibi karnım bugün hissedemedim inş iyidir.:Saruboceq:
duydum canımmmmmmm.aman sen bana bakma ben senin gibi olayım.doğrusu sakinlik çünkü.kitabı ilk fırsatta alacağım.yayın evini yazarsan daha kolay aklımda kalıyorda.bilmiyorumkismileohhh be..böyle olun işte...emine 1 duy sesimi..artık sende beni panikletemeyeceksin:)))))))artık panik tsma yok.(şimdilik dermişim):)))))
gemişe baktım iyi dileklerde bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler...bu arada belirteyim 7+6 olduk ve kalp atımlarını geçtiğimiz hafta duyduk...iyi dilek ve dualarınıza ihtiyacımız var tabiki herkesin olduğu gibi...ben herkese çoook dua ediyorm.
papatyasüreyyacım fotolarınıza baktım maşallah çok tatlı olmuş kuzucuk
meryemcim öyle papatyasüreyyanın kızını görünce koymuşun hemen bizim paşayı...ay zaten bitiyorum ben hakan paşaya maşallah bi de seninle pıhtılaşma değerlerimiz aynı ya geçen eşime gösteriyorum hakanı bizimkide bu kadar tatlı olcak işte diyorum... allah herkesin evladını korusun
allah herkesi evlat sahibi yapsın inşallah
canım ablana söylesende tsma yle bide benim için dua etse :)
canım o ablama sizlerden bahsetmiştim... ve emin ol çok içten herkes için dua ediyordur... canım ablam yaaaa... özlemişim bende yaaaa...
canım o ablama sizlerden bahsetmiştim... ve emin ol çok içten herkes için dua ediyordur... canım ablam yaaaa... özlemişim bende yaaaa..
ablanda sende sağolasın canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?