Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim de çok erken düşüyo senin de heralde kese falan görünmüyo ama sanki 1 hafta da erken gibi geldi bana gününe 3- ya da en fazla 4 gün kala yaptırsan daha mantıklı sanki bu durumda

kimyasal gebelik olabiliyor...ve bu sefer daha moralimiz bozuluyor.en iyisi günün 1-2 gün geçince yaptır.yada doktor isterse...

doktor hamile kalır kalmaz iğnelere başlıcaz dedi bana doktordan benim randevu almam zor oluyo ona kalırsam çok geç kalırımda o yüzden azartesi falan yaptırım artık tam günüm oluyo çünkü hafta sonu girecek ya araya yaptırıyım demiştim. ama

canım benim de çok erken düşüyo senin de heralde kese falan görünmüyo ama sanki 1 hafta da erken gibi geldi bana gününe 3- ya da en fazla 4 gün kala yaptırsan daha mantıklı sanki bu durumda

evet biliyorum geçen ay satım 29 u belli olmuyo benim değişiyo hafta sonuda giriyo ya araya o yüzden yaptırıyım diye düşünmüştüm ama pazartesi yaptırırım artık

canım benim doktorumda hamilelikle başlıcaz dedi.bende kan testi yaptırayım adet günümden önce dedim..sakın dedi...tam adet gününden hatta 1-2 gün sonrasında yaptır dedi...bazı doktorlar kalp atışıyla başlıyor iğneye.panik yapma..habire de kan testi yaptırma dedi...stres hormonlarını delirtme rahat ol dedi...

evet ya bu sitresten de yumurta çatlamıyomuş o yüzden hamile kalamıyo olabilirizde yok bacağını kaldır yastık koy kafanda sürekli hamile kalıyım bu ay diye düşünceler olduğundan stres yapıo haliyle

ah ah bu hormonlar zaten izi mahvetti..kızlar hani horman savar ekibi kurulacaktı...

gemişe baktım iyi dileklerde bulunan arkadaşlara sonsuz teşekkürler...bu arada belirteyim 7+6 olduk ve kalp atımlarını geçtiğimiz hafta duyduk...iyi dilek ve dualarınıza ihtiyacımız var tabiki herkesin olduğu gibi...ben herkese çoook dua ediyorm.

papatyasüreyyacım fotolarınıza baktım maşallah çok tatlı olmuş kuzucuk
meryemcim öyle papatyasüreyyanın kızını görünce koymuşun hemen bizim paşayı...ay zaten bitiyorum ben hakan paşaya maşallah bi de seninle pıhtılaşma değerlerimiz aynı ya geçen eşime gösteriyorum hakanı bizimkide bu kadar tatlı olcak işte diyorum... allah herkesin evladını korusun
allah herkesi evlat sahibi yapsın inşallah

umarım sonuna kadarda herşey yolunda gider
inşalahh cümlesiyle birlikte cancan....

anammmm........ görüyonmu cadı teyzeyi doğurttu beni bide tosunu aldı vermiyooooo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ohhh be..böyle olun işte...emine 1 duy sesimi..artık sende beni panikletemeyeceksin:)))))))artık panik tsma yok.(şimdilik dermişim):)))))
hadi bakalım görcezzzz..........kaydirigubbakcemile3

evet canım kesinlikle katılıyorum.. ben yaklaşık 6 aydır korunmuyodum sadece nisan da korundum arada... sonrada geçen ay boynum ağrıyor diye ilaç içtim ve bu yüzden korunuyoduk güyaaa ve ben garip bir biçimde hamile kalmışım... velhasıl korunuyodukya güya kafa rahat oluncada küt diye kalıverdimm...

ah ah bu hormonlar zaten izi mahvetti..kızlar hani horman savar ekibi kurulacaktı...
benim kırmızılar yerine bebiş gelince hormonsavar ekibini unuttuk tatlişko .. kuralım hemen....

hayırlı olsun tekrar canım...

selam kızlar nabersiniz
feryadcım metionin diyeti ile ilgili esprimi ciddiye aldın sanırım çok ciddi cvb vermişsin
baharcım ne demek herşey bebeklerimiz içün

selam kızlar nabersiniz
feryadcım metionin diyeti ile ilgili esprimi ciddiye aldın sanırım çok ciddi cvb vermişsin
baharcım ne demek herşey bebeklerimiz içün

amaaan kuzum feryad da şakayla gerçeği ayıracak kafa mı kaldı sen öyle sorunca yardımcı olayım hemen didim -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…