senin kabul edememen normal canımcım ben bile karnım büyümeye başladığı halde henüz kabullenebilmiş değilim aslında bizim durumumuz ya kötü birşey olursa diye bağlanmak istemiyoruz o kadar canım ama allah ömür verdiyse ister kabul edelim ister etmeyelim yaşar içini ferah tut ki öylesin sanırım herşey olacağına varıyor hakkımızda hayırlısı diyorum allah yardımcımız olsun hepimizin kimseyi bu yolda oyalamasın rabbim:Saruboceq:
canım şu anda o kadar çok duygulandım ki burdaki herkes anne olmayı hak ediyo kitlenmiş durumdayım ağzına sağlıkyok canım özel değil...aysude ve gülüşün şu anda hissettikleriyle ilgili konuştuk...sonuç olarak gülüşe şunu dedim...bütün hamile arkadaşlara da diyorum..evet zor günler geçirdik..hatta bazılarımız çok çok zor günler geçirdi...evet korkularımız var...hemde çokkkk...kayıplarımız var...ama bunların hiçbirini...bu kadar stres ve üzüntüyü...karnımızdaki o küçük bedene yüklemeye hakkımız yok...o bize geldi...korkularımıza rağmen...stresimize rağmen..geldi....ve bizlere tutunmaya çalışıyor...bizim stresle ve korkuyla onları bu kadar erken zamanda yüzleştirme hakkımız yok...biraz düşününce ilk hamile olduğunuzda ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayın...şimdi bende hamile kalsam elbette gülüş ve aysude gibi hissedicem belki..ama kardeşleri gitti diye onada gidecek gibi davranmaya hakkımız var mı...sonucu kötü OLABİLİR diye..bu kadar onu üzmeye hakkımız var mı...bence yok...güzel düşünelim..ve mutluluğumuzu dibine kadar yaşalım...koşulsuz sevelim...sonunda sapasağlam doğacak olsalarda...yada bizi bırakacak olsalarda...dibine kadar sevip kollarımızı kocaman açıp hadi gelin meleklerimiz diyelim...ben teyzeleri olarak...burdaki bütün meleklere kollarımı kocaman açtım ve hadi gelin tsma teyzenize diyorum...gelin tosunumun kardeşleri diyorum:)
bi ağlatıyosun bil güldürüyosun yaaaaa........... sen varya senn... eee bizim yerimize miden bulansın bizim yerimize ağlaaa, bide bizim yerimize doğur olsun bitsin.... :roflol:yok canım özel değil...aysude ve gülüşün şu anda hissettikleriyle ilgili konuştuk...sonuç olarak gülüşe şunu dedim...bütün hamile arkadaşlara da diyorum..evet zor günler geçirdik..hatta bazılarımız çok çok zor günler geçirdi...evet korkularımız var...hemde çokkkk...kayıplarımız var...ama bunların hiçbirini...bu kadar stres ve üzüntüyü...karnımızdaki o küçük bedene yüklemeye hakkımız yok...o bize geldi...korkularımıza rağmen...stresimize rağmen..geldi....ve bizlere tutunmaya çalışıyor...bizim stresle ve korkuyla onları bu kadar erken zamanda yüzleştirme hakkımız yok...biraz düşününce ilk hamile olduğunuzda ne kadar mutlu olduğunuzu hatırlayın...şimdi bende hamile kalsam elbette gülüş ve aysude gibi hissedicem belki..ama kardeşleri gitti diye onada gidecek gibi davranmaya hakkımız var mı...sonucu kötü OLABİLİR diye..bu kadar onu üzmeye hakkımız var mı...bence yok...güzel düşünelim..ve mutluluğumuzu dibine kadar yaşalım...koşulsuz sevelim...sonunda sapasağlam doğacak olsalarda...yada bizi bırakacak olsalarda...dibine kadar sevip kollarımızı kocaman açıp hadi gelin meleklerimiz diyelim...ben teyzeleri olarak...burdaki bütün meleklere kollarımı kocaman açtım ve hadi gelin tsma teyzenize diyorum...gelin tosunumun kardeşleri diyorum:)
canım bende işte aysudemir e bunu anlatmak istiyorum ilkini kaybettim ikincisinde de ne mutlu oldum ne sevindim eşim de aynı benim gibiydi ilk hamileliğimi duyduğunda sevinçten havalara uçmuştu ikincisinde de hiçbir tepki vermedibende öyle sanki tekrar kaybediceğimi biliyodum ama ben tam olarak hastalığımın nedenini bilmiyodum ne hap nede iğne kullanmıştım ama şizin hastalığınız belli tedavi görüyosunuz .çok iyide anlıyorum sizi hep kaybetme korkusu içinizde ben şu anda hamile kalacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum bu sefer biliyorum sorunumu tedavimde belli umutluyum bu sefer inanıyorum inanmak çok önemli diye düşünüyorum . hamile kaldığımda biliyorum ki her lavobaya girdiğimde kanamam olmuşmu diye bakıcam bi ağrım olsa bişeymi var diye korkucam bu olacak biliyorum ama sonunda bir bebeğim olacak bunada inanıyorum Allahın izniyle mafoldumben Allahım herkesin yardımcısı olsun bebeklerimize biran evvel kavuşalım. İNŞALLAH
aslında sanırım tam olarak ne hissettiğimi anlatamıyorum... biraz önce yine kan verdim... doktor bana sabıkalı diyorda dış gebelik yüzünden b hcg 1000 in üstüne çıkmış artık... güzel katlıyor.. ben gayet rahatım aslında sadece duygu adına bişey hissedemiyorum.. sevinmiyor üzülmüyor kaygılanmıyorum fazla rahatım velhasıl.... süpriz oldu bizim TOSUN o yüzden vardır bi hayır diye bekleyip duruyorum...
canım bende işte aysudemir e bunu anlatmak istiyorum ilkini kaybettim ikincisinde de ne mutlu oldum ne sevindim eşim de aynı benim gibiydi ilk hamileliğimi duyduğunda sevinçten havalara uçmuştu ikincisinde de hiçbir tepki vermedibende öyle sanki tekrar kaybediceğimi biliyodum ama ben tam olarak hastalığımın nedenini bilmiyodum ne hap nede iğne kullanmıştım ama şizin hastalığınız belli tedavi görüyosunuz .çok iyide anlıyorum sizi hep kaybetme korkusu içinizde ben şu anda hamile kalacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum bu sefer biliyorum sorunumu tedavimde belli umutluyum bu sefer inanıyorum inanmak çok önemli diye düşünüyorum . hamile kaldığımda biliyorum ki her lavobaya girdiğimde kanamam olmuşmu diye bakıcam bi ağrım olsa bişeymi var diye korkucam bu olacak biliyorum ama sonunda bir bebeğim olacak bunada inanıyorum Allahın izniyle mafoldumben Allahım herkesin yardımcısı olsun bebeklerimize biran evvel kavuşalım. İNŞALLAH
bi ağlatıyosun bil güldürüyosun yaaaaa........... sen varya senn... eee bizim yerimize miden bulansın bizim yerimize ağlaaa, bide bizim yerimize doğur olsun bitsin.... :roflol:
Beni de listeye eklieyebilirsiniz.13 hafta 5 günlük 2 hafta sonra amniyo sentez yapalım dedi doktorum yaptıran varmı düşük tehlikesi de varmış ama benim doktorumun hastalarında daha hiç olmamış.Ben gene de tedirginim
ee yazımı okuyup ağlamaklı olduğuna göre...bana hak verip şu korkularını kenara bırakıcan dimi:)
inşallah hele bi hamile kalıyım da hele bi gelsinde teyzesi ben onu hiç üzermiyim
ohhh be..böyle olun işte...emine 1 duy sesimi..artık sende beni panikletemeyeceksin:)))))))artık panik tsma yok.(şimdilik dermişim):)))))
ddilek doktor kontrolundemisin çocuk olması için..doktorun ne diyor.seninde benim gibi son kürtajdan sonra 6 ay geçmişti dimi.
canım benim herkesin derdiyle tasasıyla uğraşıyosun inşallah bu ay bebek haberini alırsın ben yarın gidip bi kan testi yaptırcam 1 hafta var daha ama olsun merak ediyorum belki çıkar kaydirigubbakcemile3
ben daha çocuk olmuyo diye doktora gitmedim bugün ardım randevu almak için pazartesi başlıyomuş sinan beyin randevuları sinan beyden de randevu almak mesele çok yoğun oluyo pazartesi randevu alıcam bakalım senin doktor ne diyo peki olmaması ,ile ilgili takvim falan verdimi ilaç falan
benim nacizane tavsiyem..yaptırma kan testini...
bende çocuk olmuyo diye gitmedim daha..ama bu ay kontrole gidicem.bütün hormon testlerini filan yaptırıcam.bakalım doktora dedim...e artık bi icabına bak doktor..yoksa başlıcam türbeleri gezmeye dedim..tamam tamam bir kontrol edelim dedi:)))
neden ki :;( benim düşükler çok erken oluyo ikincisi günümden 3 gün sonra düştü bi akrabamız var 10 günü falan kaldı doğumuna kan pıhtılaşması var iğne oluyo oda herhafta test yaptır nolur nolmaz demişti ama yaptırmasammı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?