Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

askerimizin iyi olmasına çok sevindim en kısa zamanda iğleşirde çıkar hastaneden inşallah.tüm yaralı askerlerimizinde tez zamanda iğleşmesi dileğiyle.
hayırlı olsun .rabbim bu sefer kucağına almayı nasip etsin.

selam asigül...
alıntı yapacağın mesajların altında "ALINTI YAP" "HQ" "HIZLI YANIT" sekmeleri var sen alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki "HQ" sekmesine tıkla en son alıntı yapacağın mesajın ise alıntı yap kısmına tıkla .... valla anlatma konusunda yetersizim inşallah anlatabilmişimdir.
ismimizin altındaki çiçek isimleri ise kk daki mesaj sayımıza göre değişiyor.yani rütbe kazanıyorsun .... :kedi:

canım hangi testi yaptırmasın ? bende yaptırmak istemiyorum dr yapalım dedi.

yok canım o hamilelik testi yaptıracaktı ben de daha erken yaptırma dedim.senin testlerle alakası yok.ama benim doktorumda.40 yaşının altındaki ve akraba evliliği olmayan hamile kadınların 2 li 3 lü aminosentez filan yaptırmasını uygun bulmuyor.ticari diyor.allah banada hamileliği nasip ederse.bende yaptırmak yana değilim....allaha bol dua et canım

allaha bol dua et canım

nasılsın canımmm... senin önerdiğin kitabı bu gün iş çıkışı alacak kısmetse... şimdiden çok heyecanlıyım. son zamanlarda okuduğum kitapların hepsi burdaki arkadaşların tavsiye ettiği kitaplar valla çok memnunum... süper oluyor böyle tecrübe edilmişleri yapmaklaelaelaelaelae

inşş beğenirsin canım..bende dğn gece tamamen bitirdim...daha bilinçli oluyor insan..ben çok şey öğrendim valla..bakış açım değişti...

Allahım senden razı olsun canım gönlüne yüreğine sağlık çooook güzel bir dua bu
Rabbim gönlünden geçeni versin

Rabbim gebeliğini tamamına erdirsin kuzum hayırlı bir evlat yetiştirmek nasip olsun sana

inşş beğenirsin canım..bende dğn gece tamamen bitirdim...daha bilinçli oluyor insan..ben çok şey öğrendim valla..bakış açım değişti...

kuzum o kitabı ben hamile kalınca okumak istiyorum ziraa şimdi okumayı gönlüm kaldıracak durumda kalacak
hele doğmamış çocuğa mektupları kesin kes şimdi okuyamam çünkü o mektubu benim yüreğim her gün yazıyo gözyaşlarıyla bebeğime en iyisi zamanı gelince okumak ama eminim ki iki kitapta çooooooooook güzeldir:sinifsinif:

sen ne zaman istersen oku canım benim...hamile kalmanda uzun sürmeyeceği için...ben hissediyorum..yakın zamanda senin içinde halaylar çekilecek...

sen ne zaman istersen oku canım benim...hamile kalmanda uzun sürmeyeceği için...ben hissediyorum..yakın zamanda senin içinde halaylar çekilecek...

ben sıranın en sonundayım kuzu merak etme sıra dağılmasın diye sorumlu bir öğretmen olarak gözümün önünden ayırmıyorum sizi sizin için halay çekelim önce ben sonra

hayır canım.hiç kusura bakma..aranıza en ben geldim...sıra denden ve sende..sonra bende.. o yüzden beni fazla bekletmemek için elinizi çabuk tutun lütfen:))))

hayır canım.hiç kusura bakma..aranıza en ben geldim...sıra denden ve sende..sonra bende.. o yüzden beni fazla bekletmemek için elinizi çabuk tutun lütfen:))))

canım bu sıra ona bakmıyor o nedenle kaytarmaya çalışma bakiiimklava: yoksa eli sopalı bir örtmen olurum ha kaydirigubbakcemile3

canım bu sıra ona bakmıyor o nedenle kaytarmaya çalışma bakiiimklava: yoksa eli sopalı bir örtmen olurum ha kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hodri meydan:) bakalım kim kalacak önce:)
şaka bir yana arkadaşlar bir şey söylicem...köyden kuzenim geldi..kuzenimin çocuğu şu an 3 yaşlarında..tüp bebekle oldu...nasıl bir duygu dedim..kaç yıl sonra anne oldun..valla dedi..allah affetsin geceleri uykusundan uyandırıp uyandırıp sevip öpüp tekrar uyutoruz.sevmeye hala doyamadım diyor...neyse bu arada tüpleri kapalı olduğu için tüp bebek yaptırmıştı.ve doğumdan sonra hiç korunmadı..nasılsa tedavisiz çocuk olmuyor diye...geçen yıl adeti 2 ay filan gecikti..ablaları filan test yap demiş yok canım ne hamileliği neyse yapmış testi hamile...doktorunu aramış..yanlışlık vardır boşver demiş..2 hafta sonra dayanamayıp doktora gitmiş..doktor muayene etmiş adam şokkk...sonunda çocuğu doğdu..ve doktor demişki bu bir MUCİZE.doğurtana kadar hiç inanamadım.bana kızma ama demiş:)))))

tşkr canım evet bende istemiyorum hayırlısı bakalım dua ediyorum biraz önce Kuran okudum sizlerede dua ettim işn kabul olanlardan olur dualarımız.

canım rabbim verecek olduktan sonra hiç bişey engel olamaz burda birinin eşinin çalıştığı yerden dolayı tüpleri tıkanmış 17 yıl bebek sahibi olamadılar sonra adamın tüpleri açılıyor ve 17 yıl sonra bebek sahibi oldular ve benim çok yakın arkadaşım sıcak su olan bir ortamda ( özellikle yazdım sıcak su spermleri öldürür) ilişkiye giriyorlar ve o ay tek ilişkileri ve şimdi bebekleri dünya ya geldi ayrıca hz Meryem var ya baba olmayan bir çocuk ötesi var mı??? rabbim ol diyor ve oluyor

işte benden dolayı sıranın sonundayım deme diyorum..hiç belli olmaz....:))))))

Aşıklar atışmasına dönmüş burası çok hoşsunuz yaaa... Kızlar ben biraz önce doktora gittim.. Kasıklarımda tek taraflı dünden beri bi ağrı vardı... Dış gebelikten korkuyorum aslında o yüzden koştur koştur gittim .... Keseyi gördü doktor ve büyük olasılıkla dış gebelik değil normal gebeliğe benziyor dedi... Ve kese büyüklüğüne göre gebelik 5 haftalıkmış... Bakalım ayın 5 inde kalp atışlarını görebilecek miyiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…