Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

işte benden dolayı sıranın sonundayım deme diyorum..hiç belli olmaz....:))))))

naniknanik sana emi ben sondayım vermem sıramı :kedi: delürtmeyin ulen beni sonra umutlanıyom boşa olmayınca da aysudecik topaarlayamıyo sonra benisenağlama kötükedihüso

Hay ağzınaa sağlık, göbüşüne bebiş öğretmenim Meryem Süresi çocuğu olmayanların okumaya devamı tavsiye edilen bir süre. Biraz önce bende okuyordum ve aklıma geldi o kadar telaş yapıyoruz ama verecek Rabbim babasız vir evlat veriyor ve dokuz ay boyunca rızkını da veriyor (Subhanallah) YAni Allahın Ol demesi, ne kendimiz yıpratıyoruz ALLAHA sığınmaktan başka neyimiz var ki?

naniknanik sana emi ben sondayım vermem sıramı :kedi: delürtmeyin ulen beni sonra umutlanıyom boşa olmayınca da aysudecik topaarlayamıyo sonra benisenağlama kötükedihüso
HEPİNİZİ ÖNÜME KATAR DÖVERİM HAAA.... SIRA KAVGASI YAPIYOLARRR YAAA.. KUZULAR DAĞITMAYIN FERYADIMI VALLA TOPLAYANA KADAR CANI VE CANIM ÇIKIYORRR HOŞ BEN TOPLAMIYORUM KENDİ DAĞILIYOR KENDİ TOPLANIYO AMAA OLSUN BENİM AKLIMDA ONDA KALIYOR NASIL ACABA DİYE...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Teşekkür canım, hımm rütbelim benim üstteğmenim başçavuşum......alkisalkisalkis

ozaman dağıtmayın beni aklınızı alırım haaa aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

canım benim dış gebelik olsaydı kan testi sonuçlarından belli olurdu..çok sağlıklı yeğenim benim...senden benden sağlıklı hemde:)))))) bence sana şimdiden naz kapris yapmaya başladı bu tosun...:))

sonuyokkkkk bu resimdeki pıtırcık kimmmmmmm???maşallah
analar ne bebeler doğuruyor değil mi canım ben internetten buldum onu inş bizlerin de böyle tatlı bebeişleri olur inş
amin canım allahım bebelerimizi evimizi yuvamızı sevdiklerimizi ve askerlerimizi korusun:Saruboceq:
hayırlı cumalar arkadaşlar hepinize amin canım çok güzel yazmışsın:Saruboceq:
hadi hayırlısı allahım kucağına almayı nasip etsin inş:Saruboceq:
hadi gözünaydın sende vesvesenin birinden kurtuldun sıra kalp atışına geldi inş onuda duyarsın ve rahat bir gebelik geçirirsin inş:Saruboceq:

slm kızlar 39 haftalık oldum bugun salı gunu doktora gıtmıştım hersey yolunda ara ara sancılarım basladı dogum her an gerceklesebılır beklıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:

öğretmenlerden oldum olası korkmuşumdur. sinirlendirmeyin haaa hamile kalınca bebişi sinirinden etkilenir sonra sinir küpü bir bebe olur sonraaa

kız zaten sakin görünmeme rağmen nasıl bir sinir var bilemen bende geçen piknikte ellerim tir tir titriyo aysude sordu neden böyle diye ?? tırsmasın diye dimedim sinirden diye

slm kızlar 39 haftalık oldum bugun salı gunu doktora gıtmıştım hersey yolunda ara ara sancılarım basladı dogum her an gerceklesebılır beklıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:

Allahım bir nefeste kutarsın seni kuzuuum rabbim o günleri bizlere de görmek nasip olsun inş.

ohhhhhhhhh allah yardımcın olsun..sağlıla al bebişini kucağına bizim yerimizede koklaaaaaa

canım bende kalp atışını duymak için ayın 5inde gitcem inşallah hayırlı haberlerle döneriz.senin SAT ne zaman..

Son düzenleme:
ozaman dağıtmayın beni aklınızı alırım haaa aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
alırsın alimallah.... akannehir

canım benim dış gebelik olsaydı kan testi sonuçlarından belli olurdu..çok sağlıklı yeğenim benim...senden benden sağlıklı hemde:)))))) bence sana şimdiden naz kapris yapmaya başladı bu tosun...:))
inşallah öyledir cancan ama kasık ağrım götürdü beni hastaneye tek taraflı geçen dış gebelikteki ağrıma çok benziyodu. neyse içim rahatladı durup dururken tekrar ameliyat olmak ayyy ennn son istediğim şeydi yane...

hadi gözünaydın sende vesvesenin birinden kurtuldun sıra kalp atışına geldi inş onuda duyarsın ve rahat bir gebelik geçirirsin inş:Saruboceq:
hayırlısı inşallah... bakalım nolcak...

Allah bi avazda kurtarsın inşallah canımcımm...

kız zaten sakin görünmeme rağmen nasıl bir sinir var bilemen bende geçen piknikte ellerim tir tir titriyo aysude sordu neden böyle diye ?? tırsmasın diye dimedim sinirden diye
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…