işte benden dolayı sıranın sonundayım deme diyorum..hiç belli olmaz....:))))))
canım rabbim verecek olduktan sonra hiç bişey engel olamaz burda birinin eşinin çalıştığı yerden dolayı tüpleri tıkanmış 17 yıl bebek sahibi olamadılar sonra adamın tüpleri açılıyor ve 17 yıl sonra bebek sahibi oldular ve benim çok yakın arkadaşım sıcak su olan bir ortamda ( özellikle yazdım sıcak su spermleri öldürür) ilişkiye giriyorlar ve o ay tek ilişkileri ve şimdi bebekleri dünya ya geldi ayrıca hz Meryem var ya baba olmayan bir çocuk ötesi var mı??? rabbim ol diyor ve oluyor
HEPİNİZİ ÖNÜME KATAR DÖVERİM HAAA.... SIRA KAVGASI YAPIYOLARRR YAAA.. KUZULAR DAĞITMAYIN FERYADIMI VALLA TOPLAYANA KADAR CANI VE CANIM ÇIKIYORRR HOŞ BEN TOPLAMIYORUM KENDİ DAĞILIYOR KENDİ TOPLANIYO AMAA OLSUN BENİM AKLIMDA ONDA KALIYOR NASIL ACABA DİYE...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktannaniknanik sana emi ben sondayım vermem sıramı :kedi: delürtmeyin ulen beni sonra umutlanıyom boşa olmayınca da aysudecik topaarlayamıyo sonra benisenağlama kötükedihüso
selam asigül...
alıntı yapacağın mesajların altında "ALINTI YAP" "HQ" "HIZLI YANIT" sekmeleri var sen alıntı yapmak istediğin mesajların altındaki "HQ" sekmesine tıkla en son alıntı yapacağın mesajın ise alıntı yap kısmına tıkla .... valla anlatma konusunda yetersizim inşallah anlatabilmişimdir.
ismimizin altındaki çiçek isimleri ise kk daki mesaj sayımıza göre değişiyor.yani rütbe kazanıyorsun .... :kedi:
HEPİNİZİ ÖNÜME KATAR DÖVERİM HAAA.... SIRA KAVGASI YAPIYOLARRR YAAA.. KUZULAR DAĞITMAYIN FERYADIMI VALLA TOPLAYANA KADAR CANI VE CANIM ÇIKIYORRR HOŞ BEN TOPLAMIYORUM KENDİ DAĞILIYOR KENDİ TOPLANIYO AMAA OLSUN BENİM AKLIMDA ONDA KALIYOR NASIL ACABA DİYE...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Aşıklar atışmasına dönmüş burası çok hoşsunuz yaaa... Kızlar ben biraz önce doktora gittim.. Kasıklarımda tek taraflı dünden beri bi ağrı vardı... Dış gebelikten korkuyorum aslında o yüzden koştur koştur gittim .... Keseyi gördü doktor ve büyük olasılıkla dış gebelik değil normal gebeliğe benziyor dedi... Ve kese büyüklüğüne göre gebelik 5 haftalıkmış... Bakalım ayın 5 inde kalp atışlarını görebilecek miyiz....
ozaman dağıtmayın beni aklınızı alırım haaa aklinialirimsmileaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
analar ne bebeler doğuruyor değil mi canım ben internetten buldum onu inş bizlerin de böyle tatlı bebeişleri olur inşsonuyokkkkk bu resimdeki pıtırcık kimmmmmmm???maşallah
amin canım allahım bebelerimizi evimizi yuvamızı sevdiklerimizi ve askerlerimizi korusun:Saruboceq:hayırlı cumalar canım kardeşlerim,,, cuma günü dualar kabul olur, birbirimize edelim. Rabbim bizim gibi kan pıhtısı olan kardeşlerimize yardım et, kolaylıklar ver, hayırlı sağlıklı bebekler ver, üzerimizde ki şeytan vesvesesini, stresi gerginliği al, hamileliğimizin, hamile olacaklarımızın başını ve sonunu hayreyle... AMİN
hayırlı cumalar arkadaşlar hepinize amin canım çok güzel yazmışsın:Saruboceq:HAYIRLI CUMALAR
Aydan geceyi, güneşten gündüzü var eden, inciyi midyenin midesinde, balı arının
peteğinde var eden, yağmurdan baharı, topraktan çiçeği var eden, kalbimizi
yoktan
var eden Rabbimiz''e hamd olsun ..
Allah''ım! Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz.
Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin,
sevgiyi
bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allah Tüm Müslümanları korusun inşaAllah.. cumuanız mübarek olsun...
hadi hayırlısı allahım kucağına almayı nasip etsin inş:Saruboceq:aminnnnn canım inşallah ben uzun zamandır takip ediyop topiğinizi benimde 3 kaybım var 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim hemen iğnelere başladım rabbim hepimiza sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bekleyenlerinde biran önce göbişleri dolar inşallah birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim
hadi gözünaydın sende vesvesenin birinden kurtuldun sıra kalp atışına geldi inş onuda duyarsın ve rahat bir gebelik geçirirsin inş:Saruboceq:Aşıklar atışmasına dönmüş burası çok hoşsunuz yaaa... Kızlar ben biraz önce doktora gittim.. Kasıklarımda tek taraflı dünden beri bi ağrı vardı... Dış gebelikten korkuyorum aslında o yüzden koştur koştur gittim .... Keseyi gördü doktor ve büyük olasılıkla dış gebelik değil normal gebeliğe benziyor dedi... Ve kese büyüklüğüne göre gebelik 5 haftalıkmış... Bakalım ayın 5 inde kalp atışlarını görebilecek miyiz....
Teşekkür canım, hımm rütbelim benim üstteğmenim başçavuşum......alkisalkisalkis
öğretmenlerden oldum olası korkmuşumdur. sinirlendirmeyin haaa hamile kalınca bebişi sinirinden etkilenir sonra sinir küpü bir bebe olur sonraaa
slm kızlar 39 haftalık oldum bugun salı gunu doktora gıtmıştım hersey yolunda ara ara sancılarım basladı dogum her an gerceklesebılır beklıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:
slm kızlar 39 haftalık oldum bugun salı gunu doktora gıtmıştım hersey yolunda ara ara sancılarım basladı dogum her an gerceklesebılır beklıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:
Aşıklar atışmasına dönmüş burası çok hoşsunuz yaaa... Kızlar ben biraz önce doktora gittim.. Kasıklarımda tek taraflı dünden beri bi ağrı vardı... Dış gebelikten korkuyorum aslında o yüzden koştur koştur gittim .... Keseyi gördü doktor ve büyük olasılıkla dış gebelik değil normal gebeliğe benziyor dedi... Ve kese büyüklüğüne göre gebelik 5 haftalıkmış... Bakalım ayın 5 inde kalp atışlarını görebilecek miyiz....
kız zaten sakin görünmeme rağmen nasıl bir sinir var bilemen bende geçen piknikte ellerim tir tir titriyo aysude sordu neden böyle diye ?? tırsmasın diye dimedim sinirden diye
sanal:tomato: sinirin bile öttürüyor, gerçeğine maruz kalmak istemezdimmm bacım
canım bende kalp atışını duymak için ayın 5inde gitcem inşallah hayırlı haberlerle döneriz.senin SAT ne zaman..
alırsın alimallah.... akannehirozaman dağıtmayın beni aklınızı alırım haaa aklinialirimsmileaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
inşallah öyledir cancan ama kasık ağrım götürdü beni hastaneye tek taraflı geçen dış gebelikteki ağrıma çok benziyodu. neyse içim rahatladı durup dururken tekrar ameliyat olmak ayyy ennn son istediğim şeydi yane...canım benim dış gebelik olsaydı kan testi sonuçlarından belli olurdu..çok sağlıklı yeğenim benim...senden benden sağlıklı hemde:)))))) bence sana şimdiden naz kapris yapmaya başladı bu tosun...:))
hayırlısı inşallah... bakalım nolcak...hadi gözünaydın sende vesvesenin birinden kurtuldun sıra kalp atışına geldi inş onuda duyarsın ve rahat bir gebelik geçirirsin inş:Saruboceq:
Allah bi avazda kurtarsın inşallah canımcımm...slm kızlar 39 haftalık oldum bugun salı gunu doktora gıtmıştım hersey yolunda ara ara sancılarım basladı dogum her an gerceklesebılır beklıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismilekız zaten sakin görünmeme rağmen nasıl bir sinir var bilemen bende geçen piknikte ellerim tir tir titriyo aysude sordu neden böyle diye ?? tırsmasın diye dimedim sinirden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?