Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

:roflol:bu bünyeyle tırstın ya benden helal bana:roflol:

yok be kuzu benim sinirimin acısı kendime yoksa kıyamam ben sizin hiçbirinize :kedi:
kız o daha kötü bağır çağır bize rahatla her zaman severiz biz seni meraklanma

kahkaha attıracak kadar güldürdün ya beni helal olsun sana... Allahda seni her daim güldürsün cancan....

gülmek sana yakışıyor gülmek sana yakışıyor.

kahkaha attıracak kadar güldürdün ya beni helal olsun sana... Allahda seni her daim güldürsün cancan....
kaydirigubbakcemile3:roflol: oh oh aysudemi mutlu etmişim delikafaduldensositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kız o daha kötü bağır çağır bize rahatla her zaman severiz biz seni meraklanma

gülmek sana yakışıyor gülmek sana yakışıyor.

kızzz söz ver bakim emin olmadan patlayamam size delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tşkr canım evet bende istemiyorum hayırlısı bakalım dua ediyorum biraz önce Kuran okudum sizlerede dua ettim işn kabul olanlardan olur dualarımız.
allah kabul etsin canım.
slm kızlar 39 haftalık oldum bugun salı gunu doktora gıtmıştım hersey yolunda ara ara sancılarım basladı dogum her an gerceklesebılır beklıyoruz Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın :Saruboceq:
allah bir solukta kurtarsın.darısıda topikteki hamişlare olsun.
yok be kuzu benim sinirimin acısı kendime yoksa kıyamam ben sizin hiçbirinize :kedi:

kuzu sen niye sinirleniyon böyle bakim.bak aysudeye yaptı bebişi koşuşturuyor telaşlanmaya da başladı onun kıvamı uygun artık.sıra sende bırak siniri getir bebişi.ne olsa hamiş kalınca gerginlik başlıyor.şimdiden gücünü tüketmeeeeeeeeeee.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tarfil ve aysude ikinizde aynı gün pıt pıtları duyarsınızda bizde çifte mutluluk yaşarız burda.ne güzel olur.

kuzum sıradan kaçanlar vardı onlara kızdım be dedim kıpraşmayın sırada yerinizden ayrılmayın dedim kaydirigubbakcemile3

iyi geceler Ben 28 haftalık bebeğimi kaybettim. Dr kontrolüne gittiğimizde karnımda öldüğünü öğrendik. Bebeğimi ölüme doğurdum. Otopsi genetik bütün testler yapıldı ve sonuç KAN PIHTILAŞMASI. mhfr C677T homozigot faktör V G1691A heterozigot 3 ay oldu acım hiç dinmedi. Dr eylülde folik asite başla aralıktan sonra da bebek düşün dedi. Yani 9 ay oluyor. Bir yandan hamile kalmaktan aunı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum. Bir yandan da bu acımı hafifletecek sağlıklı bir bebek istiyorum. Dr hamileliğinde iğne olacaksın buna rağmen hastaneden sağlıklı bir bebekle çıkmanı garanti edemem dedi. Moralim çoooooooooooooooooooooooooook bozuldu. Benimle aynı mutasyonları yaşayan var mı? Bir de bu kadar beklemem şart mı? :sinifsinif:

canım sen metoininden sınırlı diyettemi yapıodun öyle aklımda kaldı da

Evet canım bende o diyeti yapıyorum .Ama diyeti yapmak güzel bence çünkü kilo almıyorsun biliyorsun ki çok kilo almakta pıhtılaşmayı hızlandırıyor.Bu diyeti yapanlar çok kilo almadıklarını söylüyorlar bende almadım şu ana kadar.

canım sağlıklı sıhhatlı bir avaz da doğurmak nasip etsin Rabbim, bende 16. haftadayım banada üçlü test dedi iki hafta sonra yaptır dedi, ben istemeiyordum. nasip bakalım.

Amin cümlemiz nasip etsin rabbim.Üçlü test %60 sonuç veriyo dedi.Genetiğede bakılacakmış hayırlısı bakalım 2 hafta sonra alınacak karnımdan su bişey olmaz inşallah

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

öncelikle çok geçmiş olsun ve sabırlar diliyorum... aynı mutasyonlarda olan pek çok insan var burda ve sağlıkla bebeğini kucağına alanların sayısıda çok o yüzden biraz daha rahat olun...yani sağlıklı bir bebeğiniz olması çok zor değil hatta yüksek...tabiki her gebelik te olduğu gibi iğneye rağmen riskler var ve bunun bilincinde olarak yola çıkıyoruz...inşallah bundan sonraki gebeliğinizde sağlıklı bir bebeğinizi kucağınıza alırsınız...korkuları endişeleri bir tarafa bırakıp hastalığını çok iyi tanıyıp öyle başlamak en güzeli...doktorunuz neden o kadar ara vermiş bilemiyorum ama folik asitle vücudunuzu tamamen hazırlamak içindir her halde,bi tavsiyem var hiç bir zaman tek bir dr un fikrine bağımlı kalmayın kendiniz araştırın ve başka dr da gidin...doktorunuz 100lük coraspirin vermedimi doktorunuza sorarak kullanmanızı tavsiye ederim...umarım söylediklerim azda olsa moral olmuştur...

Amin cümlemiz nasip etsin rabbim.Üçlü test %60 sonuç veriyo dedi.Genetiğede bakılacakmış hayırlısı bakalım 2 hafta sonra alınacak karnımdan su bişey olmaz inşallah

herşeyin senin için güzel olmasını dilerim...
metionin diyetini anlatırmısın biraz ne şekilde uyguladığını bende yapmaya çalışıyorum ama pek de uyduğum söylenemez...
iyigeceler

kızzzz Allah iyiliğini versin emi... koştura koştura doktora gitme sebebim işyerinde kimse olmadığındandı koşarak gittim koşarak geldim... telaşa gelince daha önce dış gebelik geçirmiş biri olarak düşük yapmayı tercih ederim de o yüzden telaşlandım ... yoksa karnımdakine ne takdir edildiyse o olacak telaşlansamda telaşlanmasamda.... ben sen olamam zuzu yaaaa...kaydirigubbakcemile3

tarfil ve aysude ikinizde aynı gün pıt pıtları duyarsınızda bizde çifte mutluluk yaşarız burda.ne güzel olur.
inşallah canımm yaaa... bakalım nolcekkk...

evet canım bende merak ettim diyeti peki bu diyeti hepimiz yapacakmıyız yoksa dr tavsiyesine göre mi yapacağız
arkadaşlar metionin diyeti bi kaç sayfa arkada feryad tarafından paylaşılmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…