bugün mesaj yazma özürlüyüm kesinlikle ve size yetişemiyorum çokda yoğunluğum yok ama neyse
sonuyok tatlım teseşkkür ederim kesinlikle gaynanam dediğin şeyleri düşünerek hareket etmiştir ne hali varsa görsün Allah'a havale ediyorum
büşracık kendine dikkat et tatlım yaaa niye başladı ki bu bulantılar dr bişi söyledi mi gerçi bazı kişilerde 5. ayın sonuna kadar devam edermiş hadi bakalım bırak onlar yerleştirsin sen git rahat rahat otur evinde ayrılık zor ama ne güzel eşinin işi ve yerleştiğiniz şehir minnoş kısmetiyle geldi sizede
tsma naptın şeker verdin mi istifanı
dendenim günaydınnnnnnnnn
tıkladığın zaman şekil olarak değil harf veya işaretler ile çıkıyor,silme onu gönder mesajı
gülüm dediğin gibi yapıyorum ama gülen surata tıklanmıyor bile...yukarıdaki hiç bir şeye tıklanmıyor...alttaki gülümsemeler kısmınada tıklıyorum ama tık yok:))))
bugün mesaj yazma özürlüyüm kesinlikle ve size yetişemiyorum çokda yoğunluğum yok ama neyse
sonuyok tatlım teseşkkür ederim kesinlikle gaynanam dediğin şeyleri düşünerek hareket etmiştir ne hali varsa görsün Allah'a havale ediyorum
büşracık kendine dikkat et tatlım yaaa niye başladı ki bu bulantılar dr bişi söyledi mi gerçi bazı kişilerde 5. ayın sonuna kadar devam edermiş hadi bakalım bırak onlar yerleştirsin sen git rahat rahat otur evinde ayrılık zor ama ne güzel eşinin işi ve yerleştiğiniz şehir minnoş kısmetiyle geldi sizede
tsma naptın şeker verdin mi istifanı
dendenim günaydınnnnnnnnn
günaydınnnnnn.........sabah eşim beni bankaya götürmek için uyandırdı günaydın diyor,benim verdiğim cevap günaymadı bana gelmiycem -tatlicadiarzu- ama tabii gittik ve eşim hala bankada kredi çekmek 1 gün,kapatmak 1 gün amaaaaannnnnn......trilyoner olunca paramı yastık alltında saklıycam bankalarla çalışmıycam şakkıdı
evettttttt bende istifamı basar.senin yastık altı trilyonlarının muhasebesini tutarım..lepi
evet canım burda okuduğum herşeyden etkileniyorum sanırım:kedi: yav rüyamda 8. ayında doğan bir oğlum oldu bir çırpıda doğurdum valla ( inş. gerçek olur) sonrasında çok da hareketliydi sıpa sabah kalktığımda güldüm kendime herşeyi not etmiş senin beyin diye hem erken doğuruyorumvalla insan hevesleniyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben de dün rüyamda tombiş bir erkek bebeğim olduğunu gördüm.olsun feryad cım gerçeğini de görücez inşallah.az kaldı..:mymeka::teselli:
yok canım aslında bizim niyetimiz de bu hafta gitmemekti ama müdürümüzün babası vefat etti biz de diyemedik biz okula gitmeyelim diye sonra da adam apar topar orduya gittiği için burdaki işleri bırakmış halledemeden beni aradı onun adına yapıverdim ( okulumuz küçük müdür yardımcımız yok da )feryad sen nasılsın canım btirdiniz mi semineri.biz pazartesinden sonra gitmedik.aysude o yorgunluklar zamanla geçiyo canım.
canım benim hislerine güveniyorum zaten ya düşündüm tüp bebekle de şansım % 25 şuan için ilaçlar da düzenimi bozuyor hem biraz ( bir kaç ay daha ) beklemek te fayda var diye düşündümcanım günaydın.....topiğe bakıp evden çıktık hemen......bankaya gittik,konut kredimizi yeniden yapılandırdık.....96 aya çektik süreyide.......zaten 5 yıl içinde bu evi satmak hedefim......inşallah herşey düşündüğüm gibi gider de........
canım benim sağol......eviniz hayırlı uğurlu olsun......kimin üstüne olduğuna boşver takılma,kira ödemeyeceksin ya.......
AYSUDE maşallah değerine......Pazartesi büyük gün,sen de Gül de dotora gideceksiniz........hayırlı haberler ile gelin inş.
ben bugün akşam üstü hem pazara gidicem,oradan da anneme geçicem......biraz evime çeki düzen vermem gerek......dün peynir yaptım ama o kadar uykum vardı ki sanırım mayalama sıcaklığını ayarlayamadım,olmamış,şimdi onu çökelek yapıcam -tatlicadiarzu-
FERYAD canım nasılsın....iyisin,iyi.......hissediyorum........verdiğin karar çok doğru...tebrik ediyorum seni........ama bence ne yapıp edin tatile gidin.......kızgın kumlardan serin sulara........
bu arada AYSUDE sanada bu yakışırdı......anladın sen onukaydirigubbakcemile5
canım yapabileceğimiz hiç bişey yok malesef rabbim ona da inş. dayanma gücü versin :Saruboceq:canım çok skıın aslında..dünkü tantanalardan dolayı evde söylene söylene iş yaparken bir telefon geldi...arkadaşımız 5,5 aylık hamileydi ve ne yazık ki bebeklerini kaybettikleri haberini aldık...arayamadım...halada arayamıyorum...ne diyeceğimi bilmiyorum...çok uğraştılar çocuk sahibi olmak için...kısmet değilmiş...oyyyy oyyy allahım sabır versin yaa..
ay ne çok yazmışsınız hepsine yetişemicemm
sağol dendencim inşallah sende gönlüne göre biev alırsın
aysudem yaaa ben niye panik oldum kendime hayret ediyorum haaaaa
feryad bak valla buraya gel ben sana iyi bakarım hem herşeyin doğalı burda gelllll gelllll doğala gelll delikafadulden
hem bak senin kaynanana görünmeden gider gezeriz maraşta döngele gideriz ot börtü böcek doğal ortam şiişşşttt belli mi olurrrrr
tsma tatlım çok üzüldüm arkadaşın için kolay değil ama şunu iyi biliyorum telefonu açıpta sesini duyarsa hiçbirşey söylemene gerek yok yanında olduğunu bilir destek olmuş olursun çünkü bunu ben yaşadım iş arkadaşlarım hastanede odama girmediler giremediler ama kapıda olduklarını beni merak ettiklerini biliyordum 20 yıllık çocukluk arkadaşım beni aramadı bildiği halde aramadı şimdi çocuğu oldu gitmedim umrumdada değil sen ara yinede
istifanı bas tabii hayatım.....amaaaaaaaaaan ne muhasebesi yaaaa,yer içer gezeriz,alırız bir otokaravan önce Türkiye sonra Dünya turu yaparız,her güzel şehirde bir çocuk doğururuz,hem çifte vatandaş olurlar kaydirigubbakcemile2
canım nasılsın??merhaba canım... evet iyiyim...iş yerindeyim öğlen yoğurt yedim gözlerimi açamıyorum-tatlicadiarzu- mesaiyi nasıl tamamlıycam bilmiyorum....
deniz nasıl annesi büyüttün bayaca..opuyorumnanaktan
hadi bakalım inş kuzum dert tasa kalmasın hiçbirimizde kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ama ne güzel olurdu değil mi kızlar böyle doğurmak, benim gibi ödlek biri için özellikle... Feryadcım iyi iyi rüyada doğurduğunu görmek sıkıntılarını atlatacağına işarettir hehehe
dur ben sana ninni söyleyim benim sesim yanıktırkaydirigubbakcemile3 uyusunda büyüsün ninniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayyyy valla kafam küt küt düşüyor oturduğum yerde.... akşam yemeği zor hazırlıyorum 9 u geçmeye başlarkende yine kafa pat küt düşmeye başlıyor ve bende 9,30 da uyumuş oluyorum sabah 7 ye kadar...))))
Kuzu sonunda bitti eşya toplama olayımız çok şükür
Ufak tefek unuttuğum bikaç şey kaldı okadar
2 veya 3 temmuzdada eşya gidecek izmire inşallah
Ama gerçekten zor iş hele ramazanlıkta çok zor olmuştur
çok saol canım ,
bende sizleeri çok merak ediyorum yazmaya fırsatım pek olmuyor ama topiğe girip iyi haberlerinizi okuyup rahatlıyorum valla
çok sevinirin canım
zaten bütün arkadaşlarım malatyada kaldı diye üzülüyordum
ama sizler varsınız orda diyede seviniyorum:))
Bilirim o başağrılarını ama ilerki haftalarda kalmıyor kuzu
genelde herkesde öle oluyor ama halsizlik baki kalıyor galibakaydirigubbakcemile3
gerçekten yoruldum canım ama bitti çok şükür
ev yerleştirmeyede kayınvalidem gitcek ben sonra gitcem zaten
daha belli olmadı ama eşimin teyzesinin çiğlide evi var onun için çiğli istedik biz bakalım büyük ihtimalle orası olacak galiba ama çiğli güzel deilmiş galiba sen hiç gördünmü çiğli tarafını nasıl acaba çok merak ediyorum inşallah çok kötü deildir
canım benim çok şükür bitirmişin artık evi hazırlarlar sen öyle gidersin keşke dinlene dinlene gitme imkanın olsa 20 saat çok zor hele de hamiş biri için aradaki şehirlerde dinlenme imkanın yok mu bak ankarada mole verirsen ben misafir ederim senigülüm dediğin gibi yapıyorum ama gülen surata tıklanmıyor bile...yukarıdaki hiç bir şeye tıklanmıyor...alttaki gülümsemeler kısmınada tıklıyorum ama tık yok:))))
kuzum ne yapim amma yazmışınız bir okuyayım dedim oku oku bitmiyo amaaaaaaaan amma çene varmış hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bak olmuş işte
Feryaaaaaddddddd napiosunnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3belki TV lere falanda çıkarız,pıhtıdaşlar 1 yılda Dünya turu yaptı otokaravanla diye.......ayrıca bir de hastane açarız,sadece bizlere hizmet edecek ve araştırılacak,bizden sonraki nesillerde kesin tedavi yöntemleri bulunmuş olsun di miiiiiikaydirigubbakcemile5
canım benim seni güldürebildiysem ne mutlu bana olumunekankayizsmilecanımsın yaaaa çok güldürdün beni kuzum taze bitki siparişi verdim birkaç güne gelecek inş. senle de toplayacaz kız nasıl olsa senin kökün de benim köküm de oraya bağlı guclubacismile
yaa benimde hoşuma gitttii deeeeeeeher güzel şehirde bir çocuk süper fikir benim hoşuma gitti:) Ölümüne Kankayız Gı
olmaski ama aynı herifle gez gez orda burda doğur çifte vatandaş olsun diye olmaz şekercim olmaztsma ya neden sende şekil çıkmıyor yazılar çıkıyor yaaaa.....bence bilgisayardan kaynaklanıyor....
tabii mesela Venedik'te,Paris'te,Prag'ta,Mısır'da,Maldiv adalarında.......ah ah gezilecek ne kadar çok yer var yaaaaaa
iyi etmişiniz kuzum tabi arada rahatlayacaz hatta en fazla bizim rahatlamaya ihtiyacımız varferyad napalım hayatım geyik muhabbeti,biraz keyfimiz yerine gelsin,o güzel beyinlerimiz rahatlasın ama di miiii
canım benim seni güldürebildiysem ne mutlu bana olumunekankayizsmile
yaa benimde hoşuma gitttii deeeeeee
olmaski ama aynı herifle gez gez orda burda doğur çifte vatandaş olsun diye olmaz şekercim olmaz
amme hizmeti yapacaksak bu dünyaya bari melez olsunlar :roflol: :roflol:
canım benim seni güldürebildiysem ne mutlu bana olumunekankayizsmile
yaa benimde hoşuma gitttii deeeeeee
olmaski ama aynı herifle gez gez orda burda doğur çifte vatandaş olsun diye olmaz şekercim olmaz
amme hizmeti yapacaksak bu dünyaya bari melez olsunlar :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?