Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bugün mesaj yazma özürlüyüm kesinlikle ve size yetişemiyorum çokda yoğunluğum yok ama neyse
sonuyok tatlım teseşkkür ederim kesinlikle gaynanam dediğin şeyleri düşünerek hareket etmiştir ne hali varsa görsün Allah'a havale ediyorum
büşracık kendine dikkat et tatlım yaaa niye başladı ki bu bulantılar dr bişi söyledi mi gerçi bazı kişilerde 5. ayın sonuna kadar devam edermiş hadi bakalım bırak onlar yerleştirsin sen git rahat rahat otur evinde ayrılık zor ama ne güzel eşinin işi ve yerleştiğiniz şehir minnoş kısmetiyle geldi sizede
tsma naptın şeker verdin mi istifanı
dendenim günaydınnnnnnnnn

yok ya nerdeeeeeeee:)savunma filan almadılar...arabayı bügun sattılar.işlemleri ben yapmadım ama:)))))))) ama ne sövdüm var ya karıya...ama bir gün burdan giderken ona bir laf edicem....içine otursun pislik karının:))))

tıkladığın zaman şekil olarak değil harf veya işaretler ile çıkıyor,silme onu gönder mesajı

gülüm dediğin gibi yapıyorum ama gülen surata tıklanmıyor bile...yukarıdaki hiç bir şeye tıklanmıyor...alttaki gülümsemeler kısmınada tıklıyorum ama tık yok:))))

günaydınnnnnn.........sabah eşim beni bankaya götürmek için uyandırdı günaydın diyor,benim verdiğim cevap günaymadı bana gelmiycem -tatlicadiarzu- ama tabii gittik ve eşim hala bankada kredi çekmek 1 gün,kapatmak 1 gün amaaaaannnnnn......trilyoner olunca paramı yastık alltında saklıycam bankalarla çalışmıycam şakkıdı

evettttttt bende istifamı basar.senin yastık altı trilyonlarının muhasebesini tutarım..lepi

evettttttt bende istifamı basar.senin yastık altı trilyonlarının muhasebesini tutarım..lepi

istifanı bas tabii hayatım.....amaaaaaaaaaan ne muhasebesi yaaaa,yer içer gezeriz,alırız bir otokaravan önce Türkiye sonra Dünya turu yaparız,her güzel şehirde bir çocuk doğururuz,hem çifte vatandaş olurlar kaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3belki TV lere falanda çıkarız,pıhtıdaşlar 1 yılda Dünya turu yaptı otokaravanla diye.......ayrıca bir de hastane açarız,sadece bizlere hizmet edecek ve araştırılacak,bizden sonraki nesillerde kesin tedavi yöntemleri bulunmuş olsun di miiiiiikaydirigubbakcemile5

evet canım burda okuduğum herşeyden etkileniyorum sanırım:kedi: yav rüyamda 8. ayında doğan bir oğlum oldu bir çırpıda doğurdum valla ( inş. gerçek olur) sonrasında çok da hareketliydi sıpa sabah kalktığımda güldüm kendime herşeyi not etmiş senin beyin diye hem erken doğuruyorum
hem bir çırpıda hem de çok hareketli ve sağlıklı bak sen şu işe ne okuyorsam hepsi vaar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
feryad sen nasılsın canım btirdiniz mi semineri.biz pazartesinden sonra gitmedik.aysude o yorgunluklar zamanla geçiyo canım.
yok canım aslında bizim niyetimiz de bu hafta gitmemekti ama müdürümüzün babası vefat etti biz de diyemedik biz okula gitmeyelim diye sonra da adam apar topar orduya gittiği için burdaki işleri bırakmış halledemeden beni aradı onun adına yapıverdim ( okulumuz küçük müdür yardımcımız yok da )
canım benim hislerine güveniyorum zaten ya düşündüm tüp bebekle de şansım % 25 şuan için ilaçlar da düzenimi bozuyor hem biraz ( bir kaç ay daha ) beklemek te fayda var diye düşündüm
canım yapabileceğimiz hiç bişey yok malesef rabbim ona da inş. dayanma gücü versin :Saruboceq:

canımsın yaaaa çok güldürdün beni kuzum taze bitki siparişi verdim birkaç güne gelecek inş. senle de toplayacaz kız nasıl olsa senin kökün de benim köküm de oraya bağlı guclubacismile

her güzel şehirde bir çocuk süper fikir benim hoşuma gitti:) Ölümüne Kankayız Gı

tsma ya neden sende şekil çıkmıyor yazılar çıkıyor yaaaa.....bence bilgisayardan kaynaklanıyor....
tabii mesela Venedik'te,Paris'te,Prag'ta,Mısır'da,Maldiv adalarında.......ah ah gezilecek ne kadar çok yer var yaaaaaa

merhaba canım... evet iyiyim...iş yerindeyim öğlen yoğurt yedim gözlerimi açamıyorum-tatlicadiarzu- mesaiyi nasıl tamamlıycam bilmiyorum....
deniz nasıl annesi büyüttün bayaca..opuyorumnanaktan
canım nasılsın??
ama ne güzel olurdu değil mi kızlar böyle doğurmak, benim gibi ödlek biri için özellikle... Feryadcım iyi iyi rüyada doğurduğunu görmek sıkıntılarını atlatacağına işarettir hehehe
hadi bakalım inş kuzum dert tasa kalmasın hiçbirimizde kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
dur ben sana ninni söyleyim benim sesim yanıktırkaydirigubbakcemile3 uyusunda büyüsün ninniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gülüm dediğin gibi yapıyorum ama gülen surata tıklanmıyor bile...yukarıdaki hiç bir şeye tıklanmıyor...alttaki gülümsemeler kısmınada tıklıyorum ama tık yok:))))
canım benim çok şükür bitirmişin artık evi hazırlarlar sen öyle gidersin keşke dinlene dinlene gitme imkanın olsa 20 saat çok zor hele de hamiş biri için aradaki şehirlerde dinlenme imkanın yok mu bak ankarada mole verirsen ben misafir ederim seni
bak olmuş işte
Feryaaaaaddddddd napiosunnnnnnnn
kuzum ne yapim amma yazmışınız bir okuyayım dedim oku oku bitmiyo amaaaaaaaan amma çene varmış hekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tsma canım bende iş yerinden girdiğimde o şekiller çıkmıyordu bağlantıdan mıdır nedir bilmiyorum ama olmuyor du yani tıklanmıyordu

canımsın yaaaa çok güldürdün beni kuzum taze bitki siparişi verdim birkaç güne gelecek inş. senle de toplayacaz kız nasıl olsa senin kökün de benim köküm de oraya bağlı guclubacismile
canım benim seni güldürebildiysem ne mutlu bana olumunekankayizsmile
her güzel şehirde bir çocuk süper fikir benim hoşuma gitti:) Ölümüne Kankayız Gı
yaa benimde hoşuma gitttii deeeeeee
olmaski ama aynı herifle gez gez orda burda doğur çifte vatandaş olsun diye olmaz şekercim olmaz
amme hizmeti yapacaksak bu dünyaya bari melez olsunlar :roflol: :roflol:

feryad napalım hayatım geyik muhabbeti,biraz keyfimiz yerine gelsin,o güzel beyinlerimiz rahatlasın ama di miiii
iyi etmişiniz kuzum tabi arada rahatlayacaz hatta en fazla bizim rahatlamaya ihtiyacımız var

ayyy gülmem mi sadece ben değil benim kociş de güldü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

hımmm düşünmek lazım bunuda......parayı bulunca adamlar eşlerini değiştiriyor bizde mi değiştircez????yok yaa biz yapamayızzzzz,kıyamazyız onlaraaaaaaa.......boşver boşver melez olmasın bizden olsun......kök salalım dünyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…