emel78 burada enjeksiyon yerleri gösterilmiş,geçmiş olsun...
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/14/1547.jpg
merhaba canım... evet iyiyim...iş yerindeyim öğlen yoğurt yedim gözlerimi açamıyorum-tatlicadiarzu- mesaiyi nasıl tamamlıycam bilmiyorum....
deniz nasıl annesi büyüttün bayaca..opuyorumnanaktan
canım benimmmm sağol bitanem ev daha önceden gaynanamın üstüne olmuş olsaydı sorun etmezdim Allah var maddi yardımı oldu ama krediyi eşim ödicek ama ev onun üstüne amaaaaaaaaaaannn neyse boşver düşündükçe sinir oluyorum
Anladım canım o zaman biraz ilginç olmuş, bizim evimiz biz evlenirken vardı yani kendimiz almadık o nedenle zaten tapu istemek hiç aklıma gelmemişti..
Bu nedenle sizinkilerde size aldı sandım ama eğer siz ödeyecekseniz borcunu ayıp etmişler..
Yine de çok takılma sen eşinle mutluysan ailesini de görmezden gelmeyi öğreneceksin maalesef yoksa çok sıkılır canın..En iyisi takmamak..
ah be güzelim uyuyabilecek bi ortam olsa hiç fırsat vermicem hemen uyucam ama maalesef uyuyabilecek bi ortam yok....
rapor alabilmene sevindim. yakınının bakacak olmasıda çok güzel en azından gözün arkada çok kalmaz.... öpüyorum ikinizide...
slm dinamis yerim ben o denizi yaaa
canım ben göbekten yapıyorum ama fotoda gösterilenin tam tersi kırmızı bölge değilde geri kalan kısmına bişi olur mu?
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.4 aylık hamileyim clexane 0.4 kullanıyorum .hep göbekten yaptım şimdiye kadar sorun olmamıştı ama bir kaç gündür karnım iyice sertleşti iğneyi enjekte edemiyorum neredeyse geri geliyor.aynı sorunu yaşayan varmı nerelere iğne yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim artık canımı yakmaya başladı
dinamis sezeryandan sonra 3 ay mı rapor veriyorlar sonra nasıl alıyorsun ?
SAĞOL CANIM...DOKTOR KROMOZOMLARDAN ŞÜPHELENMİŞ..AMA NET BİR ŞEY DEMEMİŞLER...BEBEKTE GERİLİK VARDI DEMİŞLER...AMAN HEP AYNI ŞEYLER NE YAZIK Kİ((
sen nasıl oldun?keyfin nasıl?
birşey olacağını sanıyorum benim doktorum önemli olan ilacın bir şekilde deri altına gitmesi diyor hep.....yanlış yere gelince zaten inanılmaz morarıyor,siyaha yakın oluyor....
AYSUDE bu arada sen iğneye başlamadın di mi henüz?
Ay seni öyle iyi anlıyorumki tüm hamileliğim boyunca sadece uykuya aşerdim ben..İlk günlerden son güne kadar gözüm hep uyumaktaydı..Eve gidince çok iyi dinlenmeye erken yatmaya çalış..Bebiş içeride büyüdüğü için vücudun yorgun düşüyor bu da uyku yapıyor annesi :)
canım çok skıın aslında..dünkü tantanalardan dolayı evde söylene söylene iş yaparken bir telefon geldi...arkadaşımız 5,5 aylık hamileydi ve ne yazık ki bebeklerini kaybettikleri haberini aldık...arayamadım...halada arayamıyorum...ne diyeceğimi bilmiyorum...çok uğraştılar çocuk sahibi olmak için...kısmet değilmiş...oyyyy oyyy allahım sabır versin yaa..
Allah yardım etsin canım ama sen yine de yoma kendini mecbur senin kociş çalışacak yapacak bişi yok
bende 2 kez ramazan da taşındım mahvolduk eşimde bende
iyiyizde seni merak ediyorduk senin ve oğluşun iyi haberini aldık daha iyi olduk. Allah kolaylık versin ev taşımak çokk zor.
maşallah oğluşuna kız sen gel izmire bi buluşma düzenleyelim kaynatırız hepberaber
merhaba bitanem iyiyim hamilelik seninki kadar ağır geçmesede benimkide eh işte halsizlik ve baş ağrısı çok berbat önceki gebeliğimde halsizlik oluyordu ama baş ağrısı hiç olmamıştı
canım yeni memleketinde inşallah herşey gönlünce olur
canım benim yoruldun sende çok. izmirde nereye geliyrosunuz.
canım arkadaşın için çok üzüldüm geçmiş olsun Allahım en yakın zamanda hayırlısıyla bir sağlıklı bir bebek tekrar nasip etsin . özlellikle bu düşük haberleri beni çok üzüyo Allahım aratmasın kimseye ,bu üzüntüyüde kimseye nasip etmesin
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.4 aylık hamileyim clexane 0.4 kullanıyorum .hep göbekten yaptım şimdiye kadar sorun olmamıştı ama bir kaç gündür karnım iyice sertleşti iğneyi enjekte edemiyorum neredeyse geri geliyor.aynı sorunu yaşayan varmı nerelere iğne yapıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim artık canımı yakmaya başladı
aysude gülüs yeni hamişler nasılsınız bakalım
tsma aarkadaşın için üzüldüm allahım inşallah böyle bir acı bir daha yaşatmaz
sen nasılsın
bu arada dediğin kitabı malatyada hiç bir kitapçıda bulamadım girmediğim kitapçı kalmadı artık İzmirde bulurum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?