Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba canım... evet iyiyim...iş yerindeyim öğlen yoğurt yedim gözlerimi açamıyorum-tatlicadiarzu- mesaiyi nasıl tamamlıycam bilmiyorum....
deniz nasıl annesi büyüttün bayaca..opuyorumnanaktan

Büyüdü canım 4,5 aylık oldu :)

Ay seni öyle iyi anlıyorumki tüm hamileliğim boyunca sadece uykuya aşerdim ben..İlk günlerden son güne kadar gözüm hep uyumaktaydı..Eve gidince çok iyi dinlenmeye erken yatmaya çalış..Bebiş içeride büyüdüğü için vücudun yorgun düşüyor bu da uyku yapıyor annesi :)

slm dinamis yerim ben o denizi yaaa

Sağol canım benim..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:Saruboceq:

canım ben göbekten yapıyorum ama fotoda gösterilenin tam tersi kırmızı bölge değilde geri kalan kısmına bişi olur mu?

birşey olacağını sanıyorum benim doktorum önemli olan ilacın bir şekilde deri altına gitmesi diyor hep.....yanlış yere gelince zaten inanılmaz morarıyor,siyaha yakın oluyor....

AYSUDE bu arada sen iğneye başlamadın di mi henüz?

canım kaç haftalık bebiş?

dinamis sezeryandan sonra 3 ay mı rapor veriyorlar sonra nasıl alıyorsun ?

Canım sezeryan ya da normal doğum fark etmiyor..Eğer 37. haftaya kadar çalışırsan doğumdan sonra 13 hafta ücretli iznin oluyor.
Yok 32. haftada doğum öncesi izne ayrılırsan doğumdan sonra 8 hafta ücretli iznin oluyor. Ben 32. haftafa çalışabilir raporu alıp 37. haftaya dek çalıştım. O nedenle 13 hafta iznimi kullandım. Sonra 33 gün yıllık iznim vardı onu aldım. Şimdi de rapor aldık. Devlet memurlarının yıllık 40 gün rapor hakkı var onu alıp sonra işe başlayacağım.

Emel78 ben iğnemi son güne kadar hep bacaktan yaptım bir sorun da yaşamadım. Kasıklarından 1 karış aşağısı ile diz kapağından bir karış yukarıda kalan bölgelerin arasına yapabilirsin. ığneyi tam dik olarak değil de hafif yatay olarak çok derine değil hemen deri altına gelecek şekilde yapacaksın. Benim eşim yapıyordu iğnemi bacaktan başkasının yapması daha kolay oluyor. ımkanın varsa iğneni kendin değil de başkasına yaptırmayı da bir dene istersen.

Son düzenleme:
SAĞOL CANIM...DOKTOR KROMOZOMLARDAN ŞÜPHELENMİŞ..AMA NET BİR ŞEY DEMEMİŞLER...BEBEKTE GERİLİK VARDI DEMİŞLER...AMAN HEP AYNI ŞEYLER NE YAZIK Kİ((
sen nasıl oldun?keyfin nasıl?

sağol canım iyiyiz keyiflerde iyi vakit gecirmeye calışıyoruz.yata yata büyüttün derler ya biz aynen öyle olduk

yok canım başlamadım henüz innohep 0,35 kullancam ama pazartesi bakalım bebişi ve kalp atışını görebilirsek...

ayyyy valla kafam küt küt düşüyor oturduğum yerde.... akşam yemeği zor hazırlıyorum 9 u geçmeye başlarkende yine kafa pat küt düşmeye başlıyor ve bende 9,30 da uyumuş oluyorum sabah 7 ye kadar...))))

canım arkadaşın için çok üzüldüm geçmiş olsun Allahım en yakın zamanda hayırlısıyla bir sağlıklı bir bebek tekrar nasip etsin . özlellikle bu düşük haberleri beni çok üzüyo Allahım aratmasın kimseye ,bu üzüntüyüde kimseye nasip etmesin

Allah yardım etsin canım ama sen yine de yoma kendini mecbur senin kociş çalışacak yapacak bişi yok
bende 2 kez ramazan da taşındım mahvolduk eşimde bende

Kuzu sonunda bitti eşya toplama olayımız çok şükür
Ufak tefek unuttuğum bikaç şey kaldı okadar
2 veya 3 temmuzdada eşya gidecek izmire inşallah
Ama gerçekten zor iş hele ramazanlıkta çok zor olmuştur

iyiyizde seni merak ediyorduk senin ve oğluşun iyi haberini aldık daha iyi olduk. Allah kolaylık versin ev taşımak çokk zor.

çok saol canım ,
bende sizleeri çok merak ediyorum yazmaya fırsatım pek olmuyor ama topiğe girip iyi haberlerinizi okuyup rahatlıyorum valla

maşallah oğluşuna kız sen gel izmire bi buluşma düzenleyelim kaynatırız hepberaber

çok sevinirin canım
zaten bütün arkadaşlarım malatyada kaldı diye üzülüyordum
ama sizler varsınız orda diyede seviniyorum:))

Bilirim o başağrılarını ama ilerki haftalarda kalmıyor kuzu
genelde herkesde öle oluyor ama halsizlik baki kalıyor galibakaydirigubbakcemile3

canım benim yoruldun sende çok. izmirde nereye geliyrosunuz.

gerçekten yoruldum canım ama bitti çok şükür
ev yerleştirmeyede kayınvalidem gitcek ben sonra gitcem zaten
daha belli olmadı ama eşimin teyzesinin çiğlide evi var onun için çiğli istedik biz bakalım büyük ihtimalle orası olacak galiba ama çiğli güzel deilmiş galiba sen hiç gördünmü çiğli tarafını nasıl acaba çok merak ediyorum inşallah çok kötü deildir

sağol arkadaşım...evet gerçekten çok üzücü...insan ne diyeceğini bilemiyor..yok ki bu acının tarifi...telafisi mümkün olsun...rabbim en güzel zaman da veriri inşş.cümlemizi sevindirir...

canım hamileliğin hayırlı olsun,allah tamamına erdirsin:CüvCüv:...benim o konuda pek bilgim yok ama bilen arkadaşlar sana yardımcı olurlar..:teselli:

tsma aarkadaşın için üzüldüm allahım inşallah böyle bir acı bir daha yaşatmaz

sen nasılsın
bu arada dediğin kitabı malatyada hiç bir kitapçıda bulamadım girmediğim kitapçı kalmadı artık ızmirde bulurum inşallah

sağol canım..ben bıraktığın gibi bir değişiklik yok...o kitabı sanırım en kolay int.den sipariş edebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…