oyyyy oyyyy ben bu kafamı neylyeyim kıçımı kırıp oturup ders çalışaydımda örtmen olaydım
şimdi kıcımı kırıp çalışıyorum değişien tek şey derse değil :mymeka: bu kendimeydi
oyyyy oyyyy ben bu kafamı neylyeyim kıçımı kırıp oturup ders çalışaydımda örtmen olaydım
şimdi kıcımı kırıp çalışıyorum değişien tek şey derse değil :mymeka: bu kendimeydi
günaydın kızlar bugün benim için büyük gün
bebişimi görmeye gidicem inş herşey yolundadır dua edin teyzeleri
bu arada inş ravza ilede buluşucaz
gelince herşeyi anlatırım bu arada ayy meraktan çatlıcam nasıl bebeğimin durumu diyeeeee
ah canım benim kıyamam ben sana sen buralarda değil 1 ay 1 hafta yapamazsın markadan dolayı arabalar dahil bizide aldıklarını sanıyo müşteriler neyseeeee boşverrrrrroy oy oy kuzuuuum yazık sana ama sen üzülme senin yerine gelip ben 1 ay çalışayım sende dinlen bidenemolumunekankayizsmile:1hug:
ah canım benim kıyamam ben sana sen buralarda değil 1 ay 1 hafta yapamazsın markadan dolayı arabalar dahil bizide aldıklarını sanıyo müşteriler neyseeeee boşverrrrrr
doğru söylüyon geçti Bor'un pazarı sürecem eşeğimi niğde'yeanam bacım şimdi kafayı vurma zamanımı bebiş sarsılır valla.
doğru söylüyon geçti Bor'un pazarı sürecem eşeğimi niğde'ye
artık gittiği yere kadar çalışıcaz
yok yok sen üzülme ben kızıma/oğluma yatırım yapcam zengin eş bulucam delikafadulden delikafadulden delikafaduldenkız üyle deme üzülüyom .sen de bebişi büyütür okutursun rahat bir meslek bulur kuzucuğun o zaman sen herkesten rahat olursun.yeter ki bebişler iyi olsunnnnnnnn.haksız mıyyım feryat.
kız üyle deme üzülüyom .sen de bebişi büyütür okutursun rahat bir meslek bulur kuzucuğun o zaman sen herkesten rahat olursun.yeter ki bebişler iyi olsunnnnnnnn.haksız mıyyım feryat.
merhaba yaylım gördüğün gibi didişiyoz işte kaydirigubbakcemile3feryad, tsma,emine,angel34,gülüs,karizma kolay gelsin efem nasılsınız hepiniz?
yok be kuzuuu her mesleğin kendine göre zorlukları güzellikleri vardır sizin bana göre en büyük avantajınız şu 2 aylık tatil sen merak etme o çok bilmiş minişlerin büyükleriylede ben uğraşıyom kafamçokkarıştıhaklısın kuzum haklısın bu kuzu bizim de sıkıntı çektiğimizi bilmiyo ondan konuşuyo ben sınıf öğretmeniyim bacak kadar boylarıyla bizle dalga geçmeye çalışan ağza alınmayacak laflar eden öğrencilerimiz çıkıyo karşımıza öte git dediğimizde bile dayak atıyo diye iftiraya atma tehdidini mi dersin, utanmadan çocuğunun öğretmenini sudan sebeplerle tehdit edenler mi dersin ,saçma sapan bahaneyle canını sıkanlar mı dersin ve sen öğretmensin sinir küpü olsan da mesleğinin ağırlığını taşımak zorundasın
Bebişlerimiz : (Güncelleme tarihi:30 haziran 2010 çarşamba)*
celen35.................... ....CEMRE'MİZ ( ?? 2008 )
şen.............................. Pelinsu (10 kasım 2008)(Bebeğimiz 34 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
yaren76.........................Ecesu ( ?? 2009 )
lal82..............................Ege (17nisan 2009 )
Marguerite.....................Azat (19 mayıs 2009 )
güneş5..........................Selin (?? 2009 )
gelgit............................Yağız (27 temmuz 2009 )
nazlı03..........................Efe (5 Ağustos 2009 )
seybay................... .....Seza @ Arhan ( 11 ağustos 2009 )
29selvihan.....................İpek selin (20 ağustos2009 )
ecesem.........................Bora (10 eylül 2009)
sido ..............................Doruk (11 eylül 2009)
eserizmir........................Poyraz (15 Eylül 2009)
meryemmeryem..............Hakan 25 eylül2009 )
çiçeklara.........................Ecrin Naz (8 Ekim 2009)
funda1980............. .........Efe Berk (20 Ekim 2009)
bkale..................... ........Doğa (27 Ekim 2009)
sılaya............................(erkek) ( 1 Kasım 2009 )
papatyasüreyya..............Bİhter (12 Kasım 2009)*
smmm06.......................(erkek) ( 20 Aralık 2009 )
cimen.3.........................Melis Doğa ( ?? Ocak 2010 )
Dinamiss.......................Deniz(17 şubat 2010)*
umutsevgim....................Nehir Naz ( 4 mart 2010 )
nilüfersahh......................Haktan (4 mart 2010 )
simge.............................(kız) ( 19 mart 2010 )(Bebeğimiz 36,5 haftalıkken iğne ve asprin kesilmeden sezeryanla dünyaya geldi , bir problem yaşanmadı... )
kardelen86..................... 40haftalık (Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
gülsummmm...................40haftalık(Canım güzel haberlerini bekliyoruz*)
macrol (aslgkh)...............Kayra (12 Nisan 2010)*( Hoşgeldin güzel bebek )
_beray_..........................Ceylin ( 14 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
gülay30..........................Baran ( 15 Nisan 2010 )*( Hoşgeldin güzel bebek )
melek 76 Elif (22 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
umutluyuz .. Uras Emre(23 nisan 2010 (hoş geldin tatlı oğluşumuz)
gobete ..Bahadır(24 nisan 2010) hoş geldin tatlı bebek)
cherry76 ..ayşe selin(14 mayıs 2010)(hoş geldin dünyamıza tatlı kızımız )
hummu 85 Eymen(18 mayıs 2010)(36 hafta bitiminde erken geldi tatlı oğluşumuz fakat bir sorun olmadı hoş geldin dünyamıza)
angel 34 ..???????( haziran 2010)34 haftalık dünyaya geldi bebeğimizin solunum problemi var oyüzden yoğun bakımda rabbim bir an önce bebeğimize şifa versin :Saruboceq:
zehrayede .kadir mert (28 haziran 2010)sezeryanla dünyaya geldi hoş geldin tatlı küçük beyimiz
esraben zeynep.(1 temmuz 2010 ) güzel bebek yarın aramıza katılmanı sabırsızlıkla bekliyoruz :Saruboceq:
damlasuişçi ??????40 haftalık (iyi haberlerini bekliyoruz canım)
annesinin sıcak güvenli göbeğinde hayata merhaba demeyi bekleyen bebeklerimiz ( heyecanla bekliyoruz onları):
elifim................................. .38 haftalık
esterya............................ 35 haftalık (erkek)
irazmetin.......................... ..35 haftalık (ikiz bebeklerimiz biri kız biri erkek)
aslıhan1806.........................34 haftalık (erkek)
elif_fidan.......................... ..33 haftalık (kız)*
meltemcim...........................32 haftalık(kız)
iipekk.................................31 haftalık (kız)*
Reisdevrim...........................30 haftalık (erkek)
crawford...............................28haftalık (kız)
arikangul..............................27 haftalık
baharçelik............................26 haftalık Çınar Efe
zeynom_10..........................25 haftalık
ufkummm 23 haftalık ( kız)
güzin75 22 haftalık(kız)
esra1984 .22 haftalık
canah...................................21 haftalık(erkek)
sonuyok...............................21 haftalık Özlem
büşra44.................................18 haftalık(erkek)
asigul 17 haftalık (erkek)
mhtap .15 haftalık
sirius06................................14 haftalık
1emine1 .. 14 haftalık (kız)
sabrina22 13 haftalık
azdalar .. ..12 haftalık
pınar81 ... .. 11 haftalık
esis ... 11 haftalık
gelevera ... 10 haftalık(pıt pıtlar duyulduuu))
gülüş27 . .8 haftalık (pıt pıtlarımız duyuldu hayırlı olsun )
aysude_mir .8 haftalık (yeni hamişimiz gözünaydın)
merhaba yaylım gördüğün gibi didişiyoz işte kaydirigubbakcemile3
yok be kuzuuu her mesleğin kendine göre zorlukları güzellikleri vardır sizin bana göre en büyük avantajınız şu 2 aylık tatil sen merak etme o çok bilmiş minişlerin büyükleriylede ben uğraşıyom kafamçokkarıştı
evet canım burda okuduğum herşeyden etkileniyorum sanırım:kedi: yav rüyamda 8. ayında doğan bir oğlum oldu bir çırpıda doğurdum valla ( inş. gerçek olur) sonrasında çok da hareketliydi sıpa sabah kalktığımda güldüm kendime herşeyi not etmiş senin beyin diye hem erken doğuruyorum
hem bir çırpıda hem de çok hareketli ve sağlıklı bak sen şu işe ne okuyorsam hepsi vaar kaydirigubbakcemile3kaguclubacismile
ah canım benim kıyamam ben sana sen buralarda değil 1 ay 1 hafta yapamazsın markadan dolayı arabalar dahil bizide aldıklarını sanıyo müşteriler neyseeeee boşverrrrrr
ben de öyleyim tatlım.allah herşeyi gönlüne göre hayırlısıyla versin opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bugün benim için büyük gün
bebişimi görmeye gidicem inş herşey yolundadır dua edin teyzeleri
bu arada inş ravza ilede buluşucaz
gelince herşeyi anlatırım bu arada ayy meraktan çatlıcam nasıl bebeğimin durumu diyeeeee
doğru söze ne denir ki.çokk haklısın.artık tırlatmak üzere olduğum bir an bu tatil geliyor ve beni düzeltiyor.haklısın kuzum haklısın bu kuzu bizim de sıkıntı çektiğimizi bilmiyo ondan konuşuyo ben sınıf öğretmeniyim bacak kadar boylarıyla bizle dalga geçmeye çalışan ağza alınmayacak laflar eden öğrencilerimiz çıkıyo karşımıza öte git dediğimizde bile dayak atıyo diye iftiraya atma tehdidini mi dersin, utanmadan çocuğunun öğretmenini sudan sebeplerle tehdit edenler mi dersin ,saçma sapan bahaneyle canını sıkanlar mı dersin ve sen öğretmensin sinir küpü olsan da mesleğinin ağırlığını taşımak zorundasın
aminkuzuuuuuum inş. birgün de bebeklerimizle ilgili konuştuklarımızdan da etkilenirizolumunekankayizsmile
işin özü insanla uğraşmak zor benim eşim polis ve ben ona takılıyorum sen benim eğitemediklerimle uğraşıyorsun diye kaydirigubbakcemile3
aynen öyle şekercim daha söylenecek bişi yokcanım bizim markanın sadece müşterileri değil ki cins..çalışanlarıda öyle...bizim burdaki herkesde kendini patron sanıyor...aahh bu yıldız herkesi ayrı bir havaya sokuyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?