Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

oy oy oy kuzuuuum yazık sana ama sen üzülme senin yerine gelip ben 1 ay çalışayım sende dinlen bidenemolumunekankayizsmile:1hug:

anam bacım şimdi kafayı vurma zamanımı bebiş sarsılır valla.

oy oy oy kuzuuuum yazık sana ama sen üzülme senin yerine gelip ben 1 ay çalışayım sende dinlen bidenemolumunekankayizsmile:1hug:
ah canım benim kıyamam ben sana sen buralarda değil 1 ay 1 hafta yapamazsın markadan dolayı arabalar dahil bizide aldıklarını sanıyo müşteriler neyseeeee boşverrrrrr

ah canım benim kıyamam ben sana sen buralarda değil 1 ay 1 hafta yapamazsın markadan dolayı arabalar dahil bizide aldıklarını sanıyo müşteriler neyseeeee boşverrrrrr

hımmm haklısın bir süre sonra klava: yaparım ben seni işinden ederim en iyisi senin yerine oturayım evim de bu daha mantıklı gibi geldi birdenkaydirigubbakcemile3

doğru söylüyon geçti Bor'un pazarı sürecem eşeğimi niğde'ye
artık gittiği yere kadar çalışıcaz

kız üyle deme üzülüyom .sen de bebişi büyütür okutursun rahat bir meslek bulur kuzucuğun o zaman sen herkesten rahat olursun.yeter ki bebişler iyi olsunnnnnnnn.haksız mıyyım feryat.

kız üyle deme üzülüyom .sen de bebişi büyütür okutursun rahat bir meslek bulur kuzucuğun o zaman sen herkesten rahat olursun.yeter ki bebişler iyi olsunnnnnnnn.haksız mıyyım feryat.
yok yok sen üzülme ben kızıma/oğluma yatırım yapcam zengin eş bulucam delikafadulden delikafadulden delikafadulden

haklısın kuzum haklısın bu kuzu bizim de sıkıntı çektiğimizi bilmiyo ondan konuşuyo ben sınıf öğretmeniyim bacak kadar boylarıyla bizle dalga geçmeye çalışan ağza alınmayacak laflar eden öğrencilerimiz çıkıyo karşımıza öte git dediğimizde bile dayak atıyo diye iftiraya atma tehdidini mi dersin, utanmadan çocuğunun öğretmenini sudan sebeplerle tehdit edenler mi dersin ,saçma sapan bahaneyle canını sıkanlar mı dersin ve sen öğretmensin sinir küpü olsan da mesleğinin ağırlığını taşımak zorundasın

feryad, tsma,emine,angel34,gülüs,karizma kolay gelsin efem nasılsınız hepiniz?
merhaba yaylım gördüğün gibi didişiyoz işte kaydirigubbakcemile3
yok be kuzuuu her mesleğin kendine göre zorlukları güzellikleri vardır sizin bana göre en büyük avantajınız şu 2 aylık tatil sen merak etme o çok bilmiş minişlerin büyükleriylede ben uğraşıyom kafamçokkarıştı

angel 34…………………. canım allah şifalar versin bebeğine de sana da inşallaaaaahh.

işin özü insanla uğraşmak zor benim eşim polis ve ben ona takılıyorum sen benim eğitemediklerimle uğraşıyorsun diye kaydirigubbakcemile3

ben de öyleyim tatlım.allah herşeyi gönlüne göre hayırlısıyla versin opuyorumnanaktan

canım bizim markanın sadece müşterileri değil ki cins..çalışanlarıda öyle...bizim burdaki herkesde kendini patron sanıyor...aahh bu yıldız herkesi ayrı bir havaya sokuyor:)))

inşallah bir sorun yoktur canım.içini ferah tut hep olumlu düşün..güzel haberlerini bekliyoruz eyvahedigeldismile

doğru söze ne denir ki.çokk haklısın.artık tırlatmak üzere olduğum bir an bu tatil geliyor ve beni düzeltiyor.
kuzuuuuuum inş. birgün de bebeklerimizle ilgili konuştuklarımızdan da etkilenirizolumunekankayizsmile
amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…