Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlarrr...... bugün ve yarın çok yoğun olcam... sonrada izinliyim iki hafta ... yazdıklarınızı okudum ama tektek cevap vermeye fırsatım olmadı .. öpüyorum hepinizi...
canım sen iyi ol da gerisi önemli değil
canım ne desem ki nutkum tutuluyo benim üzücü olaylarda ama rabbim yardımcın olsun kuzum
selam pıhtıdaş arakadşlar..
muhabbetinize bayıldım valla..kaydirigubbakcemile3
bende bugün itibariyle tatile girdim..ve ne yapacağımı düşünüyorum bu koca tatilde..bilmiyorumkismile
kuzum hoşgeldin aramıza ( ne yapacağını bilmeyenler arasına kaydirigubbakcemile3)tatile alışmak için zaman harcayacaz şimdi tam alışacaz okul başlayacak sinir bozucu sempatiksalakcinni

kuzum çoook geçmiş olsun inş. bir an önce geçer kuzucuğun derdi ...

FERYAD..... canım bu kitap neymiş böyle ya ağlamaktan gözlerim şişti...daha bitirmeden gözlerim kan çanağı oldu...

canım banim :1no2: allah yardımcın olsun.:Saruboceq: söylenecek pek birşey yok sen iyi ol .kendine dikkat et ve lütfen kendini yıpratma :teselli:

slm arkadaşlar bizi merak eden herkese teşekkür ederim.allahım benim yaşadığım zor günleri size yaşatmasın.bugünüme çok şükür tabiki.ben çoktandır ayaklandım.kayramızda direniyo inş.iyi olacak.eskiye göre daha dirençli gibi.dualarınızı eksik etmeyin.öle zorki minicik daha onu orda izlemek uzaktan.hepinize teşekkür ederimm.

geçmiş olsun canım allah şifa versin...demekki bebek olmasıyla sıkıntı bitmiyor,herşeyin bir zorluğu var.ama eminim güzel yönleri onları unutturuyordur.allah yardımcın olsun canım...:enbuyukkk:

gözün aydın arkadaşım bebeğin dünyaya gelmiş a.s. .inşallah hayırlısıyla iyileşir .rabbim tez zamanda şifasını versin :ecrin_bebek:

her zaman dualarımız sizinle canım...allah analı babalı büyütsün inşallah....

güzel arkadaşım inşallah biran önce iyileşir minnoş kayramız ve sağlıkla senin sıcak kucağına gelir dualarımız seninle

çok geçmiş olsun canım inşallah korkulaca bişey yotur ve olmaz....

sür bacım sür temmuz trenini kaçırma bari.... laelaelaelaelae

hııı yazalım bi yere dimi ama....
bi bebiş daha oldu... annesine geçmiş olsun gözü aydı.... hoşgelmiş bebiş....

tekrar tekrar geçmiş olsun canım... dün bende yenidoğan yoğun bakıma çıkmıştım orda aklıma geldiniz... inşallah iyileşecek annesi bebeğin ve kucağında olacak....

ya eşim alabildi sonuçları ama eksik galiba sadece bir tane kan testi var onda da
Anti fosfolipid falan yazıyor.
galiba diğer test kağıdını hakan bey e götürdüğümde kaybetmişim.
yani o homozigot falan yazanı.
ben ne yapıcam şimdiii :uhm: :çok üzgünüm:

Kayra tosunumuz annesının kollarında olucaktır Çok yakında...bunlar hepsı bırer sınav angel cım.ama gÜzel sınavlar....sonunda mutluluk olucak buna ınan yeter kı...mevlam bÜyÜktÜr...kayramızı Öp kokla bızım ıÇın kucaĞına ılk aldıĞında...ve o zaman uzak deĞıl buna ınan canım...

Kader hayatmızın önceden çizilmiş olması demek değildir.
Bu sebepten 'ne yapalım kaderimiz böyle' deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir.
Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.
Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.
Öyleyse ne hayatına hakimsin, ne de hayat karşısında çaresizsin.

o falan yazıyor dediklerini bi açık açık yaz hele kuzu ne diyomuş anlayabilecek miyiz...
birde arkadaşlar size naçizane tavsiyem sonuçlarınızı scanner dan taratıp bilgisayarda muhafaza edin mesela ben scan edip bilgisayarda iki yerde muhafaza ettim ayrıca birde ziplediğim bu sonuçları mailime gönderdim ve silmiyorum. ihtiyacım olan her an bu dosyayı mailden açabiliyorum....

Hepinize teşekkürler kızlar...
Nergis cim inan Denizin altını doğduğundan beri toplasan 10 kere ıslak mendille silmemişimdir..Pişik olur diye korktuğumdan her alt değiştirdiğimde (ister kaka ister çiş yapmış olsun) hep sıcak su ile yıkıyorum..Hem suya da alışsın sevsin diye de böyle yapıyorum..
Ama gene de kaçamadık çatlaktan
Neyse başımıza gelen en büyük rahatsızlık bu olsun diyorum..Kremler rahatlattı sanırım düne göre daha iyi bugün :)

Angel canım allah şifa versin, Kayra bebek bir an önce sağlıkla evine dönsün inşallah.

Shadowe tatlım hastanede mutlaka kayıtlıdır sonuçlar, doktorun sisteme girdiğinde görecektir..Ya da en azından benimkiler hastanede de kayıtlıydı..Doktorum kendisi çıktısını alıp vermişti bana ama sistemlerinden başka bir doktora daha gösterip ona da yorumlatmıştı bu nedenle kayıtlı olduğunu biliyorum.

geçmiş olsun.....çabucak iyileşir inş.

moral bozmak yoook.....hayırlı zamanda hayırlısı ile gelsinler......

oh çok şükür Mert bebek çabuk toparlar inş.,yenidoğan sarılığı hemen her bebekte oluyor artık nedense......eskiden şekerli kaynamış su verilirdi bir çay kaşığı yeni doğanlara,sarılık falan olmuyodu o zaman

Esra'dan da Angel'dan da iyi haberler aldık çok şükür.......

Esraben çok tebrikler tatlım, allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Ne endişelerle sen de bitirsin dokuz ayı işte, zaman geçiyor gerçekten de..
Allahım inşallah isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…