slm arkadaşlar...uzun zamandır yazma fırsatım olmamıştı...ama fırsat buldukça girip okudum yazdıklarınızı...kaybeden arkadaşların üzüntülerini , sevinçli haber alanların neşelerini içimde hissettim hep...bu umutsuzluk dolu yollardan bende çok geçtim...hepinizi gerçekten çok iyi anlıyorum...inşallah en kısa zamanda tüm hayalleriniz umutlarınız gerçek olur..
dün lütfü beyde ilk mua. vardı... bugün itibari ile 7+1 günlük hamileyim...çok şükür kalp atışını duyduk..şu an için herşey yolunda dedi.bundan önceki kaybım 9. haftada olduğu için 2 hafta sonra yeniden çağırdı...o zamanda bir problem çıkmazsa normal gebe sınıfına geçip rutin kontrol için çağırcam artık dedi. kullandığın ilaçlara aynen devam edebilirsin dedi...(coraspin 100 , folbiol 5 mg , becozmye -C ve fraxiparine 0,3 tümünü günde bir kez ) pıhtılaşma faktörümde mthfr 1298 c heterezigot....
şimdilik kalp atışını duyduğum için mutlu , bundan sonra ne olacağı bilmediğim için endişeliyim .....gelişmelerden sizleri yine haberdar ederim...