Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ayyyy hadi inşallahh canımm :)) off ya olana kadar oldu olmadı paniği, olduktan sonra iyi mi kötü mü paniği Allah'ım hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla, hayırlı evlatlarla.

amin canım amin........ben inanıyorum bu topicte herkes bebek sahibi olacak,er ya da geç,önemli olan hayırlı zamanda gelmesi ve sonuca ulaşabilmemiz.....bu dünyada epeyce sınanıyoruz,demek ki Allah'ın çok sevdiği kullarıyız,dermansız dert vermesin Rabbim,halimize çok şükür........

çok haklısın denden cim..Allah beterinden korusun diğer topiklere bakıyorum bazen ne sıkıntı çekenler var sonra çok şükür Allah'ım diyorum bugünlerimizi aratma..

büşra nerelerdesin??nasılsın??doktora gittin mi yakın zamanda??

Gittim kuzu ama tahliller için muayane için deil
biraz kansızlık çıktı ama pıhtılaşma değerlerim çok iyi çıktı
birde idrar testi istedi doktorum
enfeksiyon varmı diye bu haftalarda en korktuğumuz enfeksiyon dedi
onun sonucunu alamadık sistemelrinde sorun varmış
haftayada onun sonucunu alcam inşallah oda temiz çıkar
sen nasılsın canım

kansızlık için pekmeze ve çekirdekli kuru üzüme başla hemen....ben fena değilim canım,serumlara devam.....seninde sonuçların temiz çıkar inş.......
büşra sen iki kere mi iğne oluyordun bu arada??

Kızlar merhaba.... Bayadır ortalıklarda yokum gibi ama ara ara girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum istirahatliyim ve bu süreyi gerçek manada dinlenerek geçirmeye gayret ediyorum... Çok şükür sorun yok iyiyiz ikimizde... İnşallah herkes iyidir... Hepinizi Allaha emanet ediyorum.

bizde seni dadluuun si< olunda gerisi önemli değilll

slm kızlar herkesin iyi olmasına çok seviniyorum.inş.diğer isteyenlerinde hamiş haberlerini alırız biran evvel
biziyiyiz çok şükür.artık dışarı çıkabilicez inş.o kadar zor günler geçtiki bugünlere ne kadar şükretsem azdır.rabbim herkese kolaylıklar versin.

slm kızlar nasılsınız malum ben tatildeyim ancak size birşey anlatayım da kaderimizin değişmediğini görün dedim :) benim vücut herşeye tepki verdiği için sıcağa da tepki verdi malum ve alerji oldum güneşe saat 10 ile 4 arası dışarı çıkmam kesinlikle yasak ve 2 gündür acile gidip iğne oluyorum :) sanırım bizim kaderimiz vücudumuza giren iğneler ilk gün 2 iğne 2. gün bir iğne oldum gidip acilde bugün de korkumdan klimanın altından çıkamıyorum ki diğer günlerde gölgeden çıkmamama rağmen alerji oldum

nuray_dyn aminnn canım inşaalaaaahhh hep güzel haberler alırız :)) sende durum nasıl iyisin di mi?
sağol canım çok iyi oldu bu tatil ama çoooooooooook sıcak -tatlicadiarzu-

aslıhan maşallah canım ne güzel bir doğum rabbim bizlere de böyle doğum yaşatsın inş.

feryad'cım geçmiş olsunn..dikkat et bu defada klimanın altında hasta olma onun sonuda iğne :)))

feryad geçmiş olsun canım, benimde güneşe alerjim vardır o yüzden pek bronzlaşamam ben hep şemsiye altında güneşlenirim, daha doğrusu gölgelenirim, ancak akşamüstü 5 ten sonra çıkarım güneşe,daha öncesinden acı tecrubelerim olduğu için artık dikkat ediyorum, benim de vücudum su topluyor güneşte, aynı kaynar su dökülmüş gibi

yinede sen dikkat et kendine,daha çok çalışman lazım unutma sempatiksalakcinni.moralini de hiçbişeyin bozmasına izin verme.

bak şimdi birden kafama takıldı , acaba bizim gibi pıhtılaşma sorunu olanların bünyesi daha mı hassas oluyor da herşeye hemen tepki veriiyor??

geçmiş olsun canım,için rahat etsin istiyorsan doktorunla görüş bence.

kasık ağrısı bende de oluyor ama tek taraflı değil, her iki tarafta da ve özellikle oturup kalkarken falan sancı , batma şeklinde oluyor, bir anlık birşey, dr um rahim genilediği için olabilir demişti. o yüzden ben pek önemsemiyorum, inşallah öyledir .

kendine iyi bak,bol bol dinlen,zaten başka seçeneğimiz yok, biliyorsun bende aynı durumdayım, karpuz gibi yata yata büyüyecem galiba :)ama bebekten önce ben büyüyeceğim bu gidişle :))işte arasıra girip buraya bakınıyorum, sizlerden haber almak iyi geliyor,ama yatarak hamilelik çok zor geçiyor, saatler bile uzun geliyor.

pıhtılaşma değerinin iyi olması en önemlisi, kansızlığın için de gerekirse drun zaten kan ilacı verir, çok düşük değilse de doğal yoldan takviye edersin.enfeksiyon testin de temiz çıkar umarım.kendine iyi bak.

feryadcım geçmiş olsun ama yılın en sıcak zamanında tatile çıktın sende canım artık güneş dostumuz değil düşmanımız oldu biliyorsun ama pıhtılaşmadan dolayı etkilendiğini sanmıyorum normalde bu sıcaklar kime olsa çarpar allah korusun o yüzden biraz ortalık serinleyene kadar kimse bir yere çıkmasın tavsiye ederim

feryad'cım geçmiş olsunn..dikkat et bu defada klimanın altında hasta olma onun sonuda iğne :)))
kaydirigubbakcemile3 oda bizim dostumuz oldu canım ne yapalım iyiki varmış diyorum bazen her derde derman
canım bende gölgeden çıkmıyorum ama olan oldu işte neyse olsun herşeye rağmen herşeyden uzak olmak çoooooooooooook güzel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
sağol canım haklısın ha ogün ha bu gün ha gelen giden yok eşimin izni diye bekleye bekleye bu zamanı buldu tatil biraz zamansız oldu aslında ramazan bir yandan da ama olsun
iğnelerime rağmen de mutluyum ben eşimle gecikmiş balayımız bu bizim varsın sat 5 i 6 yı bulsun benim gezmelerdelikafaduldenhihoyyyt

canım geçmiş olsun ama bu sıcaklarda herkesin vücudu aynı tepkiyi verir bence,bunu kendi vücuduna bağlama hemen....akşamüstü çık ve tatilin tadını çıkar......biz de balayında Didim'deydik........

selam arkadaslar cümleten nasılsınız umarım iyisinizdir.

feryad gecmiş olsun canım sen yinede dikkat et ve tatilin balayının tadını çıkar bir dahakine üçünüz çıkarsınız inş.

büşra sanada geçmiş olsun sıcaklarla ne yapıyon?

asigül bu korkular bizi yiyip bitirecek demi? allahım bu günümüzü aratmasın.

dnden kokteyllerle aran nasıl canım ne kadarlık oldun şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…