ayyyy hadi inşallahh canımm :)) off ya olana kadar oldu olmadı paniği, olduktan sonra iyi mi kötü mü paniği Allah'ım hepimizin kucağını doldursun hayırlısıyla, hayırlı evlatlarla.
amin canım amin........ben inanıyorum bu topicte herkes bebek sahibi olacak,er ya da geç,önemli olan hayırlı zamanda gelmesi ve sonuca ulaşabilmemiz.....bu dünyada epeyce sınanıyoruz,demek ki Allah'ın çok sevdiği kullarıyız,dermansız dert vermesin Rabbim,halimize çok şükür........
büşra nerelerdesin??nasılsın??doktora gittin mi yakın zamanda??
Gittim kuzu ama tahliller için muayane için deil
biraz kansızlık çıktı ama pıhtılaşma değerlerim çok iyi çıktı
birde idrar testi istedi doktorum
enfeksiyon varmı diye bu haftalarda en korktuğumuz enfeksiyon dedi
onun sonucunu alamadık sistemelrinde sorun varmış
haftayada onun sonucunu alcam inşallah oda temiz çıkar
sen nasılsın canım
kansızlık için pekmeze ve çekirdekli kuru üzüme başla hemen....ben fena değilim canım,serumlara devam.....seninde sonuçların temiz çıkar inş.......
büşra sen iki kere mi iğne oluyordun bu arada??
bizde seni dadluuun si< olunda gerisi önemli değilllkızlar merhaba.... Bayadır ortalıklarda yokum gibi ama ara ara girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum istirahatliyim ve bu süreyi gerçek manada dinlenerek geçirmeye gayret ediyorum... çok şükür sorun yok iyiyiz ikimizde... Inşallah herkes iyidir... Hepinizi allaha emanet ediyorum.
sağol canım çok iyi oldu bu tatil ama çoooooooooook sıcak -tatlicadiarzu-nuray_dyn aminnn canım inşaalaaaahhh hep güzel haberler alırız :)) sende durum nasıl iyisin di mi?
Merhaba;
Kızlar fırsat bulmuşken hem sorularınızı cevaplayayım hemde doğum hikayemi anlatayım.
Bu arada tebrik eden herkese çok çok teşekkür ed,yorum darısı sizlerin başına olsun inşallah.
Oğlum 8,5 ay boyunca ters durmuştu yüksek ihtimalle sezeryan olacaktı fakat çok şükür 8,5 ayın sonunda olması gereken pozisyona döndü ve dr um günde 1 saat yürüyüş önerdi. 02.08.2010 akşamı 1 saat yrüyüşümü yaptım eve geldim tuvalete girdim nişanım geldi. Fakat ne suyum geldi ne de sancım oldu ben yürüyüşe bağladım açıkçası. Ertesi sabah kalktım duşumu aldım dualarımı ettim,kuaförümü aradım randevu aldım. Dr kontrolü için hazırlık yapmam gerekiyordu. Gittim hazırlığım yapıldı,saçımı boyattım( dr 12. haftadan sonra boyatabilirsin demişti ama ben beklemiştim artık doğum olurda fotolarda beyazlarım gözükmesin diye boyattım kadınlık işte :) ) Bir güzelde ördürdüm.Ben çok rahatım çünkü halen sancım falan yok. Kuaförden çıktım dr yi aradım hemen gel dedi.Dr nin kliniği ile kuaför arası 20 dk lık bir yol,ben yürüyerek gittim.
Daha dr nin odasına girer girmez ,senin sancıların başlamıi dedi. çünkü dışardan karnımın kasılması belli oluyormuş. Ultrasonda baktı bebek sakin,alttan muayene etti kanama başlamış.Nst ye çıkardı bebişin kalp atışlarını ve benim sancı aralıklarımı birde sancı şiddetimi ölçmek için. Sancılarımın yüksek şiddette olduğu ve aynı aralıklarla geldiği ortaya çıktı. hemen doğum geceliğini giydirdiler. Sancı arttırıcı ve doğumu hızlandırı ilaçlar serumla verilmeye başlandı.Açıklık 2,5 cm i bulduğunda epidural anestezi için odaya aldışar. Kızlar hç korkulacak birşey yok bizler zaten hergün iğne oluyorz. Elimizin üzerinden açılan damar yolu inanın daha acı verici ,ben hiç hissetmedim diyebilirim.Sonra bol bol yürüyüş yaptırdılar bebek doğum kanalına girsin diye. Sabah ezanıyla 04.30 da doğumhaneye girdim 04.40 da yani 10 dk sonra bebeğim doğmuştu. Dr size nasıl kınacağınızı ve ne zaman ıkınacağınızı söylüyor zaten.Benim şansıma anestezi dr side,doğum dr side müthiş insanlardı.Sıfır sancı max. konforla doğum yaptım.Hani derlerya böyleyse 10 doğum yaparım ben diye aynen öyle oldu ben artık doğumdan hiç korkmuyorum sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. Aynı gün 16:00 da klinikten ayrıldık eve geldik. Süperdi darısı sizlerin başına inşallah.
Ayrıca sütünüz ilk 3 gün gelmeyecek yada çok az gelecek panik olmayın evet bebişinin doymadığı için çok ağlayacak ama hemen mamaya yada yalancı memeye başvurmayın.Bir su bardağı suya 1 tatlı kaşığı toz maya dökün ve için.oğluşum uyandı byee.
oh be Feryad ben tatile gitsem bu kadar sevinirdim ancak....
slm kızlar nasılsınız malum ben tatildeyim ancak size birşey anlatayım da kaderimizin değişmediğini görün dedim :) benim vücut herşeye tepki verdiği için sıcağa da tepki verdi malum ve alerji oldum güneşe saat 10 ile 4 arası dışarı çıkmam kesinlikle yasak ve 2 gündür acile gidip iğne oluyorum :) sanırım bizim kaderimiz vücudumuza giren iğneler ilk gün 2 iğne 2. gün bir iğne oldum gidip acilde bugün de korkumdan klimanın altından çıkamıyorum ki diğer günlerde gölgeden çıkmamama rağmen alerji oldum
geçmiş olsun canım,için rahat etsin istiyorsan doktorunla görüş bence.arkadaşlar 1 haftadır sol kasığım yumurtalık bölgesidokunduğum zaman hapşurduğum zaman ağrıyo üşütmüş olabilirmiyim çorapsız zıbınsız gezmiyorum üşütürüm diye ama neden olabilir sizce
Kızlar merhaba.... Bayadır ortalıklarda yokum gibi ama ara ara girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum istirahatliyim ve bu süreyi gerçek manada dinlenerek geçirmeye gayret ediyorum... Çok şükür sorun yok iyiyiz ikimizde... İnşallah herkes iyidir... Hepinizi Allaha emanet ediyorum.
Gittim kuzu ama tahliller için muayane için deil
biraz kansızlık çıktı ama pıhtılaşma değerlerim çok iyi çıktı
birde idrar testi istedi doktorum
enfeksiyon varmı diye bu haftalarda en korktuğumuz enfeksiyon dedi
onun sonucunu alamadık sistemelrinde sorun varmış
haftayada onun sonucunu alcam inşallah oda temiz çıkar
sen nasılsın canım
kaydirigubbakcemile3 oda bizim dostumuz oldu canım ne yapalım iyiki varmış diyorum bazen her derde dermanferyad'cım geçmiş olsunn..dikkat et bu defada klimanın altında hasta olma onun sonuda iğne :)))
canım bende gölgeden çıkmıyorum ama olan oldu işte neyse olsun herşeye rağmen herşeyden uzak olmak çoooooooooooook güzel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2feryad geçmiş olsun canım, benimde güneşe alerjim vardır o yüzden pek bronzlaşamam ben hep şemsiye altında güneşlenirim, daha doğrusu gölgelenirim, ancak akşamüstü 5 ten sonra çıkarım güneşe,daha öncesinden acı tecrubelerim olduğu için artık dikkat ediyorum, benim de vücudum su topluyor güneşte, aynı kaynar su dökülmüş gibi
yinede sen dikkat et kendine,daha çok çalışman lazım unutma sempatiksalakcinni.moralini de hiçbişeyin bozmasına izin verme.
sağol canım haklısın ha ogün ha bu gün ha gelen giden yok eşimin izni diye bekleye bekleye bu zamanı buldu tatil biraz zamansız oldu aslında ramazan bir yandan da ama olsunferyadcım geçmiş olsun ama yılın en sıcak zamanında tatile çıktın sende canım artık güneş dostumuz değil düşmanımız oldu biliyorsun ama pıhtılaşmadan dolayı etkilendiğini sanmıyorum normalde bu sıcaklar kime olsa çarpar allah korusun o yüzden biraz ortalık serinleyene kadar kimse bir yere çıkmasın tavsiye ederim
slm kızlar nasılsınız malum ben tatildeyim ancak size birşey anlatayım da kaderimizin değişmediğini görün dedim :) benim vücut herşeye tepki verdiği için sıcağa da tepki verdi malum ve alerji oldum güneşe saat 10 ile 4 arası dışarı çıkmam kesinlikle yasak ve 2 gündür acile gidip iğne oluyorum :) sanırım bizim kaderimiz vücudumuza giren iğneler ilk gün 2 iğne 2. gün bir iğne oldum gidip acilde bugün de korkumdan klimanın altından çıkamıyorum ki diğer günlerde gölgeden çıkmamama rağmen alerji oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?