canım geçmiş olsun ama bu sıcaklarda herkesin vücudu aynı tepkiyi verir bence,bunu kendi vücuduna bağlama hemen....akşamüstü çık ve tatilin tadını çıkar......biz de balayında Didim'deydik........
slm bayanlar nasılsınız ben çok iyiim 15gün önece doğum yaptım sezaryanla iyiim şimdi çok şükür kızım yanımda çok iyi allahım herkese nasip etsin çok güsel bi duygu nete gremıyorum pek kendinize ii bakın
allah analı babalı büyütsün.slm bayanlar nasılsınız ben çok iyiim 15gün önece doğum yaptım sezaryanla iyiim şimdi çok şükür kızım yanımda çok iyi allahım herkese nasip etsin çok güsel bi duygu nete gremıyorum pek kendinize ii bakın
ne güzel yazmışsın.bize de amin demek düşer.yaa valla doğum haberlerini alınca heyecanlanıyorum ne güzel, inşallah bizlerde yaşarız o mutlu günleri.....
Allahım ne olur şu mübarek günlerde, Peygamber efendimiz hürmetine, hamilelik bekleyen arkadaşşlarıma, bu ayda hamilelik nasip et, hamile arkadaşlarım kolay hamilelik ve doğum, doğum yapmış arkadaşlarıma bebişeri ve sevdikleri ile sağlıklı mutlu ömürler ver amin....
slm bayanlar nasılsınız ben çok iyiim 15gün önece doğum yaptım sezaryanla iyiim şimdi çok şükür kızım yanımda çok iyi allahım herkese nasip etsin çok güsel bi duygu nete gremıyorum pek kendinize ii bakın
senağlama slm kızlar lütfen bana moral verin..şaştım kaldım...iki önce 4. düşüğümü yaptım..kontrole gitmiştim kalp atımı yok dedi. 10 haftalık olması gerekirken 8.5 haftalıkken kalbi durmuş..kanımda pıhtılaşma var bu yüzden bu gebeliğimde clexane0.4 iğne kullndım ama sonuç vermedi.doktor olur böle her tedavi sonuç verecek diye birşey yok dedi. bir sonrakine 2x kullanacksın dedi..:çok üzgünüm: kürtajla aldılar bebğimi..bnm gibi olanlar var mı. iğne kullanıpta yine böle olanlar ama sonra yavrularına kavuşanlar var mı.?? varsa lütfen beni rahatlatın..
senağlama slm kızlar lütfen bana moral verin..şaştım kaldım...iki önce 4. düşüğümü yaptım..kontrole gitmiştim kalp atımı yok dedi. 10 haftalık olması gerekirken 8.5 haftalıkken kalbi durmuş..kanımda pıhtılaşma var bu yüzden bu gebeliğimde clexane0.4 iğne kullndım ama sonuç vermedi.doktor olur böle her tedavi sonuç verecek diye birşey yok dedi. bir sonrakine 2x kullanacksın dedi..:çok üzgünüm: kürtajla aldılar bebğimi..bnm gibi olanlar var mı. iğne kullanıpta yine böle olanlar ama sonra yavrularına kavuşanlar var mı.?? varsa lütfen beni rahatlatın..
denden canımcım nasılsın inşallah biraz daha iyisindir, Rabbim sevabını bol versin, benim annemde senin gibi kafayı kaldıramazmış bulantıdan( bende beterdim ya da senin kadar olmadı) sabahları ilk iş yatağının yanına hazır ettiği kahveden içmek olurmuş, eğer hiç kafayı kaldıramazsa bir tatlı kaşığı toz kahveyi biraz şekerle karıştırır suyla yutarmış onu bende yaptım mide bulantısına iyi geliyor bir dene istersen.
öncelikle çok geçmiş olsun,umarım bu yaşadığın son acı olur........genelde erken gebelik kayıplarına pıhtılaşma değilde kromozom anomalisinin sebep olduğunu söylüyor bütün doktorlar.......bende clexan 0,4 kullanırken 20.haftada bebeğimi kaybetmiştim Şubat ayında........
doktorum iğnenin de kesin çözüm olamayacağını,bu tarz vakalarında %1 de olsa görülebildiğini söylemişti.......biliyorum her kayıp acı verici ama en azından yolun başında olması inan daha iyi,ilerleyen haftalarda çok çok daha zor..........bir an önce ruhen ve bedenen kendini toparlamaya çalış lütfen........ben tekrar hamileyim ve bu sefer İnnohep 0,45 kullanıyorum,İnnohep'in başarı oranının daha yüksek olduğunu söyledi doktorum......ama topicte clexan kullanan ve kullanarak bebeğine kavuşan pek çok arkadaşımız var.........aslında işin özü yaradan ne zaman izin verirse o zaman oluyor......iğne,doktor hepsi bahane.......tekrar geçmiş olsun.....bir an önce eski sağlığına ve umutlarına kavuşmanı diliyorum......sevgiler....
canım öncelikle geçmiş olsun Allah şu mübarek günler hürmetine bir daha yaşatmasın, benim senin gibi oldu, benim iğne kullanmamıştım o zaman teşhis konmamıştı ama iğneye rağmen bu tür kayıplar oluyor (Allah korusun cümlemizi) hep söylüyorum benim doktorum bizim hastalığımızda iğne kesin çözüm değil der hep, hiçbir tedavisiz bebekleri olanlarda var iğneye rağmen düşük yapanlarda, şöyle düşün ki ilk haftalarda gerçekleşen düşükler anomalili düşükler olabilir, sağlıklı olması bebişin daha önemli yani canım. Çok zor bir durum ama Allahtan geldi sabırlar diliyorum, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebişine kavuşursun.
Bizim rahatsızlığımızda birazda stres çok önemli hem hamile kalmada hemde hamilelik sürecinde, ha bu arada bazı doktorlar iğne bile vermiyorlar,asprinle devam edenler bile var, meaklanma inan ve Allaha güven duaların kabul olduğu şu zamanlarda bol dua et canım.
eeeeee bunca zamandır neden söylemedinnnnn...........hemen deniycem........benim ikindi vaktinde başlıyor,sabahları iyiydim ama bu hafta 2 gün sabahta kötüydüm,anlamadım gitti.....geceleri midem hem ağrıyor hem bulanıyor,uykuya dalana kadar ölecekmişim gibi geliyor,Allaha şükrediyorum ama, başka sıkıntı vermesin,geçer inş. diye umut ediyorum,14.haftada geçer diyor doktorlarım ama bekleyip görücez,olmadı kokteyllere devam....sen nasılsın.....nasıl gidiyor....
evet öyleymiş.. iğne kesin çözüm değilmiş..senağlama çok hevesliydim bu sefer ama olmadı.. yine hayallerimiz suya düştü..:1no2: iki ay sonra terar deneyecez bebiş inşallah hemen kalırım..ve bu sefer bni bırakmaz inşallah..rabbim bize bağışlar..ilgine teşekkür ederim asigül.allah razı olsun:Saruboceq:
Allahım emeğini yağlı etsin inan sen meraklanma gelir o göbişe.... iki ay erken değil mi canım biliyorum sabırsızlanıyor insan ama vücudun dinlenmesi lazım bence
doktorum iki ay sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi...iki ay yeterli sanırım rahimin kendini toparlaması için.kaldım kalasıya üç ay olur zaten o...inşa:Saruboceq::Saruboceq:llah anne olmak isteyen herkes en kısa zamanda olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?