nihayet canım izin işini, halletmenize sevindim, iyi tatiller keyfini çıkar, aşkını tazele :))kaynanan bozulursa bozulsun, sen kendini düşün,ayarı kaçarsa gelince yaptırırsınız bir ayarsempatiksalakcinni:) izin aldı geldi kuzum bende valiz hazırlaycam şimi hazır bu yaz ev ilk defa boşalmışken kaçayım :) bu arada kaynanam anladığım kadarıyla bozuluyo bizim tatile aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok sevindim,darısı bizlere.oğluşunu sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri de bize böyle bildireceksin inşallahhihoyyytgnd arkadaşlar.bebeğimin cinsiyeti belli oldu.oğlumuz olacakmış allah izin verirse.3 lü testte de 1 sorun yok.18+3 olduk bugün.öpüyorum hepinizi
herkese merhaba güzeller, anneler, anne adayları ve anne adya adayları.ne güzel kaç gündür hep güzel haberler geliyor, umarım bu güzel haberlerin devamıda güzel olur.
nihayet canım izin işini, halletmenize sevindim, iyi tatiller keyfini çıkar, aşkını tazele :))kaynanan bozulursa bozulsun, sen kendini düşün,ayarı kaçarsa gelince yaptırırsınız bir ayarsempatiksalakcinni
çok sevindim,darısı bizlere.oğluşunu sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri de bize böyle bildireceksin inşallahhihoyyyt
Merhaba arkadaşlar, herkes iyi gördüğüm kadarıyla, bizde iyiyiz dün doktor kontrolümüz vardı her şey yolunda çok şükür, allahım bu mübarek ayda herkesin dualarını kabul etsin, annelik duygusunu bende dahil isteyen herkese yaşatsın.
Doktor, kansızlık için kan ilacı başladı, kuru üzüm, üzüm pekmezi,ceviz fındık ve kırmızı ete ağırlık vermemi istedi, kramplar içinde yürüyüş önerdi, bizde durumlar böyle, kendinize iyi bakın,selamlar ve sevgiler..
gnd arkadaşlar.bebeğimin cinsiyeti belli oldu.oğlumuz olacakmış allah izin verirse.3 lü testte de 1 sorun yok.18+3 olduk bugün.öpüyorum hepinizi
Merhaba;
Kızlar fırsat bulmuşken hem sorularınızı cevaplayayım hemde doğum hikayemi anlatayım.
Bu arada tebrik eden herkese çok çok teşekkür ed,yorum darısı sizlerin başına olsun inşallah.
Oğlum 8,5 ay boyunca ters durmuştu yüksek ihtimalle sezeryan olacaktı fakat çok şükür 8,5 ayın sonunda olması gereken pozisyona döndü ve dr um günde 1 saat yürüyüş önerdi. 02.08.2010 akşamı 1 saat yrüyüşümü yaptım eve geldim tuvalete girdim nişanım geldi. Fakat ne suyum geldi ne de sancım oldu ben yürüyüşe bağladım açıkçası. Ertesi sabah kalktım duşumu aldım dualarımı ettim,kuaförümü aradım randevu aldım. Dr kontrolü için hazırlık yapmam gerekiyordu. Gittim hazırlığım yapıldı,saçımı boyattım( dr 12. haftadan sonra boyatabilirsin demişti ama ben beklemiştim artık doğum olurda fotolarda beyazlarım gözükmesin diye boyattım kadınlık işte :) ) Bir güzelde ördürdüm.Ben çok rahatım çünkü halen sancım falan yok. Kuaförden çıktım dr yi aradım hemen gel dedi.Dr nin kliniği ile kuaför arası 20 dk lık bir yol,ben yürüyerek gittim.
Daha dr nin odasına girer girmez ,senin sancıların başlamıi dedi. çünkü dışardan karnımın kasılması belli oluyormuş. Ultrasonda baktı bebek sakin,alttan muayene etti kanama başlamış.Nst ye çıkardı bebişin kalp atışlarını ve benim sancı aralıklarımı birde sancı şiddetimi ölçmek için. Sancılarımın yüksek şiddette olduğu ve aynı aralıklarla geldiği ortaya çıktı. hemen doğum geceliğini giydirdiler. Sancı arttırıcı ve doğumu hızlandırı ilaçlar serumla verilmeye başlandı.Açıklık 2,5 cm i bulduğunda epidural anestezi için odaya aldışar. Kızlar hç korkulacak birşey yok bizler zaten hergün iğne oluyorz. Elimizin üzerinden açılan damar yolu inanın daha acı verici ,ben hiç hissetmedim diyebilirim.Sonra bol bol yürüyüş yaptırdılar bebek doğum kanalına girsin diye. Sabah ezanıyla 04.30 da doğumhaneye girdim 04.40 da yani 10 dk sonra bebeğim doğmuştu. Dr size nasıl kınacağınızı ve ne zaman ıkınacağınızı söylüyor zaten.Benim şansıma anestezi dr side,doğum dr side müthiş insanlardı.Sıfır sancı max. konforla doğum yaptım.Hani derlerya böyleyse 10 doğum yaparım ben diye aynen öyle oldu ben artık doğumdan hiç korkmuyorum sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. Aynı gün 16:00 da klinikten ayrıldık eve geldik. Süperdi darısı sizlerin başına inşallah.
Ayrıca sütünüz ilk 3 gün gelmeyecek yada çok az gelecek panik olmayın evet bebişinin doymadığı için çok ağlayacak ama hemen mamaya yada yalancı memeye başvurmayın.Bir su bardağı suya 1 tatlı kaşığı toz maya dökün ve için.oğluşum uyandı byee.
kızlar nasılsınız şöyle iyi haberler var inş.
dün bende iğnem bittiği için ana sağlığa gittim yazdırdım, bebişi göremedim ama doktor baktı iyi kalbi atıyor, suyu, kilosu yerinde dolu dolu 5,5 aylıksın dedi allahım hepimize şu mübarek günde kola hamlelik kolay doğumlar nasip etsin inş.
Merhaba;
Kızlar fırsat bulmuşken hem sorularınızı cevaplayayım hemde doğum hikayemi anlatayım.
Bu arada tebrik eden herkese çok çok teşekkür ed,yorum darısı sizlerin başına olsun inşallah.
Oğlum 8,5 ay boyunca ters durmuştu yüksek ihtimalle sezeryan olacaktı fakat çok şükür 8,5 ayın sonunda olması gereken pozisyona döndü ve dr um günde 1 saat yürüyüş önerdi. 02.08.2010 akşamı 1 saat yrüyüşümü yaptım eve geldim tuvalete girdim nişanım geldi. Fakat ne suyum geldi ne de sancım oldu ben yürüyüşe bağladım açıkçası. Ertesi sabah kalktım duşumu aldım dualarımı ettim,kuaförümü aradım randevu aldım. Dr kontrolü için hazırlık yapmam gerekiyordu. Gittim hazırlığım yapıldı,saçımı boyattım( dr 12. haftadan sonra boyatabilirsin demişti ama ben beklemiştim artık doğum olurda fotolarda beyazlarım gözükmesin diye boyattım kadınlık işte :) ) Bir güzelde ördürdüm.Ben çok rahatım çünkü halen sancım falan yok. Kuaförden çıktım dr yi aradım hemen gel dedi.Dr nin kliniği ile kuaför arası 20 dk lık bir yol,ben yürüyerek gittim.
Daha dr nin odasına girer girmez ,senin sancıların başlamıi dedi. çünkü dışardan karnımın kasılması belli oluyormuş. Ultrasonda baktı bebek sakin,alttan muayene etti kanama başlamış.Nst ye çıkardı bebişin kalp atışlarını ve benim sancı aralıklarımı birde sancı şiddetimi ölçmek için. Sancılarımın yüksek şiddette olduğu ve aynı aralıklarla geldiği ortaya çıktı. hemen doğum geceliğini giydirdiler. Sancı arttırıcı ve doğumu hızlandırı ilaçlar serumla verilmeye başlandı.Açıklık 2,5 cm i bulduğunda epidural anestezi için odaya aldışar. Kızlar hç korkulacak birşey yok bizler zaten hergün iğne oluyorz. Elimizin üzerinden açılan damar yolu inanın daha acı verici ,ben hiç hissetmedim diyebilirim.Sonra bol bol yürüyüş yaptırdılar bebek doğum kanalına girsin diye. Sabah ezanıyla 04.30 da doğumhaneye girdim 04.40 da yani 10 dk sonra bebeğim doğmuştu. Dr size nasıl kınacağınızı ve ne zaman ıkınacağınızı söylüyor zaten.Benim şansıma anestezi dr side,doğum dr side müthiş insanlardı.Sıfır sancı max. konforla doğum yaptım.Hani derlerya böyleyse 10 doğum yaparım ben diye aynen öyle oldu ben artık doğumdan hiç korkmuyorum sizlerede şiddetle tavsiye ediyorum. Aynı gün 16:00 da klinikten ayrıldık eve geldik. Süperdi darısı sizlerin başına inşallah.
Ayrıca sütünüz ilk 3 gün gelmeyecek yada çok az gelecek panik olmayın evet bebişinin doymadığı için çok ağlayacak ama hemen mamaya yada yalancı memeye başvurmayın.Bir su bardağı suya 1 tatlı kaşığı toz maya dökün ve için.oğluşum uyandı byee.
merhabalar kıslar nasılsınız.kaç gündür yazmıyorum ama hergün okuyorum sizi bağımlılık yaptı:smiley-cool:sizden iyi haberler okuyunca seviniyorum. iyi sabahlar limonlucay bir tek sen varsın galiba nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?