Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selam kızlar bir doğum haberi aldım mutlu oldum ama birde düşük haberi aldım mutsuz oldum diğerleri gördüğüm kadarıyla benim gibi rutinde devam ediyor hayatları
havalar biraz serinledi gözüm açıldı evde oturmaktan iyice kilo alıcam valla allahım şu sayılı günlerimiz bir geçsede kavuşsak artık bebelerimize allah hamilelerin yardımcısı olsun hamile olmayanlarada vaktinde zamanında hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

geçmiş olsun tsma neden oldu ki? benimde hafif hafiif uçukluyor anlamadım bende niye, 20 bardak su içiyorum ama hala dudaklarım çatlak, sıcaklardan içimizin hararetinden mi ne? geçmiş olsun canım iyi bak kendine...

sağol canım...bir sıcak bir klimalı iş yeri üşüttüm galiba...sen nasılsın...iyi gidiyor hamilelik okuyorum şen şakrak yazılarını....allah keyfini artırsın canım...

iyiki bu sayfaya üye olmuşum.. inanın rahatlatıyorsunuz beni..allah razı olsun..:Saruboceq: biraz olsun kendime geldim. ne güzel bişeymiş burası..kimse bnmle ilgilenmez sanıyodum ama çok duyarlı insanlarmışsınız...opuyorumnanaktan sorunlarımızı paylaşalım çözüm bulalım birbirimize yardımcı olalım...kaydirigubbakcemile5

şuanda hemen gebelik düşünüyo musun.. yoksa bekleyecek misin biraz daha .. peki gebe kalırsan bu sefer ki tedavi yöntemin ne olacak..dr un ne dedi sana..??????? biraz fazla soru sordum ama merak ediyorum..bilmiyorumkismile

hayırlı olsun elif_fidan sağlıkla, mutlulukla büyüsün kızın Allah sana ve eşine bağışlasın...

canım öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmak nasip etsin.Senin mutasyonların neler hem homozigot hem heterozigot mu var ben de de her ikisinden var dr hamile kalınca iki kez iğne olacağımı söyledi iki düşüğüm var üçüncüyü bekliyoruz tavsiye edilen doz da sabah akşam 0,3lük doz önceki düşüklerim de hiç iğne kullanmadım ilk defa kullanacağım.doktorun dozu önceden doğru bi şekilde ayarlaması çok önemli tavsiyem bu konuda tecrübeli bir doktora gitmen.

alyans2 çok geçmiş olsun Allah bir daha aynı acıları yaşatmasın..

bende tromboemboli riski diye bir sonuç.yani pıhtılaşma anlayacağın.ben clexane 0.4 lükten günde iki kez kullanacakmışım...bir kez kullanınca işe yaramadı..bebeği genetiğe yolladık.. doktor belkide bunun sebebi pıhtılaşma değildir bilemeyiz dedi..1.5 ay sonra çıkacakmış sonuç.bekliyoruz bakalım..bnm doktorum da tecrübeli bi doktor.. zaten kaçıncı doktorum..en son bunda karar kıldık..bakalım şifa Allahtan..kulları ise sadece vesile.inşallah Rabbim sana da bu acıyı bir daha göstermez..meleğii en kısa zaman da kucağına alırsın..:ecrin_bebek:

saol canım benim iyiyim şükür bir problem yok şimdilik oğluşum iyi büyüyor teyzesi hatta şu an rahat vermiyor yazayım minik yaramazım. bugün iş yerine gittim çalıştım biraz sanırım sıkıldı şimdi kımıl kımıl. sen nasılsın canım herşey yolundadır umarım.

kızlar herkese selam benden cok uzun zamandır gıremıyorum aksılıkler pesımızı bırakmıyor bılıyorsunuz oglum baran dogustan bobrek sorunumuz oldu tam onu atlattık derken ıdrar yolu enfeksıyonu oldu tam onu atlattık derken bogmaca oldu evet sasırmayın bogmaca oldu doktorlar bıle sasırdı bogmaca bıten bı hastalık dedıler ama oda bızı buldu bu hafta yada önümüzdekı hafta oglum sünnet oluyor idrar yolu enfeksiyonu yüzünden bunada şükür allah dermansız dert vermesin sizler nasılsınız hamılelerimizi gördüm cok sevındım allah hepınızın gonlünüze göre versin dinamıs canım denızı benım yerıme op olurmu kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun kendınıze ıyı bakın hepınızı opuyorum

teşekkür ederim güzincim sakıncası yoksa arkadaşın iğne tedavisi ilemi kavuştu bebeğine birde mutasyonu ve iğne dozu hakkında bilgin varmı canım

herkese merhabalar..
bu sayfaya ilk bugün ulaştım..çünkü çok yakın bir arkadaşımda kan pıhtılaşma sorunu var.ayrıca birde haşimato rahatsızlığı var..tam 3 bebeğini kaybetti..biri düştü diğeri ikizdi ve kalp atışları durdu..sonra yapılan tahliller sonucu kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını öğrendi.şuan tekrar hamile 3 aylık oldu çok şükür..dinlenmesi gerektiğini söylemiş doktor..her gün karnına iğnede yapıyor.ikili test sonucu temiz çıkmış fakat riskli gebelik olduğu için amniyosentez yapmamız lazım demiş doktor..ikili testi temiz ve üçlü testi daha yapılmamışken neden amniyosentez istedi diye çok üzülüyor arkadaşım..sayfaların tamamını okumak mümkün değil hepsine bakamadım bu yüzden sizden bilgi almak istedim..gördüğüm kadarıyla kan pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşlarımızdan bebeklerine sağlıkla kavuşanlar var çok şükür..Allah herkesin bebeğine sağlık versin..ve inşallah tüm bekleyenleri de hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun..arkadaşım beni sabah ağlayarak arayınca çok etkilendim üzüldüm ve bugün hep bu konuyu araştırdım..aranızda ikili testi temiz çıkıpta amniyosentez yaptıran var mı?buna gerek var mı..ben üçlü testi beklemesini söyledim ama siz ne dersiniz ne olur arkadaşlar bu konuda bilgi rica ediyorum..bu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin Allah ım..

merhaba canım geçmiş olsun arkadaşına ikili testi temiz çıktı ise amniyosentes yaptırmasına lüzum yok onu kendisi karar verir her kan pıhtılaşması olana amniyosentez yapılmıyor dru sanırım para avcısı yada arkadaşını pimpirik gördüyse ne kadar parasını alsam kar diyordur istemiyorsa yaptırmasın 20. hafatalrda 2. düzey ultrasona girer ve bebeğin iç organlarına herşeyine bakılır üzülüpte bebişinide üzmesin yalnız arkadaşının yaşı 35 üzeri ise dru amniyoyu istemiş olabilir onu bilemem ama öylede olsa karar arkadaşının

bahar canım mrb iyi olmanıza sevindim hareketli olsunlar bizde aynıyız hele gece tam uykuya dalacakken kalktımı vay halime. doğum iznine ayrıldınmı?

essebe faktörlerini tam olarak hatırlamıyorum 3 düşükten sonra öğrendi bide onun yas 38 amniyo kordo sentez bayağı çekti ama sonu mutlu bitti.evet 08lik iğne ve aspirin kullandı.

sibel mrb arkadasının yası nasıl bilmiyorum ama eğer 35 altında ise bence gerek yok sonuyokun dediği gibi ikiş iyi çıktıysa 3lü yaptırır 2 düzey ultrasonada girdimi tamam amniyoda kolay birsey değil onunda riskleri var

bilgi için çok teşekkür ederim evet bende doktorunun ticari olarak amniyosentez istediğini düşünmüştüm çünkü arkadaşım 30 yaşında.2.düzey ultrason konusunu arkadaşımda söyledi riskli gebelikler kliniği varmış sanırım..tekrar teşekkür ederim hemen arıcam arkadaşımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…