geçmiş olsun tsma neden oldu ki? benimde hafif hafiif uçukluyor anlamadım bende niye, 20 bardak su içiyorum ama hala dudaklarım çatlak, sıcaklardan içimizin hararetinden mi ne? geçmiş olsun canım iyi bak kendine...
CANIM sabır acı meyvesi tatlıdır derler, sabredelim inş bebişlerimize kavuşalım. RAbbim dualarını kabul etsin, ya ben iğneden korkan kan aldırırken bayılan biriydim,doğduğumdan beri hastenedemn çıkmayan ben hala her ay gidip kan veririyorum çoğu zaman hasteneye gitmemek için hastalıkalrımı hep erteledim. Ama şimdi aslanlar gibi iğnemi kendim yapıyorum. BEbişler gelsinde ne yapalım katlanacağız.
canım çok geçmiş olsun rabbim bidahaki gebeliğinde sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 4.düşüğümü birbuçuk ay önce yaptım 04lük cleaxsan becozyme ve folic plus kullandım hep yatmama rağmen yinede kendiliğinden düştü.
bide proluton diye bi iğne kullandım düşük önleyici 3 günde 1 ama yine düştü.hakkımızda hayırlısı olsun umarım bizde biranönce hamile kalıp sağlıklı bi gebelik geçirip bebeklerimizi kucağımıza alırız
slm bayanlar nasılsınız ben çok iyiim 15gün önece doğum yaptım sezaryanla iyiim şimdi çok şükür kızım yanımda çok iyi allahım herkese nasip etsin çok güsel bi duygu nete gremıyorum pek kendinize ii bakın
senağlama slm kızlar lütfen bana moral verin..şaştım kaldım...iki önce 4. düşüğümü yaptım..kontrole gitmiştim kalp atımı yok dedi. 10 haftalık olması gerekirken 8.5 haftalıkken kalbi durmuş..kanımda pıhtılaşma var bu yüzden bu gebeliğimde clexane0.4 iğne kullndım ama sonuç vermedi.doktor olur böle her tedavi sonuç verecek diye birşey yok dedi. bir sonrakine 2x kullanacksın dedi..:çok üzgünüm: kürtajla aldılar bebğimi..bnm gibi olanlar var mı. iğne kullanıpta yine böle olanlar ama sonra yavrularına kavuşanlar var mı.?? varsa lütfen beni rahatlatın..
senağlama slm kızlar lütfen bana moral verin..şaştım kaldım...iki önce 4. düşüğümü yaptım..kontrole gitmiştim kalp atımı yok dedi. 10 haftalık olması gerekirken 8.5 haftalıkken kalbi durmuş..kanımda pıhtılaşma var bu yüzden bu gebeliğimde clexane0.4 iğne kullndım ama sonuç vermedi.doktor olur böle her tedavi sonuç verecek diye birşey yok dedi. bir sonrakine 2x kullanacksın dedi..:çok üzgünüm: kürtajla aldılar bebğimi..bnm gibi olanlar var mı. iğne kullanıpta yine böle olanlar ama sonra yavrularına kavuşanlar var mı.?? varsa lütfen beni rahatlatın..
canım öncelikle geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmak nasip etsin.Senin mutasyonların neler hem homozigot hem heterozigot mu var ben de de her ikisinden var dr hamile kalınca iki kez iğne olacağımı söyledi iki düşüğüm var üçüncüyü bekliyoruz tavsiye edilen doz da sabah akşam 0,3lük doz önceki düşüklerim de hiç iğne kullanmadım ilk defa kullanacağım.doktorun dozu önceden doğru bi şekilde ayarlaması çok önemli tavsiyem bu konuda tecrübeli bir doktora gitmen.
alyans2 çok geçmiş olsun Allah bir daha aynı acıları yaşatmasın..
günaydın arkadaslar...
asigül çok güzeldi arkadasım ... hafta yasındayım ha çok güzeldi.
essebe canım, benim arkadasımda senin gibiydi ikincide cıktı ve gecen cuma ikinciyi doğum yaptı çok tatlı bir oğlumuz var darısı senin ve isteyen herkese.
bahar nasılsın oğlun nasıl canım?
günaydın arkadaslar...
asigül çok güzeldi arkadasım ... hafta yasındayım ha çok güzeldi.
essebe canım, benim arkadasımda senin gibiydi ikincide cıktı ve gecen cuma ikinciyi doğum yaptı çok tatlı bir oğlumuz var darısı senin ve isteyen herkese.
bahar nasılsın oğlun nasıl canım?
herkese merhabalar..
bu sayfaya ilk bugün ulaştım..çünkü çok yakın bir arkadaşımda kan pıhtılaşma sorunu var.ayrıca birde haşimato rahatsızlığı var..tam 3 bebeğini kaybetti..biri düştü diğeri ikizdi ve kalp atışları durdu..sonra yapılan tahliller sonucu kan pıhtılaşmasından kaynaklandığını öğrendi.şuan tekrar hamile 3 aylık oldu çok şükür..dinlenmesi gerektiğini söylemiş doktor..her gün karnına iğnede yapıyor.ikili test sonucu temiz çıkmış fakat riskli gebelik olduğu için amniyosentez yapmamız lazım demiş doktor..ikili testi temiz ve üçlü testi daha yapılmamışken neden amniyosentez istedi diye çok üzülüyor arkadaşım..sayfaların tamamını okumak mümkün değil hepsine bakamadım bu yüzden sizden bilgi almak istedim..gördüğüm kadarıyla kan pıhtılaşma sorunu yaşayan arkadaşlarımızdan bebeklerine sağlıkla kavuşanlar var çok şükür..Allah herkesin bebeğine sağlık versin..ve inşallah tüm bekleyenleri de hayırlısıyla yavrusuna kavuştursun..arkadaşım beni sabah ağlayarak arayınca çok etkilendim üzüldüm ve bugün hep bu konuyu araştırdım..aranızda ikili testi temiz çıkıpta amniyosentez yaptıran var mı?buna gerek var mı..ben üçlü testi beklemesini söyledim ama siz ne dersiniz ne olur arkadaşlar bu konuda bilgi rica ediyorum..bu mübarek günlerde herkesin gönlüne göre versin Allah ım..
merhaba canım geçmiş olsun arkadaşına ikili testi temiz çıktı ise amniyosentes yaptırmasına lüzum yok onu kendisi karar verir her kan pıhtılaşması olana amniyosentez yapılmıyor dru sanırım para avcısı yada arkadaşını pimpirik gördüyse ne kadar parasını alsam kar diyordur istemiyorsa yaptırmasın 20. hafatalrda 2. düzey ultrasona girer ve bebeğin iç organlarına herşeyine bakılır üzülüpte bebişinide üzmesin yalnız arkadaşının yaşı 35 üzeri ise dru amniyoyu istemiş olabilir onu bilemem ama öylede olsa karar arkadaşının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?