Allah bir daha yaşatmasın canım.Senin hangi gende problem var?
seni anlıyorum cnm ama moralini yüksek tut RABBİM herşeyin hayırlısını bilir vakti saati gelince kimse engelliyemez buda bizim sınavımız RABBİM hayırlısıyla bu sınavdan geçmeyi nasip etsin bol bol salatı tefrice oku ben çok etkisini gördüm bu bebeğimede başladım okuyorum.
amın cnm bılıyorum kı rabım kımseyı ihmal etmez sadece imtahan eder.
canım benim test yapılmadı aslında bu gibi hastalılar kordon kan akışındanda tespit edilebiliyor doktorum öyle dedi ve gerçektende tespit etti diğer bebeğimde 5 aylıkken anladı kordon kan akışı düzenli olmuyor ve bebeğe yeterince kan gitmiyor koyu olduğu için bu yüzden bebekler gelişemeyip ölüyor..ne kadar çok kan giderse o kdar güzel gelişiyor bebeğin kan gitmediği için bir sürü neden peşpeşe geliyor ..bebek gelişemiyor böbrekleri gelişemediği için idrarını yapamıyor idrarını yapamadığı için suyun azalıyor ve malesef sonuç hüsran ALLAH kimseye yaşatmasın böyle acı
evet cnm bizde böyle imtihan ediyoruz yapmamzı gerekn sadece sabretmek ve bol bol dua etmek... ALLAHAIM sana hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah
Kızlar burdan baktığım bir liste vardı o listeye göre mutasyonu benimkiyle aynı olanlar genelde0.4 ya da 0.6 doz iğne kullanıyorlar.Benim mthfr c677t geninde homozigot mutasyon ve apo e 3/3 alelli saptanmış.Clexan 0.2 kullanıyorum,sizce az değil mi?
bu konu ıle ılgılı bılgım yok ama b utasyon degerlrını falan nerden alıyorsunuz benım tahlıllerımde hıc boyle yazmıyor
merhaba yazını okuyunca yazmak istedim inşallah bu hamileliğin sonuna kadar devam eder ve sağlıkla bebeğine kavuşursun
bende de kanda pıhtılaşma bozukluğu var 5.5 yıllık evliyim 2 tane normal gebelikte düşüğüm oldu sonra tedavilere başladık 1 aşılama 4 tüp bebek yaptırdım 1 tanede yarım kalan denemem oldu 2. tüp denememde de hmile idim ama 8. hafta da kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum
3 gebelik kaybından sonra genetik testleri yaptırdık ve pıhtılaşma problemim çıktı son 2 denememde kan sulandırıcı kullandım ama yine olmadı
5. tüp denemesi için geçtiğimiz ekimde ankaraya gitmeyi düşünüyorduk
ama eylülde doğal HAMİLE OLDUĞUMU öğrendim ve daha 4 haftalıkken fraxheparine 0.4 lük iğneği her gün kullanmaya başladım folbiolde kullanıyorum şimdi allahıma şükür 25. haftamdayım ve iğneme devam ediyorum inşallah minik kuzuma sağlıkla kavuştuğum günleride görürüm
bu arada hamilelik belirtisine hiç takılma bende de hiç belirti olmadı hatta habire kendimde belirti arıyordum çok güzel bir hamilelik geçiriyorum anormal hiçbirşey yaşamadım çok şükür sadece kaşıntılarım çok oluyor o da gebeliklerde olurmuş hiç mide bulantısı iştahsızlığımda olmadı
yıllardır beklediğim mucizem şimdi 6 aylık oldu ve tekmeliyor karnımda ve beni çooooook mutlu ediyor
allahım her isteyene evladını nasip etsin
Kızlar burdan baktığım bir liste vardı o listeye göre mutasyonu benimkiyle aynı olanlar genelde0.4 ya da 0.6 doz iğne kullanıyorlar.Benim mthfr c677t geninde homozigot mutasyon ve apo e 3/3 alelli saptanmış.Clexan 0.2 kullanıyorum,sizce az değil mi?
canım allah tamamına erdirir inşallah.....
geçmiş olsun
benimde seninkiyle aynı mutasyon 3.tüp denememde 0.2lik iğne kullanmıştım çok iyi bir tedaviydi ama olmadı sonra dr lar dozun az gelmiş olabileceğini söylediler şimdi doğal gebeliğim var 6 aylık hamileyim ve 0.4 lük fraxheparine kullanıyorum
sen dr una tekrar sor ya da başka bir dr a daha danış belki az geliyor olabilir bazende çok kilolularda doz yüksek olabiliyormuş ama ben zayıf biriydim hamilelik öncesi
canım sen şimdi hamilesinde mi kullanıyorsun iğneği yoksa öncesinde hazırlık olsun diğe mi kullanıyorsun hamileysen eğer ki inşallah öğledir allah sağlıka kavuşmanı nasip etsin...
canım cok guzel yazmıssın böyle umut dolu guzel seyler duymak bizleri ferahlatıyor rabbim bebegini saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin allaha emanet olun
Çok sağol canım,8+5 günlük hamileyim.Bebişin gelişimi 3 gün geride olunca korktum tabi durumumuz malum,normal gebeliklerde 1 hafta olanlar bile takmıyor bizde gerileme olunca risk oluyor biliyorsun.
Sana da sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim canım.
cnm ınan bana suan ıcımden gelerek ne dıyorum bılıyor musun ınsallah bende senın geldıgın asamaya kadar gelebılırım ben ıgnelerıme adet gunume daha 4 5 gun kala basladım.ınsallah onun faydası olur ınan kı ayın 10 unda kontrole gıtmem gerekıyor kotu bırseyler duyacagım dıye hıc gıtmek ıstemıyorum o kadar karmasık bır durumdayım kı anca benı sızler anlarsınız ınanıyorum kı benım gecırdıgım korkuları sızlerde gecırmıssınızdır.
inşallah canım sonuna kadar herşey çok güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
ben de yıllardır ne korkular yaşadım o kadar çok tedavilere gittim ki yollarda geçti yıllarımız
ben hamilelikten 1 ay önce aspirin içmeye başlamıştım sebebi de tüp bebek tedavisine gidecektik gitmeden önce kan dolaşımım biraz düzelsin diğe hatta dr um tedaviye başlamadan 1 ay önce iğne kullandıracaktı tabi gitmeden önceki ay hamile olduğumu öğrendim her gün iğnemi yapıyorum bebeğimi seviyorum onunla konuşuyorum ama her gününü sayarak geldim bugüne ve haraketlerini 2 gün fazla hissetmemiştim o zaman çok kötü olmuştum şimdi tekmelemesi çok çok güzel geliyor inşallah sende hepsini yaşayacaksın allahım bebeklerimize kavuştursun inşallah..
canım iğne dozun kaç?
Selam canım umarım sağlıklı bir doğum geçirirsin,bebişini hayırlısıyla kucağına alırsın.Ben de sana bir soru sorayım,sezeryan olmak zorunlu mu?Öyle bir şey duydum da ben.Bir de senin nasıl bir pıhtışama bozukluğun var, hangi gen?Benim kafamda çok soru işareti var da iğne dozu bana göre az gibi de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?