Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah bir daha yaşatmasın canım.Senin hangi gende problem var?

canım benim test yapılmadı aslında bu gibi hastalılar kordon kan akışındanda tespit edilebiliyor doktorum öyle dedi ve gerçektende tespit etti diğer bebeğimde 5 aylıkken anladı kordon kan akışı düzenli olmuyor ve bebeğe yeterince kan gitmiyor koyu olduğu için bu yüzden bebekler gelişemeyip ölüyor..ne kadar çok kan giderse o kdar güzel gelişiyor bebeğin kan gitmediği için bir sürü neden peşpeşe geliyor ..bebek gelişemiyor böbrekleri gelişemediği için idrarını yapamıyor idrarını yapamadığı için suyun azalıyor ve malesef sonuç hüsran ALLAH kimseye yaşatmasın böyle acı

amın cnm bılıyorum kı rabım kımseyı ihmal etmez sadece imtahan eder.

İnşalah canım.Çok geçmiş olsun.

Kızlar burdan baktığım bir liste vardı o listeye göre mutasyonu benimkiyle aynı olanlar genelde0.4 ya da 0.6 doz iğne kullanıyorlar.Benim mthfr c677t geninde homozigot mutasyon ve apo e 3/3 alelli saptanmış.Clexan 0.2 kullanıyorum,sizce az değil mi?

bu konu ıle ılgılı bılgım yok ama b utasyon degerlrını falan nerden alıyorsunuz benım tahlıllerımde hıc boyle yazmıyor

bu konu ıle ılgılı bılgım yok ama b utasyon degerlrını falan nerden alıyorsunuz benım tahlıllerımde hıc boyle yazmıyor

Canım tromboz paneli testi yapıyorsun,ben gebelikten önce yaptırmıştım.Pıhtılaşma bozukluğu için yapılan ayrıca bir test bu.Bazı genler taranıyor.Gebelikte yapılan rutin testler değil.

canım allah tamamına erdirir inşallah.....

geçmiş olsun
benimde seninkiyle aynı mutasyon 3.tüp denememde 0.2lik iğne kullanmıştım çok iyi bir tedaviydi ama olmadı sonra dr lar dozun az gelmiş olabileceğini söylediler şimdi doğal gebeliğim var 6 aylık hamileyim ve 0.4 lük fraxheparine kullanıyorum
sen dr una tekrar sor ya da başka bir dr a daha danış belki az geliyor olabilir bazende çok kilolularda doz yüksek olabiliyormuş ama ben zayıf biriydim hamilelik öncesi
canım sen şimdi hamilesinde mi kullanıyorsun iğneği yoksa öncesinde hazırlık olsun diğe mi kullanıyorsun hamileysen eğer ki inşallah öğledir allah sağlıka kavuşmanı nasip etsin...

Çok sağol canım,8+5 günlük hamileyim.Bebişin gelişimi 3 gün geride olunca korktum tabi durumumuz malum,normal gebeliklerde 1 hafta olanlar bile takmıyor bizde gerileme olunca risk oluyor biliyorsun.
Sana da sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim canım.

canım cok guzel yazmıssın böyle umut dolu guzel seyler duymak bizleri ferahlatıyor rabbim bebegini saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasip etsin allaha emanet olun

çok teşekkür ederim canım
bende yıllardır umut dolu yazılara bakıp seviniyordum bir gün bende böyle güzel şeyler yazarmıyım diyordum
şimdi birilerine benim de umut olduğumu bilmek çok güzel allahım her isteyeni mutlu etsin benim gibi ve benim de bebeğime sağlıkla kavuşmamı nasip etsin
bu arada kızlar ben 36 yaşında hamile kaldım 1 ay sonrada 37 olucam

belki geç döllenme olmuştur ondan geriden gidiyordur
inşallah herşey yolunda gider hepimiz için
ve sen desağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini..

inşallah canım sonuna kadar herşey çok güzel gider ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
ben de yıllardır ne korkular yaşadım o kadar çok tedavilere gittim ki yollarda geçti yıllarımız
ben hamilelikten 1 ay önce aspirin içmeye başlamıştım sebebi de tüp bebek tedavisine gidecektik gitmeden önce kan dolaşımım biraz düzelsin diğe hatta dr um tedaviye başlamadan 1 ay önce iğne kullandıracaktı tabi gitmeden önceki ay hamile olduğumu öğrendim her gün iğnemi yapıyorum bebeğimi seviyorum onunla konuşuyorum ama her gününü sayarak geldim bugüne ve haraketlerini 2 gün fazla hissetmemiştim o zaman çok kötü olmuştum şimdi tekmelemesi çok çok güzel geliyor inşallah sende hepsini yaşayacaksın allahım bebeklerimize kavuştursun inşallah..

merhaba arkadaslar nasıl gidiyor hamılelıklerınız tedavılerınız ? hiç yılmayın yıkılmayın sonu ne olursa olsun dua edin bol bol... RABBIM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSIN INSALLAH. en basında iğnelerı yapmak okdr zor gelıyordukı artık yasam kaynagım diyerek vurdugum ıcın acıtmıyor bile RABBIM HEPİNİZE SAĞLIKLI BIR HAMILELIK NASIP EYLESIN ınsallah.

kızlar bana yapılan testlerı yazım sıze sızde bana bıldıgınız kadarıyla bılgı verım lutfen
1 koagülasyon testı bunun ıcınde
aptt,antirombin III,protein c ve protein s degerlerım cok dusuk cıkımıs
2 homosistein testı bu degerımde sınırda cıkmıs
3 romotoloji testi
ana ve anti test bunlarda benekli kucuk taneli borderline yazıyor
4 elisa testi
anti kardiyolipin IGG ve
'' '' IGM bunlar normal
5 immünoloji testi var
anti-fosfatidilserin antikoru IgM 0,07
anti-fosfatilserin antiköru IgG negatif <2
6 bıde esımle ıkımıze yapılan gen testlerı
7 hemogram testi

benım merak ettıgım bu testlere gore bana kan pırtılasması ve romotolojık hastalık teshısı konuldu sızler hep mutasyon faktorlerden bahsedıyorsunuz bende yok oyle bırsey

amın cnm ınan kı yazını okurken tekmelerı gum gum gelıyo yerını okurken gozlerımden yasgıttı bende hıssetmek ıstedıgım tek sey bu bunuda gectım doktora gıttıgımde ıste kalp atısları desın ıstpıt pıt desın oda yeteR BANA

canım bende mthfr 677, 1298 heterezigot var 0,2 clexane kullandım, iğne dozu ayarlanırken bir çok kriter var mesela boy kilo arasındaki farka da bakılıyor, bu konuda doktorun doğrusunu bilir. sezeryan zorunlu mu bilmiyorum ama doğum sırasında anneyi zorlamamak için ve riskleri minımuma indirmek için planlı doğum yani sezeryanı öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…