canım benim 677 heterzigot sana dr ne önerdi.gerçi artık bunlara bakmıycam takılmaycam inşallah da işte alışkanlık:)))))))))))))))
benim şuan için yapabileceğim en iyi şeyi verdi iğne+aspirin
Merhabalar... Sizin de mthfr 677 heterozigot mu çıktı? Değerleriniz benimle aynı mı acaba?
bir sorun çıkmazsa inşallah ben normal doğum yapıcam iğneği 1 hafta kala kesicez etkisini 1 haftada kabediyormuş ama daha yolum var 21. haftadaımm henüz.[/QUOTE
canım fakültede ücretsiz yapılıyor ama o da 2-3 ay sonrasına gün atıyor diye biliyorum.o nedenle DETA gen merkezinde yaptırdık biz tahlili.bu merkez yoğunburçta seyyid burhanettinin karşısında.yeri çok kolay bulursun hemen.allah yardımcınız olsun canım.
arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?
ayyy allah razı olsun canım cok tesekkur ederım fakultede cok uzun suruyor dedıgın gıbı.verdıgın adresı bılıyorum tatlım bulurum ınsallah.ben bu kadar ucuza yapıldıgını ılk senden duydum cok mu oldu testı yaptıralı.bıldıgımız pıhtılasma testı degılmı yanlış anlamadımsenı.benım doktorum acıbademdeydı burada 1mılyarı bulur dedı fakultede yaptırın dedı vaktımız vardı orada yaptırdık ancak kardesım hamıle oldugu ıcın hemen sonuc almamız lazım.sen ne kadar surede aldın sonuclarını??cok teskkur ederım sımdıden
benim doktorum anestezili yaptıklarını söylemişti zaten ben anestezisiz hayatta yaptıramazdım ben biraz korkağımda konu orası olduğunda vajinal muaneyi bile çok zorlanıyorum olurken bende yeni bebek için bıraktım artık korunmayı nşallah hakkımızda hayırlısı olur
canım ben bunların kendimizi çok dinlediğimizden kaynaklandığını düşünüyorum çünkü bende bu belirtilerin hepsini kendimi dinlemekten her adet döneminde yaşıyorun ama tabiki kendini sen daha iyi tanırsın
canım ben senin içine kurt düşsün diye söylemedim eğer öyle bişeye sebebp olduysam çok üzülürüm ben sadece yaşadığım tecrübeyi paylaşmak ve fikrimi söylemek için yazdım senin doktorun tekrar ne zaman çağırdı
ayyy allah razı olsun canım cok tesekkur ederım fakultede cok uzun suruyor dedıgın gıbı.verdıgın adresı bılıyorum tatlım bulurum ınsallah.ben bu kadar ucuza yapıldıgını ılk senden duydum cok mu oldu testı yaptıralı.bıldıgımız pıhtılasma testı degılmı yanlış anlamadımsenı.benım doktorum acıbademdeydı burada 1mılyarı bulur dedı fakultede yaptırın dedı vaktımız vardı orada yaptırdık ancak kardesım hamıle oldugu ıcın hemen sonuc almamız lazım.sen ne kadar surede aldın sonuclarını??cok teskkur ederım sımdıden
merhba tuba..izmit araştırma umuttepede çok ii doktorlar var.orayada gidebilirsin.eray bey emek bey sabiha hanım bunlar benm bildiğim kadarıyla problemli gebeliklere bakan doktorlar.tAbi eray bey doç.dr. , emek yrd.doç. ,sanırım.sabiha hanımda doç.dr. eğer onlardan randevu alabilirsen oraya gidebilirsin.ben ölen bebeğimi orda doğum yaptım.ve bu doktorların her birine muayne oldum..tavsiye ederim..
kızlar dşük yapan arkadaşlar bir sorum olucak.....1 ay önce 6 haftalık düşük yaptım kanamam 15 gün sürdü.....tam 35.günde adet olmam gereken günde kahverengi akıntım başladı ama fazlalaşmadı düşükten sonraki aylarda bu durumu yaşayan varmı lütfen yardım ednn
ben kürtaj olmadım canım kendiliginden düştü doktor parça kalmmaış dedi ayrıca kan tahlili yaptı bhcg eski haline gelmiş bi sorun yok dei rahim incelmiş dedi....ama adet olmam geken günde kahve rengi akıntım başladı ama detim gelmedi 2 gün oldu düşükten sonra normalmi bu durum çünkü daha önce hiç böle bişe yaşamadım
canim kurtaj olmadiysan normal sekilde adetini gormen gerekirdi diye dusunuyorum...
Peki, tekrar gebe olma ihtimalin olabilirmi? yani dusuk olali 6 hafta oldu dedin yanlis anlamadiysam o sureden sonra iliski yasadiysan gebelik olmus olabilir mi? onun disinda normal adet gormemen icin bir neden yok gibime geldi. bu benim dusuncem tabi.. seni endise sokmak istemem canim.
yok canım korundugum için ihtimal yok ..bir arkadaşa sordum oda düşük yapmış normal dedi bir kaç güne adetin gelir ondada öle olmuş
benim kafama takılan kahverengi çok az olması yoksa tam adet günüde geldi o kahve rengi ama az ve rengi korkuttu beni bilmiyorum kafam çok karıştı
korunuyorsan o zaman merak edilcek bisey yokdur canim...bazende stresten de boyle olabiliyor...kolay degil dusuk yasiyor vucud bunyenin geri toparlanmasi herkesde ayni olmayabiliyor, endise etme yani...sicak tut kendini birde, dus falan aldiysan kesilmisde olabilir..
şuan çok stres yaoıyorum elimde degil bende tam tersi duydum duş almak kan dolaşımını hızlandırdıgı için çogalır oyüzden aldım
tesekkur ederim yanitladigin icin :)) 6-7 hafta sonrasina randevu verecek doktorum... kas gevsetici igne yapilmayacak ama gelmeden bi saat once agri kesici al dedi..
birde histeroskopiden sonra bebek denemelerine devam etmek icin ne kadar beklemek lazim bir fikrin varmi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?