Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benim 677 heterzigot sana dr ne önerdi.gerçi artık bunlara bakmıycam takılmaycam inşallah da işte alışkanlık:)))))))))))))))

benim şuan için yapabileceğim en iyi şeyi verdi iğne+aspirin

Merhabalar... Sizin de mthfr 677 heterozigot mu çıktı? Değerleriniz benimle aynı mı acaba?

benimde 677 heterozigot.clexane 0.4 ve coraspin kullanıyorum.

ablacım senin durumunda olan bir arkadasımyaklasık bir yıl önce sezaryanla doğum yaptı.onda daha önce düşük yaptığı için doktor normal doğumu önermemişti.Ama asıl bilmen de fayda olan şey bende hamileydim ve bebeğimi kaybettim.37.haftalıktı.arastırdık bende mthfr denilen kanda bulumam bu enzim düşükmüş.Pıhtilasma bozukluğu var dedi doktor.bu hastalığımı bilmeden ben karnımda kaybettiğim bebeğimi normal doğumla doğurdum.bence sende bunu yapabilirsin fakat dr.fikride önemli.bu forumdaki bazı yazıları okudum bende o yüzden üye oldum.hamile kalmayı düşünmeye çalısıyorum ama benim için cok zor bir durum.umarım siz ve diğer anne ve anne adayları muvaffak olursunuz.

ayyy allah razı olsun canım cok tesekkur ederım fakultede cok uzun suruyor dedıgın gıbı.verdıgın adresı bılıyorum tatlım bulurum ınsallah.ben bu kadar ucuza yapıldıgını ılk senden duydum cok mu oldu testı yaptıralı.bıldıgımız pıhtılasma testı degılmı yanlış anlamadım senı.benım doktorum acıbademdeydı burada 1mılyarı bulur dedı fakultede yaptırın dedı vaktımız vardı orada yaptırdık ancak kardesım hamıle oldugu ıcın hemen sonuc almamız lazım.sen ne kadar surede aldın sonuclarını??cok teskkur ederım sımdıden

arkadaşlar ben 3 tane düşük yaşadım.testler yapıldı kan pıhtılaşması oldugu tespit edildi şimdi hamişliği bekliyorum.benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar var mı?

bende aynı konudan müzdaribim.37 haftalıktı karnımda öldü.tam kucamıza almak üzereyken son 3 haftası vardı.sonradan arstırdık ki pıhtılasma bozukluğu varmış.tedavisinde fragsparin denilen iğneler ve aspirin kullandırıyorlarmış.tekrar hamile kalmayı düşünmek cok zor geliyor hakkımızda her seyin hayırlısı olur insallah

canım ben yaptıralı 15-20 gün falan oldu.sonucu 3 günde aldım.normalde 10 gün sürer dediler benim acelem vardı,okul açılacağı için görev yerime dönmem gerekiyordu o nedenle öne aldılar.fiyatı da normalde 270 miş,ancak özel erciyes hastanesiyle anlaşmalı oldukları için 185 e yapıyorlarmış.çünkü beni erciyes hastanesindeki doktorum oraya gönderdi.olmazsa siz de erciyes hastanesinden bir kadın doğumcuya gidin,o sizi oraya yönlendirsin,boşuna 270 vermeyin.doktor fiyatı da 25-30 tl arası zaten.kolay gelsin canım.....

yok cnm benım senınle hıcbır alakası yok ıcıme kurt dusmesıde ıyı oldu daha dıkkatlı adımlarla gıderım bundan sonra kalp atıslarını duydum dıye kapıp koyvermem yanı.doktorum benı martın 21.cagrdı gıttıgımde de ıkılı test yapacak aslında ısın aslı benım doktorumun sadece ozel muaynanesı var herhangıbı bır kuruma baglı degıl cok pahalıya gelıyo hersey tahlıller falan sıgorta ozel doktor yazdıgı ıcın karsılamıyor aynı sekılde ılaclarda ama tabı mecbur kalırsan bı sekılde altından kalkmaya calısacagım

istanbul dasın canım sanırım burç genetik ve tanı merkezi 2 haftaya çıkar testlerin ayrıca gitmene gerek yok meal atarlar.inş sorun çıkmaz.

cnm doktoru degıstırmeye kaldıgı zaman burdakı medıkal hastanesınde amanullah cagatay dıye bır doktor var bana cerrahpaşa tıp fakultesındekı doç.dk onermıstı ona devam etmeyı dusunuyorum.aslında unuversıteyede gıtmek ıyı fıkır ama doguma kadar oraya devam edeme orasıda bıraz uzak bana yakınımda bır yer olması cook cook daha ıyı olur.ama kafam cok karısık ıste kendı doktoruma devam edıp etmemek konusunda

kızlar dşük yapan arkadaşlar bir sorum olucak.....1 ay önce 6 haftalık düşük yaptım kanamam 15 gün sürdü.....tam 35.günde adet olmam gereken günde kahverengi akıntım başladı ama fazlalaşmadı düşükten sonraki aylarda bu durumu yaşayan varmı lütfen yardım ednn

gecmis olsun insallah ayni acilari birdaha yasamazsin canim.

kurtajdan sonra ben normal adet gormustum benim sonralari gittikce azalma basladi..

ben kürtaj olmadım canım kendiliginden düştü doktor parça kalmmaış dedi ayrıca kan tahlili yaptı bhcg eski haline gelmiş bi sorun yok dei rahim incelmiş dedi....ama adet olmam geken günde kahve rengi akıntım başladı ama detim gelmedi 2 gün oldu düşükten sonra normalmi bu durum çünkü daha önce hiç böle bişe yaşamadım

canim kurtaj olmadiysan normal sekilde adetini gormen gerekirdi diye dusunuyorum...

Peki, tekrar gebe olma ihtimalin olabilirmi? yani dusuk olali 6 hafta oldu dedin yanlis anlamadiysam o sureden sonra iliski yasadiysan gebelik olmus olabilir mi? onun disinda normal adet gormemen icin bir neden yok gibime geldi. bu benim dusuncem tabi.. seni endise sokmak istemem canim.

yok canım korundugum için ihtimal yok ..bir arkadaşa sordum oda düşük yapmış normal dedi bir kaç güne adetin gelir ondada öle olmuş

benim kafama takılan kahverengi çok az olması yoksa tam adet günüde geldi o kahve rengi ama az ve rengi korkuttu beni bilmiyorum kafam çok karıştı

yok canım korundugum için ihtimal yok ..bir arkadaşa sordum oda düşük yapmış normal dedi bir kaç güne adetin gelir ondada öle olmuş

benim kafama takılan kahverengi çok az olması yoksa tam adet günüde geldi o kahve rengi ama az ve rengi korkuttu beni bilmiyorum kafam çok karıştı

korunuyorsan o zaman merak edilcek bisey yokdur canim...bazende stresten de boyle olabiliyor...kolay degil dusuk yasiyor vucud bunyenin geri toparlanmasi herkesde ayni olmayabiliyor, endise etme yani...sicak tut kendini birde, dus falan aldiysan kesilmisde olabilir..

şuan çok stres yaoıyorum elimde degil bende tam tersi duydum duş almak kan dolaşımını hızlandırdıgı için çogalır oyüzden aldım

şuan çok stres yaoıyorum elimde degil bende tam tersi duydum duş almak kan dolaşımını hızlandırdıgı için çogalır oyüzden aldım

su hic yaramiyor normal kanama varsa bile hemen keser, o yuzden regl'in ucuncu gunu dusa giriyorum yoksa hemen kesiliyor.. su bildigim kadariyla kimseye yaramiyor, o bolgeye su degdirmemek lazim regl gununde.

canım bebek denemelerinin bununla pek alakası yok tabi doktorun birşey önermediği takdirde, fakat ben bu tür işlemleri bekleme sürecinde yaptırmıştık. işlemleri yaptırınca yazarsan bana da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…