- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
iyi guzel canim bende kullanmistim birara ama bitmisti ben kendi kafama gore kullandim doktor demedi :))simdi gidip yeniden alayim o zamancnm ben günde 1 tane kullanıyorum omega3,kanı sulandırıyormuş o da diye biliyorum.
Canim ben kac kisiye sordumsa brokoli yasak dediler balik haftada bir defa idi. kepekli urunler yasak degilmis evet baska bir arkadasdanda duymustum. bence biz yine de elimizden geldigince uymaya calisalim. aslinda ben bu diyetten anladigim kadariyla sebze ve meyve bizim dostumuz :)))) onun disindaki hersey kisitli ve dikkat etmemiz lazim...Ben de kullanıyorum gunde bir kere. Doktora sordum alayım mı diye istiyorsan al bir zararı yok dedi. Ama faydası oldugundan bahsetmedi.
Bu arada Sinan Hocanın bana verdiği diyet biraz daha farklıydı. Mesela brokoli yasak değildi, ayrıca iki çeşit balık da galiba haftada bir kere serbestti. Ben hala anlamadım bu diyet işini. Sarımsak yasak demişti Sinan Hoca, Tolga Hocaya sordum olur mu oyle sey sarımsak kalp damar için ne kadar önemli birşey yasak olur mu dedi, kepekli ürünler için yasak değil dedi. Bu doktorlar neye göre yasak koyuyorlar anlamadım valla...
canim benim gecmis olsun. sistin oldugunu bilmiyordum Allah bilir bendede vardir simdi baktirsamKIZZLARRRRR sistitim beni mahveettidayanamadım dr a gttm.dr a korunmuyoruz dedim.kanınada bakalım dedi.adetimden 2 hafta geçti bhcg 1.20 çıktı.ürolog hamile değilsin aama yinede hafif antibiyotik vereyim dedi.Sizce bu değer nasıl????
aayrıca sistitin en son aşamasındasınn resmen İRİN çıkarıyosunnnnn dedi(((((((((((kanda varmış idrarda
(((((((((((affff affffff
sistit'i tedavi ettirmedinnmi gebelik calismalarina baslamadan once? bu bi cesit iltihap degilmi? ayrica canim hamile degilsin demis doktorun ama suanda belki olmak uzerede olabilirsin....birde hafif antibiyotikler gebelikdede veriliyor kimi zaman gerekli olursa