canım dualarımız seninle,inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın.müjdeli haberlerini bekliyoruz canım.peki canım geçirdiğin süreç hakkında bizi bilgilendirir misin.hangi iğneyi kullandın,coraspin kullandın mı son ana kadar ve herhangi bir diyet listesi falan uyguladın mı,neler yedin neler yemedin mesela...bize önerilerin var mı??sevgiyle,sağlıkla ve bebişinle kal canım[/QUO
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım innohep 0.45 kullandım aynı zamanda coraspinde kullandım coraspini 32. haftamdaorum bıraktırdı doktor iğneye hala devam ediyorum 6 haftalıkken iğne kullanmaya başladım hastanenin diyetisyenine gittim bu iğneyle birlikte fazla tüketilmemesi gereken besinler var bunlara dikkat ettim bizim kullandığımız iğne kanı sulandırdığı için K vitamini açısından zengin olan besinleri aşı tüketmememiz gerekiyor çok tüketirsek iğneyle birlikte alındığında iğnenin etkisini azaltabilir demişti doktor
K VİTAMİNİNDEN ZENGİN BESİNLER
brüksel lahanası
brokoli
ıspanak
lahana
maydonoz
pazı (yaprak)
asma yaprağı
dere otu
roka
tere
şimdi arkadaşlar ben bunların tüketimini tamamen kesmedim doktorda zaten tamamen kesmiceksin azaltacaksın dedi mesale koca bir tabak zeytin yağlı yaprak esarması yemedim yada lahana sarması salatada maydonozu rokayı tereyi çok severim ama aşırı değil tadımlık yedim
iğne kullanan arkadaşların en çok dikkat etmesi gereken şey hergün aynı saatte vurmaya özen göstermesi ben ilk günden beri kendime uygun bir saat seçip hergün aynı saatte vurdum asla birgün bile geçirmedim haftaya salı doğumum var iğneyi en son pazar gününe kadar vurmamı söyledi doktor hepsini karnımdan vurdum şimdilik aklıma gelen bunlar merak ettiklerininzi sorarsanız yardımcı olurum