preeklampsi mi bilemıyorum birden elelrım ayakalrım şişti normaldir dedik 7. ay şişebilir
ertesı gun baktım hareket edıyo donuyo oh dedim ii şişliğim de azalmsıtı
sonra ıse gittim iş yerıdne öğedne sonra hıc hareketetmedı hemen doktora koştıum
kalbi durmsutu canım.preeklampsi dediler işte ama tansıyonum normaldi
...sonradan arastırılınca ve sonucları gorunce hematologum pıhtıdan dolayı bebegım beslenemediği için
kaybettıgımızı söledi otopside yapıldı zaten hiçbi anomli çıkmadı plasentada tıkanıklıkalr fln olmus
hemofılıden dediler büyük ıhtımal şişliklerımde kolumda fln tıkanmalar olmus agrı oluyodu zaten kolumda ama
hanı öle çok sorun etmemıslerdi istifra eıdnce yzuumde kılcal damar catlaması olmsutu doktora sordugumda normal
demıstı ama bunalr hemofılılılerde olan şeyelrmıs anlıycan doktorun ıhmaı çok

ne yazıkkı kaybettıkten sonra
analdım sonuclarım cıkıncada gidip doktora söledim zaten bölemı oluyo doktorluk uyaramazmıydınız her guvencem var
yaptırıdım tahlıllerı bakardım duruma fln die oalbilir öle tıkanıklık dio evet oalbilir de nasıl olur bisürü belirti vermıs
doktora sölemısım normal demıs gecmıs ahh ahh neyse Allah verdi Allah aldı dıyeyım sucu ınsana bulamyım
hayırlşısı buymus canım bundan sonrakıler sağlıklı olur ınsallah
şimdi gittiğimde soruyorum özellıkle hemofıulı hakkında bişlginiz var mı veya hast de hematolog var mı die
zaten artık resmıleştriği için hematolog olmayan ahst kabul etmıo...işte hergun iğne ve 2-3 ayda bir
doppler ult ile tıkanıklık var mı kontrol edılıcem canım