Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı


ney bu burcu 7 cıkan deger yok ben de mtfr 677 het denmış degerı nerden hangı testen anlıycaz
 

alt karacıger taraması ıcın yapılıyor bende lupus dıye test yapımlmıştı buda negatıf cıkmıştı sanırım normalmı nedır bu canım yoksa kotumu
 
ney bu burcu 7 cıkan deger yok ben de mtfr 677 het denmış degerı nerden hangı testen anlıycaz

7 olan homosistein degeri. Her laboratuvarın referans aralıgına gore degisen bir deger, benim yaptırdığım yerde 11 normalken diğer arkadaşın yaptırdıgında 6 normalmiş. O yüzden değeri dikkate alma, doktor hangi değerin senin için iyi oldugunu söyler. Genelde hangi gende mutasyon oldugunu bulduktan sonra yaptırıyorlar, herkes de yaptırmıyor. Doktor gerekli görürse ister zaten senden.

alt karacıger taraması ıcın yapılıyor bende lupus dıye test yapımlmıştı buda negatıf cıkmıştı sanırım normalmı nedır bu canım yoksa kotumu

Negatif çıkması iyi birşeydir diye tahmin ediyorum.
 

cnm benim Allah tamaına erdirsin. inşallah kucağına almak da nasip olur.
 

caaaannnnnnnnnnnnnıııııııımmmmmmmmm....ayyy çoooooookkk sevindim yaaaaa...MAŞAALLAH diyorum nazar değmesin..hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebişini al kucağına inşallah...ayyy inan ben bile heyecanlandım yaaa....lütfen bizim için de dualar et inşallah bizlerde yakın zamanda hamiş oluruz...tekrardan gözün aydın burcu'cum....
 

burcucum çok sevindimmmmm...Allah sonuna kadar gitmek nasip etsin inş.söylemiştim sana içimden çok beklemeyeceğin geçiyordu..iyi haberlerini bekliyoruz.
 
burcucum gözünaydın canım inşallah Allah kucağına da almak nasip etsin. rahat güzel bir hamilelik olsun dilerim. darısı da bekleyen arkadaşların başına olsun inşallah. kısmetse 4 nisanda sezaryan olucam ben de dualarınızı eksik etmeyin kızlar, tek tek yazamasam da hepinize tek tek sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
 
kızlar merhaba benmde bi boş gebelk bi düşük olmak üzere 2 kürtajım var. test sonucum 677 heterozigot.. 1,5aydr elevit benexol ve folikasit kullanıyorum doktor hamile kalınca gel iğne başlıcaz dedi. ama aspirin vermedi... aspirin neye göre kullanılıo neden bana vermedi aklıma takıldı. herkes aspiirn kullanıyomu
 
benim soruma cevap verecek kimse yokmu?kan pıhtılaşması olup normal doğum yapan varmı?
canım normal doğum yapanlar var ama genelde sezeryan oluyorlar benim çok yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı kan pıhtılaşması vardı kendisinde sağlıklı doğumlar diliyorum

drusella ay çok az kalmış ne güzel ya sağlıklı kolay doğumun olur inşallah bizlerde görürüz o günleri

doktordan doktora değişiyor banada ilk gebeliğimde aspirin verilmemişti şimdiki doktorum verdi neye göre veriliyor orasınıda anlamadım
 

Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıkla al inşallah bebeğini kuçağına..


kızlar coraspini kaçıncı haftada bıraktınız?herkesin farklı duyduğum kadarıyla,neye göre karar veriyor doktorlar bilginiz var mı?benim ne coraspini ne de clexanı ne zaman bırakacağım belli değil.doktor bir şey söylemedi.daha erken biliyorum ama coraspini zamandan önce bırakmaktan korkuyorum.
 

Sağol canım. İnşallah en kısa sizlerden de iyi haberler alırız.

burcucum çok sevindimmmmm...Allah sonuna kadar gitmek nasip etsin inş.söylemiştim sana içimden çok beklemeyeceğin geçiyordu..iyi haberlerini bekliyoruz.

Canım ya çok sağol. Evet demiştin çok uzun sürmeyecek diye. İnşallah bu sefer olur, biraz önce kan verdim geldim. Öğleden sonra çıkar. Bu sefer 2 iğne ve aspirin kullanacağım ve yetmesini umacağım :)


Canııııım sağol, senin de ne kadar az kaldı. İnşallah 4ünde kolay bir doğum geçirir minik kızını sağlıkla kucağına alırsın ve inşallah bu sefer ben de o günleri görürüm. Herşey gönlünce olsun.
Kontrolum olursa o gün gelir ziyaret ederim bakarsın.
 

ne güzel canım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına
 

cnm bence drların insiyatifine göre sanki biraz. senin ne yaşadığın umurlarında olmuyo. bana göre erken başlanması. hamile olduğunu öğrenince başlamak bana saçma geliyor biraz. zaten pıhtı yüzünden bebek beslenemeyip düşüyor yada tutunamıyor. önceden düşük dozda başlanıp zemin hazırlamak gerekir diye düşünüyorum ben. biri başka diyo diğeri başka. bana prof heparin başladı. uzman niye başladın yok benim düşünceme aykırı, yok bu yöntem eskisi kadar uygulanmıyo, falan filan bunun gibi şeyler dedi. ve saçmaladı biraz sanki kendini haklı çıkarmak istercesine.
 

ay güzel anneyi duygulandırdım mı ama sen şimdi hamilesin ya herşeye duygulanırsın,ee ne zaman gideceksin doktora??
 
ben hamilelikte bile aspirin kullanmadım canım doktorum sadece iğne verdi ve diyet.

drusella ay çok az kalmış ne güzel ya sağlıklı kolay doğumun olur inşallah bizlerde görürüz o günleri
inşallah canım ben de sizler için dua edeceğim
inşallah canım çok teşekkürler. clexanı 2 nisan sabahı en son kullanacağım, akşam dozunu yapmayacağım sonra. 4 ünde de sezeryan inşallah. ama doğumdan sonra iki ay daha kullanıcakmışım galiba, onu tekrar sorucam.

inşallah burcucum, inşallah bu sefer sen de kavuşursun . bu sefer olacağına inanıyorum . çok isterim hastaneye de fırsatın olursa tatlım.
ne güzel canım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına
inşallah canım çok teşekkürler ve diliyorum inşallah kısa sürede senin de güzel haberlerini alacağız hayırlısıyla.
 
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…