Yok canım o kadar bilgili değilim ama öğrenmeye çalışıyorum :) Bildiğim kadarıyla düşük çıkması bir sorun değil, yani doktor benimkini 7nin altına indirmeye çalışıyordu. Seninki kaç çıktı? Vücudumuzdaki başka bir sisteme zararı varsa tabi onu bilmiyorum, o konuya çalışmadım henüz :))
Homosistein değerin normaldir herhalde, benim baktırdıgım yerde alt değer 11di, benimki 10 çıkmıştı ve doktorum 7 nin altına indirmemiz lazım demişti. Bende PAI ve Lupus antikoagulanında sorun olmadıgı için sorunun cevabını bilmiyorum ne yazık ki.
ney bu burcu 7 cıkan deger yok ben de mtfr 677 het denmış degerı nerden hangı testen anlıycaz
alt karacıger taraması ıcın yapılıyor bende lupus dıye test yapımlmıştı buda negatıf cıkmıştı sanırım normalmı nedır bu canım yoksa kotumu
Kızlar 5. heyecan dün akşam itibariyle başladı. Dünakşam idrar testi yaptım ve pozitif.
Daha doktorla konuşmadım ve kan testi vermedim ama inşallah bir sorun olmaz bu sefer. Bir yanım heyecandan diğer yanım korkudan titriyor resmen.
cnm benim Allah tamaına erdirsin. inşallah kucağına almak da nasip olur.
Kızlar 5. heyecan dün akşam itibariyle başladı. Dünakşam idrar testi yaptım ve pozitif.
Daha doktorla konuşmadım ve kan testi vermedim ama inşallah bir sorun olmaz bu sefer. Bir yanım heyecandan diğer yanım korkudan titriyor resmen.
benim soruma cevap verecek kimse yokmu?kan pıhtılaşması olup normal doğum yapan varmı?
canım normal doğum yapanlar var ama genelde sezeryan oluyorlar benim çok yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı kan pıhtılaşması vardı kendisinde sağlıklı doğumlar diliyorumbenim soruma cevap verecek kimse yokmu?kan pıhtılaşması olup normal doğum yapan varmı?
drusella ay çok az kalmış ne güzel ya sağlıklı kolay doğumun olur inşallah bizlerde görürüz o günleriburcucum gözünaydın canıminşallah Allah kucağına da almak nasip etsin. rahat güzel bir hamilelik olsun dilerim. darısı da bekleyen arkadaşların başına olsun inşallah. kısmetse 4 nisanda sezaryan olucam ben de dualarınızı eksik etmeyin kızlar, tek tek yazamasam da hepinize tek tek sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
doktordan doktora değişiyor banada ilk gebeliğimde aspirin verilmemişti şimdiki doktorum verdi neye göre veriliyor orasınıda anlamadımkızlar merhaba benmde bi boş gebelk bi düşük olmak üzere 2 kürtajım var. test sonucum 677 heterozigot.. 1,5aydr elevit benexol ve folikasit kullanıyorum doktor hamile kalınca gel iğne başlıcaz dedi. ama aspirin vermedi... aspirin neye göre kullanılıo neden bana vermedi aklıma takıldı. herkes aspiirn kullanıyomu
burcucum gözünaydın canıminşallah Allah kucağına da almak nasip etsin. rahat güzel bir hamilelik olsun dilerim. darısı da bekleyen arkadaşların başına olsun inşallah. kısmetse 4 nisanda sezaryan olucam ben de dualarınızı eksik etmeyin kızlar, tek tek yazamasam da hepinize tek tek sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
caaaannnnnnnnnnnnnıııııııımmmmmmmmm....ayyy çoooooookkk sevindim yaaaaa...MAŞAALLAH diyorum nazar değmesin..hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebişini al kucağına inşallah...ayyy inan ben bile heyecanlandım yaaa....lütfen bizim için de dualar et inşallah bizlerde yakın zamanda hamiş oluruz...tekrardan gözün aydın burcu'cum....
burcucum çok sevindimmmmm...Allah sonuna kadar gitmek nasip etsin inş.söylemiştim sana içimden çok beklemeyeceğin geçiyordu..iyi haberlerini bekliyoruz.
burcucum gözünaydın canıminşallah Allah kucağına da almak nasip etsin. rahat güzel bir hamilelik olsun dilerim. darısı da bekleyen arkadaşların başına olsun inşallah. kısmetse 4 nisanda sezaryan olucam ben de dualarınızı eksik etmeyin kızlar, tek tek yazamasam da hepinize tek tek sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
kızlar merhaba benmde bi boş gebelk bi düşük olmak üzere 2 kürtajım var. test sonucum 677 heterozigot.. 1,5aydr elevit benexol ve folikasit kullanıyorum doktor hamile kalınca gel iğne başlıcaz dedi. ama aspirin vermedi... aspirin neye göre kullanılıo neden bana vermedi aklıma takıldı. herkes aspiirn kullanıyomu
Canıım o kadar duygulandım ki mesajı okuyunca(yoksa duygusallaştım mı), asıl benim tüylerim diken diken oldu. Sağol canım, inşallah en kısa zamanda senin de yüzün güler, çektiğin sıkıntıları unutursun çok geçmeden. Biliyorum çok zor bunları yaşamak, sonrasında da hep bu korkularla yaşamak, ama olacağına inanıyorum. Burada beraberce üstesinden geleceğiz herşeyin inşallah.
ben hamilelikte bile aspirin kullanmadım canım doktorum sadece iğne verdi ve diyet.kızlar merhaba benmde bi boş gebelk bi düşük olmak üzere 2 kürtajım var. test sonucum 677 heterozigot.. 1,5aydr elevit benexol ve folikasit kullanıyorum doktor hamile kalınca gel iğne başlıcaz dedi. ama aspirin vermedi... aspirin neye göre kullanılıo neden bana vermedi aklıma takıldı. herkes aspiirn kullanıyomu
inşallah canım ben de sizler için dua edeceğimdrusella ay çok az kalmış ne güzel ya sağlıklı kolay doğumun olur inşallah bizlerde görürüz o günleri
inşallah canım çok teşekkürler. clexanı 2 nisan sabahı en son kullanacağım, akşam dozunu yapmayacağım sonra. 4 ünde de sezeryan inşallah. ama doğumdan sonra iki ay daha kullanıcakmışım galiba, onu tekrar sorucam.Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.sağlıkla al inşallah bebeğini kuçağına..
kızlar coraspini kaçıncı haftada bıraktınız?herkesin farklı duyduğum kadarıyla,neye göre karar veriyor doktorlar bilginiz var mı?benim ne coraspini ne de clexanı ne zaman bırakacağım belli değil.doktor bir şey söylemedi.daha erken biliyorum ama coraspini zamandan önce bırakmaktan korkuyorum.
inşallah burcucum, inşallah bu sefer sen de kavuşursun . bu sefer olacağına inanıyorum . çok isterim hastaneye de fırsatın olursa tatlım.Sağol canım. İnşallah en kısa sizlerden de iyi haberler alırız.
Canım ya çok sağol. Evet demiştin çok uzun sürmeyecek diye. İnşallah bu sefer olur, biraz önce kan verdim geldim. Öğleden sonra çıkar. Bu sefer 2 iğne ve aspirin kullanacağım ve yetmesini umacağım :)
Canııııım sağol, senin de ne kadar az kaldı. İnşallah 4ünde kolay bir doğum geçirir minik kızını sağlıkla kucağına alırsın ve inşallah bu sefer ben de o günleri görürüm. Herşey gönlünce olsun.
Kontrolum olursa o gün gelir ziyaret ederim bakarsın.
inşallah canım çok teşekkürler ve diliyorum inşallah kısa sürede senin de güzel haberlerini alacağız hayırlısıyla.ne güzel canım inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına
canım normal doğum yapanlar var ama genelde sezeryan oluyorlar benim çok yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı kan pıhtılaşması vardı kendisinde sağlıklı doğumlar diliyorum
ben suan 33+6 günlük hamileyim yarın kontrolum var doktor normal dogum yapıp yapamayacagımı soyleyecek çok merak ediyorum normal doğum saglıklı olandır diye düşünüyorum ama kan pıhtılaşması oldugu ıçınde korkuyorum acaba sezeryanmı istesem
canım normal doğum yapanlar var ama genelde sezeryan oluyorlar benim çok yakın bir arkadaşım normal doğum yaptı kan pıhtılaşması vardı kendisinde sağlıklı doğumlar diliyorum
ben suan 33+6 günlük hamileyim yarın kontrolum var doktor normal dogum yapıp yapamayacagımı soyleyecek çok merak ediyorum normal doğum saglıklı olandır diye düşünüyorum ama kan pıhtılaşması oldugu ıçınde korkuyorum acaba sezeryanmı istesem
hakkında hayırlısı olsun bencede sağlıklı olan normal doğum yapmak doktorun nasıl uygun görürse ona göre karar verirsin yani normal doğum yapanlar var
ben hamilelikte bile aspirin kullanmadım canım doktorum sadece iğne verdi ve diyet.
teşekkürler canım hayırla sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?