canım liste fikri çok iyi olmuş. Teşekkürler. Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
kızlar ben döndümmmmmm hemde iyi haberlerle. allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileyimve bugün hayatımın en anlamlı sesini duydum. içimde atan o minicik kalbin sesini. ...
kürtajdan bu yana 9 aydır her ay büyük merakla beklediğim haber umutsuz olduğum bu ay geldi. özür dilerim 2 hafta geç haber verdim ama eşim izin vermedi nete girmeme kötü şeyleri okuyup üzme kendini diye kalp atışını duyana kadar... ve çok şükür bugün duydum miniğimin kalbini.allahım nerede kim bekliyorsa nasip etsin.
adetime 5 gün kala beta hcg negatifti . bide sistit olmuştum.madem bebek yok bari sistititim iyileşsin dedim ama meğer değilmişim bebektenmiş idrar yollarımdaki yanma. sonra adetim gecilkti. bu arada hannemin sistit haberini ve hamileleik haberini aldım. acaba mı diye adetim 2 gün gecikince bir daha kan verdim çok şükür aldım iyi haberi. ama o günden beri kaygılıyım , sevinemedim bebeğime acaba bu sefer iyi olacak mı, bebeğimin kalbi atarmı diye. ilk kez bugün hamile olduğumu anladım ....
çok uzattım biliyorum mazur görün 2 haftadır kimseciklerle paylaşmadım. hala söylemiyorum sizin dışınızda... dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız...
amin cnm liste öncedende vardı umudum düzenliyordu o bırakınca bende faydalı oluyor diye devam ettirdim ilk düzenleyen arkadaşımız kimse o iyi akıl etmiş. hamileleri ve doğum yapanları görünce umut oluyor bizede.[/Q
hepinize teşekkürler o zman:)
hakikaten listeyi görünce umutlanıyorum bakalım biz ne zman göbüşlü resimlerimizi ekliyeceğiz o listeye:)
kızlar ben döndümmmmmm hemde iyi haberlerle. allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileyimve bugün hayatımın en anlamlı sesini duydum. içimde atan o minicik kalbin sesini. ...
kürtajdan bu yana 9 aydır her ay büyük merakla beklediğim haber umutsuz olduğum bu ay geldi. özür dilerim 2 hafta geç haber verdim ama eşim izin vermedi nete girmeme kötü şeyleri okuyup üzme kendini diye kalp atışını duyana kadar... ve çok şükür bugün duydum miniğimin kalbini.allahım nerede kim bekliyorsa nasip etsin.
adetime 5 gün kala beta hcg negatifti . bide sistit olmuştum.madem bebek yok bari sistititim iyileşsin dedim ama meğer değilmişim bebektenmiş idrar yollarımdaki yanma. sonra adetim gecilkti. bu arada hannemin sistit haberini ve hamileleik haberini aldım. acaba mı diye adetim 2 gün gecikince bir daha kan verdim çok şükür aldım iyi haberi. ama o günden beri kaygılıyım , sevinemedim bebeğime acaba bu sefer iyi olacak mı, bebeğimin kalbi atarmı diye. ilk kez bugün hamile olduğumu anladım ....
çok uzattım biliyorum mazur görün 2 haftadır kimseciklerle paylaşmadım. hala söylemiyorum sizin dışınızda... dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız...
tebrik ederim ben de.. her gun hamile haberleri alınca gercekten insan umut doluyo.. diger ayda biz de güzel haberler veririz insallah..
inşallah yaaa
bende genetik testlerin sonucunu bir alırsam inşallah neyin ne olduğunu anlayacağım
maşallah maşallah:) canım allah nazarlardan korusunn...
allah bizlere de nasip etsin...
senin de pıhtılaşma sorunun var mıydı? varsa nasıl önlemler aldın biz de fikir sahibi olalım her dr. ayrı bakıyor bu duruma
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
maşallah maşallah tebriklerr.
tebrik ederim ben de.. her gun hamile haberleri alınca gercekten insan umut doluyo.. diger ayda biz de güzel haberler veririz insallah..
Canim yaa cok sevindim, ben de merak etmistim seni demek Boyle guzel haberler icin saklanmissin bizden. Allah tamamina erdirsin.
Canim yaa cok sevindim, ben de merak etmistim seni demek Boyle guzel haberler icin saklanmissin bizden. Allah tamamina erdirsin.
canım sende hamişmişsinmaşallah. allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza almak nasip olsun 4 haftalık yazıyor doğru mu yoksa ben yokken büyüttün mü sen bebişi
maşallah subhanallah cnm. gözün aydın olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Canim yaaa cok sevindim, Rabbim tamamina erdirsin, sorunsuz saglikli bi gebelik diliyorum
Darisi biz hamis olmaya bekleyenlerin basina insallah
gözünaydın canım çok ama çoook sewindim ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum..kızlar ne güzel hamişler çoğaldı demek söylenenler doğruymuş bahar da hemen hemen tüm canlılar hamile kalırmış diye, inşallah dewamı gelir..
Dogru 4 haftalik yeni ogrendim daha, bugun kan tahlili yaptirdim, sukur deger cok iyi geldi persembe gormeye gidecegim bakalim. Beraber yasayacagiz bu heyecani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?