Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım liste fikri çok iyi olmuş. Teşekkürler. Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

amin cnm liste öncedende vardı umudum düzenliyordu o bırakınca bende faydalı oluyor diye devam ettirdim ilk düzenleyen arkadaşımız kimse o iyi akıl etmiş. hamileleri ve doğum yapanları görünce umut oluyor bizede.

kızlar ben döndümmmmmm hemde iyi haberlerle. allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileyim ve bugün hayatımın en anlamlı sesini duydum. içimde atan o minicik kalbin sesini. ...

kürtajdan bu yana 9 aydır her ay büyük merakla beklediğim haber umutsuz olduğum bu ay geldi. özür dilerim 2 hafta geç haber verdim ama eşim izin vermedi nete girmeme kötü şeyleri okuyup üzme kendini diye kalp atışını duyana kadar... ve çok şükür bugün duydum miniğimin kalbini. allahım nerede kim bekliyorsa nasip etsin.

adetime 5 gün kala beta hcg negatifti . bide sistit olmuştum.madem bebek yok bari sistititim iyileşsin dedim ama meğer değilmişim bebektenmiş idrar yollarımdaki yanma. sonra adetim gecilkti. bu arada hannemin sistit haberini ve hamileleik haberini aldım. acaba mı diye adetim 2 gün gecikince bir daha kan verdim çok şükür aldım iyi haberi. ama o günden beri kaygılıyım , sevinemedim bebeğime acaba bu sefer iyi olacak mı, bebeğimin kalbi atarmı diye. ilk kez bugün hamile olduğumu anladım ....

çok uzattım biliyorum mazur görün 2 haftadır kimseciklerle paylaşmadım. hala söylemiyorum sizin dışınızda... dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız...

maşallah maşallah:) canım allah nazarlardan korusunn...
allah bizlere de nasip etsin...
senin de pıhtılaşma sorunun var mıydı? varsa nasıl önlemler aldın biz de fikir sahibi olalım her dr. ayrı bakıyor bu duruma
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

maşallah maşallah tebriklerr.

Canim yaa cok sevindim, ben de merak etmistim seni demek Boyle guzel haberler icin saklanmissin bizden. Allah tamamina erdirsin.

teşekkür ederim canım evet canım haziran 2011 de bebeğim alındı sonra testler falan mthfr 1298 heterozigot çıktı . coraspin ve folbiol kullanıyordum zaten öğrenir öğrenmezde iğneye başladık clexane 0,4 . bugünde balık yağı ve vitamin verdi

maşallah maşallah tebriklerr.

teşekkürler canım darısı bekleyen herkesin başına... :)

tebrik ederim ben de.. her gun hamile haberleri alınca gercekten insan umut doluyo.. diger ayda biz de güzel haberler veririz insallah..

sağol canım. bende bir süredir uzaktım ama maşallahı var topik kalabalıklaşmış ve hamişler artmış inşallah listedeki herkes hamiş olacak. geçen ay bu cümle çok uzaktı ama allahım büyük gerçekten .

Canim yaa cok sevindim, ben de merak etmistim seni demek Boyle guzel haberler icin saklanmissin bizden. Allah tamamina erdirsin.

sağol canım saklanmadım ambargoya uğradım :26: inşallah bundan sonra iyi haberlerle buradayım.

canım sende hamişmişsin maşallah. allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün hayırlısı ve sağlıklısıyla kucağımıza almak nasip olsun 4 haftalık yazıyor doğru mu yoksa ben yokken büyüttün mü sen bebişi

maşallah subhanallah cnm. gözün aydın olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Canim yaaa cok sevindim, Rabbim tamamina erdirsin, sorunsuz saglikli bi gebelik diliyorum

Darisi biz hamis olmaya bekleyenlerin basina insallah

gözünaydın canım çok ama çoook sewindim ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kuzum..kızlar ne güzel hamişler çoğaldı demek söylenenler doğruymuş bahar da hemen hemen tüm canlılar hamile kalırmış diye, inşallah dewamı gelir..

........................................................

Son düzenleme:

Dogru 4 haftalik yeni ogrendim daha, bugun kan tahlili yaptirdim, sukur deger cok iyi geldi persembe gormeye gidecegim bakalim. Beraber yasayacagiz bu heyecani :)

kızlar bızım 1.5 yıldır bebek olmadı 1kere klomen kullandım olmadı daha sonra genetık test yapıldı faktor 5 ve mthfr c677 a1298 homozıgot doktor bu ay fraxıparını 0.3 hergun folbıol kullanıyorum klomene basladık tum testler normal acaba sorun bumu sızce?

maşallah subhanallah cnm. gözün aydın olsun. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

sağol canım rabbim bu sefer yüzümüze baksın

Canim yaaa cok sevindim, Rabbim tamamina erdirsin, sorunsuz saglikli bi gebelik diliyorum

Darisi biz hamis olmaya bekleyenlerin basina insallah

inşallah güzelim tüm kalbimle diliyorum :)

canım benim ilk bu topiğe geldiğim zamanı hatırlıyorumda az destek olmamıştın bana . allah razı olsun senden de yardım eden teselli eden destek olan herkesten. bebeğim önce allaha sonra dualarınıza emanet artık. allahım sanada vakti geldiğinde nasip edecek canım ben canı gönülden inanıyorum....

Dogru 4 haftalik yeni ogrendim daha, bugun kan tahlili yaptirdim, sukur deger cok iyi geldi persembe gormeye gidecegim bakalim. Beraber yasayacagiz bu heyecani :)

maşallah canım hep iyi haberler almak nasip olsun. o günleri yeni atlatan biri olarak allahım sabır versin diyorum. keseyi bekle, bebeği bekle, kalp atışını bekle.....bitmedi ne yazıkki hamile kalmakla paniğim . allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin de birlikte büyütelim.

bu arada iğneye başladın mı dozu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…