kızlar ben döndümmmmmm hemde iyi haberlerle. allahıma binlerce kez şükürler olsun hamileyim

ve bugün hayatımın en anlamlı sesini duydum. içimde atan o minicik kalbin sesini. ...
kürtajdan bu yana 9 aydır her ay büyük merakla beklediğim haber umutsuz olduğum bu ay geldi. özür dilerim 2 hafta geç haber verdim ama eşim izin vermedi nete girmeme kötü şeyleri okuyup üzme kendini diye kalp atışını duyana kadar... ve çok şükür bugün duydum miniğimin kalbini.

allahım nerede kim bekliyorsa nasip etsin.
adetime 5 gün kala beta hcg negatifti . bide sistit olmuştum.madem bebek yok bari sistititim iyileşsin dedim ama meğer değilmişim bebektenmiş idrar yollarımdaki yanma. sonra adetim gecilkti. bu arada hannemin sistit haberini ve hamileleik haberini aldım. acaba mı diye adetim 2 gün gecikince bir daha kan verdim çok şükür aldım iyi haberi. ama o günden beri kaygılıyım , sevinemedim bebeğime acaba bu sefer iyi olacak mı, bebeğimin kalbi atarmı diye. ilk kez bugün hamile olduğumu anladım ....
çok uzattım biliyorum mazur görün 2 haftadır kimseciklerle paylaşmadım. hala söylemiyorum sizin dışınızda... dualarınızı eksik etmeyin dualarımdasınız...