bucu2, caco, gulsunoguz, elendil85, beydagli, ay_she, burcu_gen hepinize iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim..Allah razı olsun arkadaşlar..rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeklerimize kavuşturur..Allah'ım isteyen herkese ama herkese hayırlı evlatlar nasip etsin en yakın zamanda inşallah..bu arada doktorumu aradım bebe aspirini ve folbiol kullan dedi..clexane 0.6 devam hergün vurulucam ve progynex isimli düşük önleyici hergün vurulacak öyle yani..bu arada sat'ımı bilmiyorum ben düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım..o yüzden artık Allah nasip ederse kalp atışını duymaya başlarsak biraz daha netleşecek herşey..ama şimdi korkuyorum yarın tekrar test yaptırıcam bakalım 2 günde 2 kat artış olmuş mu?? doktor özellikle istedi..kızlar dua edin de bari bu sefer bi sorun çıkmadan şu yawrumu alayım kucağıma..çok istiyorum yaa anlatamam yaniii..sadece kendim için değil şu forumda benim gibi her ne kadar bebek sahibi olmak isteyen arkadaşım varsa rabbim hepsine evlat nasip etsin..hamile olanlarında yawrularını korusun rabbim annelerine babalarına bağışlasın sağlıklı bir şekilde inşallah...