- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
evde int gitti o yüzden giremedim.ALLAHIMA BİNLERCEEEEEEEEEEEEEE şükür olsun. geçen hafta 3.8 dedikleri ense kalınlığı dün 1.5 çıktı. utrasonda bakarken dr lar bu hafta iyi dediler.eşim kayınvalidem ben hüngür hüngür ağladık.ne kadar şükretsek azdır.radyoloji uzmanı daha bakar bakmaz dr hanım çok normal dedi.çok iyi dedi.dr hanım biraz bozuldu:)dr sanırım kaslarıda ölçmüş:)dr kalktı radoloji uzm oturdu iyce baktılar.
HAMD OLS RABBİM hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın.annemi aradım hemen hüngür hüngür ağladı ,babamı aramış işten eve ağlaya ağlaya gelmiş.RABBİM bu sevinç gözyaşlarını inş kucağımıza sağlıcakla aldığımızda da nasip etsin inş.babam ilk duyduğunda yemin ederim saçlarımın beyazladığını hissettim demiş
sonuç HAMD ols RABBİME içim rahattı ama insana yinede bi hüzün çöküyor.dualarınız ve desteğiniz içn hepinize teşekkürler.dr umun ısrarı ile de 3lü tarama yaptırmaya karar verdik.RABBİM göstermesin olumsuz hamilelikleri ama bundan sonrakilerde fikir olması açısından.
ALLAHIM hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin,ALLAHA emanet kalın:)
rabbim kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın amin. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağıma almayıda nasip etsin.