• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar kafanızı karıştırmayın fazla bakın ben de bir örneğim size bir oğlum var 6 yaşına girdi :nazar:
evlendim hemen hamile kaldım hiç bir problemim olmadı doğurdum.
fakat sonrasında 3 düşüğüm oldu 677 ve 1298 heterezigotmuşum fakat oğluma tedaviyle hamile kalmadım
hamileyken bişi kullanmadım maşallah çok sağlıklı. demekki rabbim isteyince oluyormuş. mutasyonlardan haberim bile yoktu taaki 3 düşüğü yapana kadar
biraz oluruna bırakın yoksa insan gerçekten kafayı yiyor.:26::26::26:
Rabbim aynı acıları bir daha yaşatması korktuğumuz korkulara uğratmasın amin...

amin canım,insan korkunca korktuğu başına geliyor gerçekten,ne güzel demişsin rabbim korktuğumuz korkulara uğratmasın...
bu arada sen ilaç tedavisinin yanında başka şeyler yapıyor musun,maneviyat olarak ve bitkisel olarak???

amin canım,insan korkunca korktuğu başına geliyor gerçekten,ne güzel demişsin rabbim korktuğumuz korkulara uğratmasın...
bu arada sen ilaç tedavisinin yanında başka şeyler yapıyor musun,maneviyat olarak ve bitkisel olarak???

canım şu anda korunma aşamasındayım kendime güvenemiyorum tekrar denemek için o yüzden coraspinimi içiyorum folbiol günde bir tane
bol bol dua ediyorum canım kur an okuyorum Rabbimden hakkımızda hayırlısını istiyorum beslenmeme ve uykuma dikkat ediyorum bol bol sebze tüketiyorum
bu ay kısmetse soğan kürü yapacağım içeriyi bir güzel temizlesin. bide günde bir fincan adaçayı içiyorum. :26:

bendede 2 mutasyon heterezigot ama oğlumda filikasit dışında bişi kullanmadık haberimiz bile yoktu.

İlk gebeliklerde özellikle yaş gençse ve hiç korunulmadıysa sanırım daha fazla şans var. Belki de bizim durumumuzu dogum kontrol hapları tetikledi ve tabi ki benim stresli ve yorucu iş hayatımın da etkisi vardır.
Ona bakılırsa bende homozigot olduguna göre annemde en azından heterozigot olmalı ve hiç düşüğü yok. Halamlar ise en az 3-5 düşük yapmışlar belki de daha fazla arada 2si de 2 tane çocuk doğurmuş, ne ilaç ne başka birşey kullanmışlar tabi o zamanlarda nereden bilsinler. Bu iş neye göre oluyor zaten anlamak mümkün değil,

canım şu anda korunma aşamasındayım kendime güvenemiyorum tekrar denemek için o yüzden coraspinimi içiyorum folbiol günde bir tane
bol bol dua ediyorum canım kur an okuyorum Rabbimden hakkımızda hayırlısını istiyorum beslenmeme ve uykuma dikkat ediyorum bol bol sebze tüketiyorum
bu ay kısmetse soğan kürü yapacağım içeriyi bir güzel temizlesin. bide günde bir fincan adaçayı içiyorum. :26:

ya bu soğankürünü ilkdefa burda duydum bi faydası oluyor mu acaba, ben de mi yapsam? öyle bi süresi varmı bunun. sanırım adetin son günü başlanması lazım demiştiniz,yanlışmı hatırlıyorum.bi de bu soğankürünü hamile kalmayı planladığımız zaman mı yapmak gerek yoksa ön hazırlık olsun diye şimdiden yapmakda fayda var mı?

İlk gebeliklerde özellikle yaş gençse ve hiç korunulmadıysa sanırım daha fazla şans var. Belki de bizim durumumuzu dogum kontrol hapları tetikledi ve tabi ki benim stresli ve yorucu iş hayatımın da etkisi vardır.
Ona bakılırsa bende homozigot olduguna göre annemde en azından heterozigot olmalı ve hiç düşüğü yok. Halamlar ise en az 3-5 düşük yapmışlar belki de daha fazla arada 2si de 2 tane çocuk doğurmuş, ne ilaç ne başka birşey kullanmışlar tabi o zamanlarda nereden bilsinler. Bu iş neye göre oluyor zaten anlamak mümkün değil,

evet canım 24 yaşındaydım hiç korunmadık ilk aydan olmaz zaar dedik ama oldu iyikide olmuşş :16::16:
evet bende doğum kontrol hapı kullanmıştım sanırım o tetikledi sonraki düşüklerde ne bileyim bilmiyordum ki :26::26:

ya bu soğankürünü ilkdefa burda duydum bi faydası oluyor mu acaba, ben de mi yapsam? öyle bi süresi varmı bunun. sanırım adetin son günü başlanması lazım demiştiniz,yanlışmı hatırlıyorum.bi de bu soğankürünü hamile kalmayı planladığımız zaman mı yapmak gerek yoksa ön hazırlık olsun diye şimdiden yapmakda fayda var mı?

canım daha önce bende 3 cm kist vardı doğum kontrol hapı kullandım bıraktım hamile kaldıydım meğersem pıhtılaşmayı tetiklermiş
soğan küründen memnun kalan çok arkadaş var kistleri resmen yok ediyor iltihap söktürüyor içeriyi temizliyor ben şu anda hamilelik düşünmüyorum ama yapacam :34:

kafam karmakarışık ve yapcak bişweyim yok :(
deli olucam ya

bence daha fazla aklını karıştırma allaha sığın ben bundan önceki hamileliğimde de iğne kullanmıştım ama olmadı allah nasip etmediyse biz ne yaparsak boş sadece önlemimizi alıyoruz kafana takıp bebeğini de üzme kontrollerini biraz sıklaştırırsın hem için de rahatlamış olur bebişin iyi olduğunu görünce

canım lekelnme devam ediyor.Allah'a sığınıyorum.bebek düşmediği sürece umudumu yitirmicem inşallah.

inşallah lekelenmelerinde kesilir biran önce canım kalp atışını duydunuzmu

:2: canım çok fena nezle olduk ailece şimdi biraz daha iyi sayılırım teşekkür ederim :34:

geçmiş olsun bende bu aralar burnum tıkalı geziyorum:52:

Tşkler canım tavsiyen için,iğne ve aspirini nekadar zaman kullandın acaba?

hamile kalmadan 3 ay önce başladım canım

slm arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum uçakla uyculuk yapmanın sakıncası varmıdır acaba yapanlar varsa bana cevap yazabilirlermi bundan dolayı bebeyime birşey olmasından çok korkuyom ne yapıcam bir türlü karar veremiyorum doktor birşey olmaz dedi ama

oflu canım iğneyi kestiğin için kendini çok yıpratma hergün düzenli oalarak kanı sulandıran meyveleri tüket.bak 10 tane kiraz bir aspirine eş,ananas,limon,greyfurt vs.. bunlar kanı acaip sulandırıyor.bu besinleri bol bol tüket.maaşallah 3 ayı tamamlamışsın.bundan sonra bişey olmaz Allah'ın izniyle:16:
canım sağol az da olsa rahatladım.
ben zaten kirazı çok tüketen bi insanım.
bu aralar baya tükettim.
coraspine devam ediyorum zaten.
bırakmıcakmışım onu.
hayırlısı artık..
RABBİm hayırlısını nasip etsin cümlemize..

bence daha fazla aklını karıştırma allaha sığın ben bundan önceki hamileliğimde de iğne kullanmıştım ama olmadı allah nasip etmediyse biz ne yaparsak boş sadece önlemimizi alıyoruz kafana takıp bebeğini de üzme kontrollerini biraz sıklaştırırsın hem için de rahatlamış olur bebişin iyi olduğunu görünce
haklısın canım kafamı karıştırmamak daha iyi napalım..
hayırlısı olsun artık..
bugün bile görünce rahatladım.
dün iğne vurulmamıştım diye
RABBİm yardımıcımız olsun..

kızlar moralim çok bozuk 2 gün önce 5+1de keseyi gördük 6.3mm di doktor herşey normal dedi iğneye başladık bu gün lekelenmem oldu çok yoğun değil açık şeftali rengi acaba iğneden mi oldu yoksa yine düşük mü yapıcam oooffffffff offfff yine mi olmıycak doktor 3 hafta sonra çağırdı bide ne olacak bilmiyorum iğneyi kullanmaya başlaynca lekelenmesi lan oldu mu hiç

kızlar moralim çok bozuk 2 gün önce 5+1de keseyi gördük 6.3mm di doktor herşey normal dedi iğneye başladık bu gün lekelenmem oldu çok yoğun değil açık şeftali rengi acaba iğneden mi oldu yoksa yine düşük mü yapıcam oooffffffff offfff yine mi olmıycak doktor 3 hafta sonra çağırdı bide ne olacak bilmiyorum iğneyi kullanmaya başlaynca lekelenmesi lan oldu mu hiç

canım boşuna sıkma canını.kırmızıya dönüşmediği sürce sorun olmaz inş.hatta bazen kırmızı olsa bile bişi olmuyor.bende ilk iğneden sonra koyu bi akıntım olmuştu.çalıştığım için rapor alıp istirahat ettim.düzeldi.sende istirahatine dikkat et yorma kedini.yat hatta.eğer kendini iyi hissetmezsen dr a git.3 haftayı bekleme.inş bişi olmadığını göreceksin.

hemen umutsuluğa düşme.umutsuzluk yok.RABBİM bizede verecek inş.

kızlar selamlar hepinize geçmişi okumadan yazıyorum bugün gündüz giremedim annemi acile götürdüm elinde kırık oldu yine zaten 2 ay önce alçıdan çıkmıtı kolu ve bacağı..ne güzel fizik tedawiyle kolu biraz güçleniyordu,anacığım seviniyordu morali biraz yerine gelmişti ama oda yarım kaldı..ne diyeyim bunada şükürler olsun neyseki kırığı küçükmüş,,kemik erimesi olduğu için çok çabuk kırılabiliyor kemikleri..RABBİM tüm hastalara ve anneme acil şifalar wersin,banada güç..kızlar ne olur dualarınızda annemede yer verin:43::43:

Son düzenleme:

ya kızlar bır bayandan duydum 3 dusugu olmus 3 ude kız cocuguymus.sonra arka arkaya 3 oglu olmus ogulları yasıyor.ogullarından bırının 2 oglu var.dıger oglunun kızı olacakmıs ama dusuk tehlıkesı var hep kanamalı ve yatıyor kadın.aklıma genetık oabılecegı ,pıhtılasma olabılecegı geldı.ve acaba bebıs cınsıyetlerıyle alakalandırılabılır mı bu mesele.yanı bır cok arkadas ılk gebelıklerınde sorun yasamıyor sonra pıhtılasma var sende ıgne kullanacaksın denıyor bu 1.den sonrakı bebişlerin cinsiyetlerıyle alakalı olabılır mı kı:44::44:.bır kac kısıden oyle seyler duymustum da...

ayy canım benimm maşallah sübhanallah hayırlısıyla kucağınada almak nasip eder inş..

bu arada kızlar çok şükür sabah kırmızılar geldide rahatladım ama hafif karın sancım var belimde ağrıyoo

gülsünoğuz bu mesajı begenmedi:50::50:sıte yonetıcılerınden rıca edıyorum BEGENMEDIM butonu da koysunlar :32::32:
neysesaka bıyana hayırlısı olsun canım benım

kızlar selamlar hepinize geçmişi okumadan yazıyorum bugün gündüz giremedim annemi acile götürdüm elinde kırık oldu yine zaten 2 ay önce alçıdan çıkmıtı kolu ve bacağı..ne güzel fizik tedawiyle kolu biraz güçleniyordu,anacığım seviniyordu morali biraz yerine gelmişti ama oda yarım kaldı..ne diyeyim bunada şükürler olsun neyseki kırığı küçükmüş,,kemik erimesi olduğu için çok çabuk kırılabiliyor kemikleri..RABBİM tüm hastalara ve anneme acil şifalar wersin,banada güç..kızlar ne olur dualarınızda annemede yer verin:43::43:

:5::5: canım çok üzüldüm yaa çook geçmiş olsun rabbim şifasını versin inşallah sanada sabır güç versin Rabbim seni mükafaatlandırsın gönlünün muradını versin inşallah.

ya kızlar bır bayandan duydum 3 dusugu olmus 3 ude kız cocuguymus.sonra arka arkaya 3 oglu olmus ogulları yasıyor.ogullarından bırının 2 oglu var.dıger oglunun kızı olacakmıs ama dusuk tehlıkesı var hep kanamalı ve yatıyor kadın.aklıma genetık oabılecegı ,pıhtılasma olabılecegı geldı.ve acaba bebıs cınsıyetlerıyle alakalandırılabılır mı bu mesele.yanı bır cok arkadas ılk gebelıklerınde sorun yasamıyor sonra pıhtılasma var sende ıgne kullanacaksın denıyor bu 1.den sonrakı bebişlerin cinsiyetlerıyle alakalı olabılır mı kı:44::44:.bır kac kısıden oyle seyler duymustum da...

canım bazen genetik olabiliyormuş öyle şeyler hatta kesinleşirse tüp bebek yapıp cinsiyet seçimi yapılabiliyormuş genetikse tıp izin verebiliyormuş
benim ilk bebeğim erkek düşükleriminde 2 si erkekti :43::43::43::43:

Back
X