arada senin mesajı kaçırmışım pardon. Iyiyiz valla dün bugün tekmeleyip duruyor küçük bey, hiç bu kadar çok hareket etmemişti.
şimdiden pazartesi günü nasıl işe başlayacağım derdi sardı sadeceçok şükür başka bir sıkıntımız yok teyzesi.
cnm kaçta hissetmeye başladın tekmeleri? Maşallah oğluna..benimde 17 hafta oldu başlasın artık istiyorum ama bişey hissetmiyorum.
Sagol bitanem bende iyiyim.. Allah'a sukur.. Evet yakismis :)))
Annende bu Mubarak aylarda insallah daha da toparlar canim...
Kvrck sen nasilsin kuzum ? Masallah diyorum butun hamislere,
Darisi biz isteyenlere insallah.. Burcugen, mltm bucu Nigar kvrck duman gulsunoguz hannem matematician hepinize sorunsuz saglikli bir sekilde bu maratonu tamamlamanizi diliyorum...
günaydın kızlarrrr mutlu günlerr
uzun zamandır misafirlerim vardı giremedim
nasılsınız
slm arkadaşlar öncelikle belirteyim yardımınıza ihtiyacım var bir boş gebelik bir kalp atımı durması ile iki kere kürtaj oldum sonunda kanımda pıhtılaşma olduğunu öğrendim homozigotum doktorum hamile kalmamı ve öyle tedaviye başlayacağını söyledi ama normal yolla 6 aydır korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum sizce ne yapmalıyım:S hem şaşkın hemde tedirginim diğerlerinde normal hamile kalabilmiştim.
17. Haftanın sonunda çooook hafifçe hissetmeye başladım, minicik bir baloncuk patlıyormuş gibiydi, gıdıklıyordu ama emin olamamıştım. Günde birkaç defa oluyordu en fazla akşam yemeğinden sonra televizyonun karşısına yattığımda hissedebiliyordum. 21. Haftaya kadar aralarda hissetmediğim zamanlar da oldu. Umarım sen de en kısa zamanda hissedersin ama bazıları 22-23. Haftalara kadar hissetmiyormuş, erkenden hissetmeye başlamazsan da üzülme sakın.
çok sewindim canım tabi tatil güzel dimi bırakmak zor olacak..Arada senin mesajı kaçırmışım pardon. İyiyiz valla dün bugün tekmeleyip duruyor küçük bey, hiç bu kadar çok hareket etmemişti.
Şimdiden pazartesi günü nasıl işe başlayacağım derdi sardı sadeceçok şükür başka bir sıkıntımız yok teyzesi.
amin canım rabbim inşallah bu sefer mutlu sona ulaştırır darısı sizlerin başına inşallah nerelerdesin artık gözükmüyosun
mutlu günler nasılsın canım
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gdiyor
oh maşallah keyfiniz yerinde demek rabbim nazarlardan saklasınIyiyiz guzelim ya, bol bol yat, yemek ye, uyu modunda bir tatil geciriyoruz. Pazartesi doktora gidecegiz. Sen nasilsin? Ankaraya geliyor musunuz?
az kaldı kuzucuk sabır beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır demişlerallaha sukur sen nasılsın junıor kıvırcık nasıl???
allah razı olsun umudum...Rabbim sizlere de saglıklı bır hamıslık ve saglıkı yavrucaklar nasıp etsın
sagol canım benım evet cok az kaldı su 9 ay gectı de su son gunler hıçççç gecmıyormuscanım yaaa.inşallah bende saglıcakla kavusurum da guzel haberlerle donerım topıgıme.dualarınızı esırgemeyın allah hepınızden razı olsun
anladım cnm ara ara böyle sanki seyirme gibi hissediyo gibi oluyorum ama devamı gelmiyo:) sabırla bekliycez.bu günleri görebilmek mucize gibiydi sabırla bekliyorum inş.o günleri de görücez kızımla inanıyorum.
Amin canim insallah bundan sonra bir sorun cikmaz. Darisi en kisa surede sizlere olsun.
Sen gittin mi burada doktora?
amin canım ben iyiyim çok şükür bugünlerimize sen nasılsın gittinmi istanbulda doktora
tabikide canım benim mübarek günler hürmetine rabbim şifalar nasip etsin
hayırlısı olsun canım benim
derlerdide inanmazdım kafayı rahatlatmak çok önemli
iyi tatiller
alla razı olsun canım benim
sen nasılsın iyisin inş.
BURCU-GEN nasılsın kuzu bebek iyimi
allaha sukur sen nasılsın junıor kıvırcık nasıl???
allah razı olsun umudum...Rabbim sizlere de saglıklı bır hamıslık ve saglıkı yavrucaklar nasıp etsın
sagol canım benım evet cok az kaldı su 9 ay gectı de su son gunler hıçççç gecmıyormuscanım yaaa.inşallah bende saglıcakla kavusurum da guzel haberlerle donerım topıgıme.dualarınızı esırgemeyın allah hepınızden razı olsun
amin canım rabbim inşallah bu sefer mutlu sona ulaştırır darısı sizlerin başına inşallah nerelerdesin artık gözükmüyosun
mutlu günler nasılsın canım
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gdiyor
ben aranızda yeniyim...
başımdan bir gebelik geçti bebeğimi 7 haftalıkken aldırdım. karnımda ölmüş. dr um bebeğin gelişemediğini söyledi ama neden gelişemediği konnusunda kesin bir şey demedi. ama insanın başına gelince fikir sahibi oluveriyor. dr um yeni gebeleiğin başlayınca coraspin vericez sana dedi adetin 1 gün geçerse hemen gel dedi. cor aspini şimdi araştırdım da acaba bend e kan pıhtılaşması mı var ???
uzun zamandır misafirlerim vardı giremedim
nasılsınız
Sagol bitanem bende iyiyim.. Allah'a sukur.. Evet yakismis :)))
Annende bu Mubarak aylarda insallah daha da toparlar canim...
Kvrck sen nasilsin kuzum ? Masallah diyorum butun hamislere,
Darisi biz isteyenlere insallah.. Burcugen, mltm bucu Nigar kvrck duman gulsunoguz hannem matematician hepinize sorunsuz saglikli bir sekilde bu maratonu tamamlamanizi diliyorum...
Ben de iki gün önce öğrendim trombofili olduğumu.Aspirin,clexane 4000 ve folik asit kullanıyorum.Clexane 8000 de varmış galiba onu kullanan var mı?bu doz git gide artıyor mu yoksa hep aynı mı kalacak?
Arada senin mesajı kaçırmışım pardon. İyiyiz valla dün bugün tekmeleyip duruyor küçük bey, hiç bu kadar çok hareket etmemişti.
Şimdiden pazartesi günü nasıl işe başlayacağım derdi sardı sadeceçok şükür başka bir sıkıntımız yok teyzesi.
cnm kaçta hissetmeye başladın tekmeleri? Maşallah oğluna..benimde 17 hafta oldu başlasın artık istiyorum ama bişey hissetmiyorum.
ya bu kan pıhtılasmasını arttıran yıyecekler neler acaba?? bilen varmı
geçen yıl şubat ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. busene de şubat ayında 21 haftalık bebeğimi kaybettim.
dün sonuçlarımızı aldık ve bende kan pıtılaşması olduğunu söyledi doktor. bebek düşündüğümde bir kadın doğum dr gitmemi ve verdiği ilaçları hergün kullanmamı hamile kalmam durumunda da dr belirleyeceği iğne yada hapı kullanarak sağlıklı gebelik geçirebileceğimi söyledi.
geriye dönük sayfaları pek okuyamadım ama okuduğum kadarıyla hamileliği sağlıklı geçenler bebeklerini kucağına alanlar var ve bebeğini bekleyen hamişlerimizde var.
doktorun söyledikleri ve birazda okuyabildiğim kadarıyla gece rahat bir şekilde uyudum.
şimdi sizden yardımlarınızı bekliyorum yaşadıklarını neler yaptığınızı kısaca bilmek istiyorum.
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. (amin)
günaydın kızlarrrhayırlı cumalar
öncelikle geçmiş olsun diyorum güzelim allah bir daha aynı acıları yaşatmasın. güzel olanı artık sorununu ve çözümünü biliyorsun. hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşadık aslında. öncelikle gerçekten ilgili bir doktor bul . sözüne güvendiğin biri olsun mutlaka, hepimiizn doktorları farklı yöntemlerle ilaç dozu belirliyor. benim doktorum kilona göre takip ediyor mesela. doktorun ilaç vermiş ne olduğunu yazmamışsın. sanırım coraspin ve folik asit vermiştir. onları ihmal etme. hamile kalır kalmazda heparin içeren iğne. sorun olursa seve seve cevaplarız.[/QUOTE
amin canım çok saol cevabın için. sonuçlarımı dün aldğım için sadece genetik dr görüşebildim.
kendi doğum doktorumla daha görüşemedim. hafta içi gidip görüşüşem. :)
çok sewindim canım tabi tatil güzel dimi bırakmak zor olacak..
sağol canım iyiyim sen nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?