Evet sanırım kılcal damara denk gelmesiyle alakalı bir durum,doz aşımı şeklinde yazılar görünce merak ettim herkeste oluyor mu diye,cevap verdiğin için teşekkürler ama anladığım kadarıyla çok soğuk bir topik burası,diğerleriyle kıyaslandığında...En iyisi doktora sormak olacak galiba.size iyi sohbetler...
canım doz aşımı ile ilgili sanırım ben yazmıştım ama benim kastettiğim moraröma iğnenin vurulduğu yerlerdeki morluklar değil. onlar çok doğal. benim dediğim anlamsız yere bir yere çarpmışsın gibi kolunda ya da bacağında meydana gelen morluklar. bunlar dozun fazla gelmesiyle alakalı. ama bildiğim kadarıyla o da clexane da pek yaşanan bişey değil. benim kastettiğim ileç coumadin'di. o clexane dan çok daha etkili bir pıhtı çözücü. ama bebeklere zararı olduğu için verilmiyor zaten. cevap verdiğim arkadaş henüz iğne kullanmadan coraspin kullanırken vücudunda morluklar olduğunu söylüyordu. belki onun kanındaa çok fazla pıhtılaşma yoktur o yüzdn doktora danışmasını söyledim. yani vücudunda durduk yere meydana gelen morarmalar normal değil. yoksa elbette iğneyi vurduğun yer kılcal damara rastlıyorsa hem canın daha çok yanıyo hem de morarma oluyo.