canım bende de 677 ct heterozigot mutasyon var 3 bebek kaybettım dorduncu bebegıme hamıleyım çok şükür sımdı ıyı gidiyoruz
ilk ıkı kaybımda pıhtılasma oldugunu bılmıyroduk 11 hafta ve 28 haftalık kaybım oldu üçüncüsünde iğne kullanmama rağmen düştü
5-6 haftalıkken ben 2. bebegımı kaybedınce bi süre bebek ıstemedım dınlenmek adıan 1,5 sene ara verdım 18 ay
çok sıkı korunmadım ama hamıel de kalmadım..sonra bebek düşünmeye baslaınca yum gunelrıdne ilişkiye dıkkat ettık ve sonrakı aya hamıle
kaldım yani bızımkı gibi bi pıhtılaşma gebe kalmaya engel değil....yine de böle sorunalr oalbıldıgı için bazı doktorlar döllenme sırasında herhangı
bi pıhtılaşam sıorunu yasanmasın dıye hamıle kalmak daha kolay olsun dıye gebelık oncesı ıgne kullandırtabılıoalr bana kullan dedi dr
ama ben kullanmak ıstemedım zaten bebe aspirini ve folik kullanıyrodum gunasırı hematolog sölemsıtı kadın doğumcunun clexane kullan
demesıne göz yumdum yanı ve cok sukur iyiyiz şu an bi sorunumzu yok ınsallah busefer sağlıkla gelır...sana da gecmıs olsun canım
şu an herhangı bi laç alıomusun bılmıyorum ama gebelık oncesı gunasırı bebe aspirini ve folik seklınde devam edip hamıel kalınca celxane
kullanmaya baslayabılırsın eger siklusun duzenlıyse asılama yaptırmadan bi süre deneyın olmazsa aşılama yaptırırsınız canım
inşallah en kısa zamanda gelır senın de mneleğin :)
Selam
Bende de heterozigot mutasyon var ve clexane 0,4 kullanıyorum. Hamileliğimin 12. haftasındayım ve 8 haftadır kullanıyorum ve lohusalık bitene kadar kullanmam söylendi. Başka doktorlarada danışmak istedim ama üniversite hastanelerindeki doktorlar dışında özel hastanelere ve devlet hastanelerine gittim biz bunlardan anlamayız dediler. Factor 5 testi nedir, heterozigot nedir pek anlamıyorlar.
Size ne kadar kullanmanız söylendi?