Cemocan..tatlim soyle bir forumda gezinirken yazmis olduklarini gordum, yazmak istedim, belki biraz moral verebilirim diye dusundum...
Canim seninde soyledigin gibi yasamis oldugun tamam psikolojik..bilincaltinda muhtemelen bu haftalarda yasamis oldugun aci olaylar oldugu icin..simdi bilincaltin sana baski yapiyor..huzurunu bozma sakin kesinlikle..moralini bozcak hicbisey yok, bak sukret rabbime bebegin seninle ve saglikli ve lutfen sende bebeginin sagligini bozmaya calisma olurmu canim.. dusunme hic kotu bisey.. biliyorum simdi bunu soylemesi kolay diyeceksin.. ama gercekdende seninde bunu basarabilmen cok kolay..sadece bazen durumlarin icinde olunca ne kadar degistigimizin, kendimize hayati ne kadar zorlastirdigimizin farkinda bile olmuyoruz.. inan bana bende panik atagin esiginden donmus biriyim..simdi anlatsam ne kadar aptalca seyler yasadigimi anlarsin...ama ben daha cok universite gunlerimde yasadim..ve baktim panik atak gibi bir belanin icine giriyorum engelledim izin vermedim beni ele gecirmesine :)
yani sana demek istedigim...yasadiklarin hic kolay seyler degildi kesinlikle Allah birdaha yasatmasin..kimseye de yasatmasin.. ama simdi lutfen kendini ve bebegine bunu yasatma... onu uzme kendinide uzme, tabi esinide...dusunsene bu durumdan kac kisi etkileniyor...yani boyle sacma dusuncelerden dolayi hepiniz etkileniyorsunuz...hadi siz buyuksunuz ama bebisin her ne kadaar senin kaninla ve yediklerinle besleniyorsada..sunu unutmaki...o senin moralinin duzgun olmasiyla da besleniyor ...
bak neden kendini rahatlatacak farkli seyler denemiyorsun.. ben
bilincaltinin gucu diye bir kitap okudum sirf bu tarz olumsuzluklari ortadan kaldirmak icin..
Joseph Murphy yazari...yasadigim olumsuz gunleri atlatmamda cok yardimci oldu... ve hala bu tarz kitaplar okumaya devam ediyorum.. cunku bende cok duygusal ve zayif bir insanim.. en ufak seylerden uzulen kendime hayati zindan eden biriydim..simdi epey degistirdim kendimi... tabi bu demek degilki mukemmel guclu bir insan oldum ciktim degil.. ama bu tarz dusuncelerin bene ele gecirmesine izin vermemek icin devamli guzel seyler okuyorum... ve bilinc altimi yonetmeye calisiyorum. beni mutlu etmesi icin onu zorluyorummmm....
sacmaladigimi dusunebilirsin ama degil

gercekten

akil da vermek degil niyetim.. sende cok akilli akli basinda bir insansin..
simdi
derin bir nefes al..... ve hep guzel seyler dusunecegine soz ver...