canım çok üzüldüm bu son olsun inşallah..ama artık aklı selim düşüneceksin... Konusunda uzman çok iyi bir kadın doğum uzmanı bul..her türlü tetkiklerini yaptır ama ne varsa hepsini topla ve doktorun değerlendirsin sana en uygun yolu gösterecektir..sakın ümitsizliğe kapılma..sabret canım ama dediğim gibi üzülmek bir sonuç vermiyor..sen açıkgöz ve akıllı olacaksın doktorunu iyi seçeceksin..benimde çok kayıbım oldu...ama doğru doktoru bulduğuma inanıyorum ve bu zamana kadar geldim..inşallah sende böyle güzel günler göreceksin..ben inanıyorum canım..kaybın için tekrardan geçmiş olsun inşallah..dualarımız hepimiz için ...
canım çok tşk edrim. Sanırım kendimi biraz toparlayınca araştyırmalara başlıycam ama inanın şu an kendimi çok aciz hissediyorum.bu sefer herşeyi doğru yaptığımı düşünmüştüm ama olmadı. Sanırım pıhtılaşmanın dışında başka bir sıkıntı var. şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Nasıl bir dr bulurum ne olur çıkmazda gibiyim rabbim dermansız dert vermesin. Yaşım 33 ve geç kalıyormuş gibi hissediyorum. Kafam çok karışık