kızlar özellikle hamile olanlar
tetanoz aşısı bizzler için hamilelik de sakıncalımı
siz yaptrıdınızmı:44:
ben tetanoz aşısı yaptırmadım canım
benim dr dbakırda ünü yayılmş biri. canım şu an bhcg bakmak için erken daha ovulasyon dönemlerindeyiz. acaba en erken bhcg ne zaman çıkar
en erken ovulasyondan 10 -12 gün sonrası çıkar kanda gebelik testi canım tabi geç döllenme v.s unutmamak lazım
ben adetime bi kaç gün kala yaptırıyodum 5 gün kala çıkıyodu
günaydın arkadaşlar
5 düşükten sonra kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı geçen martta bir dış gebelik geçirdim 7 ay korundum sonrasında denemeye başladık ama bir türlü hamile kalamadım 5 yıllık evliyim ve 2 dış gebelikten sonra normal bir gebelik yaşamak mucize gibi geliyor bana tam tüp bebek için üniversite hastanesine gittim artık tüp bebeğe başlayacaktım bazı testler yapıldı şeker yüklemesi yapıldı onlarda bir sorun yoktu dr. adetinin 3. günü gel hormonlarına bakalım dediler bende adetimi bekliyordum en son 28 ağustosta adet olmuştum bekledim adetimin 28. gününde öylesine bir test yaptım ve silikte olsa çift çizgiyi gördüm normalde 32 günden aşağı adet olmuyordum hemen hastaneye gittim kan verdim 23 çıkmış değerim ve sabah olur olmaz dr. uma koştum bana iğnemi yazdı 3 gündür kullanıyorum coraspirin ve folic asitte kullanıyorum 5 talihsiz gebelikten sonra şaşkınım korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama rabbime sığınıyorum
canım hayırlı olsun o korkular inanki hiç bitmiyor ben her an acaba haraket ettimi sabah kalkıyorum hemen bakıyorum hareket varmı diye yaşadıklarımızdan kaynaklanıyor malesef bu korkular allah yardımcımız olsun